Şimdi Ara

Server is working Time Demeye başladı yine..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden dediği şeyi tekrar demeye başladı.. 1 saate kadar oyuna giriyordum server list boştu .. acaba bakarmısınız sizdede aynımı diyor..

• bendede aynısını diyo walla
  • o normal bende önce exe çalışıp sonra error veriyor eskidende oluyordu bu
  • Ya evet bende de demeye başladı! Üstelik benim saatime göre 17 dakika kaldı!!!!!!
  • oyuna girip oynayabilen direkt olarak msj atsın foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnIy4yOu -- 24 Ocak 2006 7:46:50 >
  • 14 dakika inşallah açılır
  • BEYLER EN AZIDAN BI DEGISIKLIK VAR ESKIDEN ONCE HATA CIKARDI SİMDİ İSE ONCE LAUNCER SONRA HATA BİR DEGİSİKLİK...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 dakika gerisayım tam olarak başlasın
    birde yetkililere sorum var:
    bu forum saati tam olarak doğrumu
  • 10 dk degil 7 dk 50 saniye
  • of of of kafa oldu 3000 dakikalarla saniyelerle yaşıyorum off
  • bu sefer acılacagı kesin son 3dk 30 saniye (sitede bize yalan konusursa)
  • oasis sitesinde server online gözüküyo ama oyuna girerken working time diyo..

NE İŞ ?
  • CHECK den working time a geçti yine.
  • Yaa ben bunun için mi saniyeleri saydım?! Üstelik kaçta açılırda bilmiyoruz şimdi daha bi b.k oldu!

Ya bi de sorun şurda, bende hiç lag yoktu :S
  • "working time" mi?!... "OUT OF working" demek istiyorsunuz herhalde? (working "çalışıyor", out of working "çalışmıyor" demek)
  • açıldııııııııııııııı dalıııınn
  • ooo henry hoş döndün...ben seni banlandı vuruldu vs vs sanmıştımben adminle konuştum...banlandımdaha 23 dakikamız var sakin ol...

mmuahuahuahua sen üzerine rahat birşeyler al bende içkileri hazırlayam der gibi oldu

• zuhahahahha eet gördüm DELETED USER yok abi açıldı gir bak ama ben account name'i unutmuşum girmete girmeye

• tespih çek
  • ya hiç sorma...o gün biryerden biri çıktı...konu monu açtı...sonra konuyu taşıdı...bir baktım adminlerle moderetörlerle konuşuyomtabi gaza gelmişim bozuntuya vermiyorum...o günde 3 yıldız almıştım..ve 3 yıldız olunca sadece ana admin silebiliyormuş..sabaha kadar kaldık sonra banlandık ama yıkılmadım ayaktayumki şimdi davuk'un tavuğuna kışt desem teşekkür ederler kuş gribi falan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.