Şimdi Ara

server destekli uydu alıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrhaba, 300 liraya kadar server destekli uydu alıcısı tavsiye eder misiniz? bir de bu cihazları aldıktan sonra şifreli kanalları herhangi bir ücret ödemeden internet ve bilgisayar aracılığı ile izlemek mümkün mü yoksa ayrıca server için ek ücret mi gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mozzika

mrhaba, 300 liraya kadar server destekli uydu alıcısı tavsiye eder misiniz? bir de bu cihazları aldıktan sonra şifreli kanalları herhangi bir ücret ödemeden internet ve bilgisayar aracılığı ile izlemek mümkün mü yoksa ayrıca server için ek ücret mi gerekiyor?

Benim tavsiyem hd cihaz istiyorsan next minix hd olabilir ama sd cihaz istiyorsan dreambox 500s işini görecektir.Bunun yanında internette free cccam serverlar mevcut ama kalite için ek ücret vererek paralı server alabilirsin.Tabi bunlar hotbird gibi yabancı uydularda işini görecektir.Yerli platform istiyorsan uğraşma çoğu dolandırıcı ...
  • YERLİ KANAL İÇİN SERVER VS.. UGRAŞMA PARANLA REZİL OLURSUN YABANCI KANALLAR İÇİNDE EN FAZLA YILLIK 50 DOALR VER YADA AYLIK AL SERVER ALACAKSAN
  • 300tl butçen varsa hiç düşünme atlanta hd al derim ben çok begendim herşey oluyor
    modul ,kart kayıt server işleri ama param yetmedigi için alamadım

forumda fatihmc bölge bayiisi yardımcı olur .
  • teşekkürler öneriler için, ben hd led tv ile kullanacağım için hd özellikli uydu istiyorum.

şimdi bu server olayını anlamış değilim, yerli kanallardan bahsetmiyorum, zaten yerlileri bu yöntemle izlemek yasal değil sanıyorum, kaldıki zaten digitürke abone olmayı düşünüyorum neyse...

şunu merak ediyorum, sever ile yabancı kanalları izlemek için ek ücret ödemeden izlemek mümkün değil mi? eğer ek ücret gerekiyorsa kimden alacağız bu server hizmetini? aylık ne kadar örneğin? bir de server ile izlediğimiz zaman görüntü kalitesinde bozulma oluyor mu?

ikinci olarak atlanta çok önerilen bir cihaz fakat fiyatı 350 lira civarı, acaba daha ucuz server destekli ve hd özellikli bir cihaz bulabilir miyim? örneğin next serilerinden? ama görüntü kalitesi iyi olsun
  • linx ne-1090 önerebilirim. HD ve SD oldukça kaliteli 1 yıllık server ile geliyor ve ben hotbird 13E de denedim. Server ile Adult , Spor ve Belgesel çoğu şifreli HD yayınları açabiliyor. D-Smart (HD) ve Digitürk modül de takılabiliyor. Kanal geçişleri de oldukça hızlı. Hepsiburada.com 'da şu an 250 TL. Bir yıl sonunda ister free server ile idare et ister para verip kaliteli server aylık 20 tl - yıllık 150 tl. satın al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.