Şimdi Ara

server is....(ban mı yedim acaba:S )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar bgun hesabıma gırecektım ki "server is undergoing maintenance"die bole bir yazi geldi...bana pek ban gibi gelmedi ama anlyamadm.
    yardm lütfenn??

server is....(ban mı yedim acaba:S )

• Sana öyle gelmiş.

yemişsin.
  • Has beenned olmussun gm senin üzerine sağ tıklamıs ordan banı seçmiş ve basmıs sende aynen bu şekilde lanmışsın gitti archer charıngitti +7 iron bowun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 22 Ağustos 2008; 16:40:16 >

• dalga geçiyorsunuz adamla ama belki masumken banlandı peşin hükümlü olmayınKardeşim banlanmışsın siteye gir neden banlandığına falan bak masum bir şekilde banlanmışsan oyun içi gm yi bul ve derdini söyleama hakkettiysen yapacak bir şeyin yok
  • ban'ın dikalası başka dyişle %100 banlanmışsın, geçmiş olsun aynısı benim de başıma geldi.
  • web hesabına girip öğren bakalım neden banlandığını
  • cossss lamış hesap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler nedir bu pre muhabbeti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de az önce ban yedim gitti 48 archer gitti +7 horn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Inflictum

Ben de az önce ban yedim gitti 48 archer gitti +7 horn

ban yemissin

• quote:

Orjinalden alıntı: n0n00b

dalga geçiyorsunuz adamla ama belki masumken banlandı peşin hükümlü olmayınKardeşim banlanmışsın siteye gir neden banlandığına falan bak masum bir şekilde banlanmışsan oyun içi gm yi bul ve derdini söyleama hakkettiysen yapacak bir şeyin yok

Tabi canım Gm nin başka işi gücü yok suçsuz yere olanalrı banlıor
  • quote:

Orjinalden alıntı: zmax

quote:

dalga geçiyorsunuz adamla ama belki masumken banlandı peşin hükümlü olmayınKardeşim banlanmışsın siteye gir neden banlandığına falan bak masum bir şekilde banlanmışsan oyun içi gm yi bul ve derdini söyleama hakkettiysen yapacak bir şeyin yok

benim carnactaki 72 priyi durduk yere banladı sebebinide sallamışlar siteye baktım

• quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

quote:

Orjinalden alıntı: zmax

quote:

benim carnactaki 72 priyi durduk yere banladı sebebinide sallamışlar siteye baktım

haklısın bnm de 65 prıest gtti hc bsyde yapmadım dandık sebebten banlandım bnde knıghtı bıraktım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.