Şimdi Ara

SERUM HER DERDE DEVAMI ? Her şeye serum verilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hastaneye gidip bana serum takmadilar diye kavga çıkaran hastalar var bu memlekette. Sence normal değil mi? Kaldiki annenizin tansiyonunu dil altı ile düşürmeyi denediler mi? Taktıkları serum boş değildir idrar söktürücü katıp vermişlerdir. Gıda zehirlenmesi mi gecirdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serum benim bildiğim tuzlu sudur.Placebo etkisi yüzünden çoğu kişiye serum verip iyi hissettiriyorlar o kadar.Nadiren ilaç katılıyor
  • İşin özü:

Kalp hastalığı, ve hipertansiyon da kan yoğun olur. Damarlarda ki kan basıncını ancak kan yoğunluğunu düşürerek azaltabilirsiniz.

Serum bunu sağlar.

Zehirlenme de de kandaki mikrop oranını düşürmek için kullanılır.

Bence sizin aile orak tedavi yöntemi rahatsızlıklarına yakalanmış. Geçmiş olsun diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Adama bak foruma trip atmaya gelmiş te Allah'ım ya

İstersen forumu terk edebilirsin.

lafı koydu
  • At kanından sığır kanından elde edilenleri var icinde insan alamayinca insan icin besin maddeleri var suana kadar bildiklerim bu ilac olsa serumla vermek mantikli gelmedi bana adamin kaninin yerini ilacla doldurursun igneyle verilir galiba ilac . serumda illa ilac vardir ama hepsi degildir :D

• İntörn doktorum. 1.5 ay acilde çalıştım. Gerek görmediğim hiçbir hastaya da serum taktırmadım, hasta veya hasta yakınıyla tartışsak bile. Memnun olmayacak gibi bir hastaysa en fazla ağrı kesici iğne yaptırttım. Her serum isteyene serum versek acilde ne boş sedye ne de adım atacak yer kalmaz, gerçekten acil durumu olan hastayla ilgilenemezsin.

Ayrıca milletimiz acili kullanmayı bilmiyor. Öksürük şikayetiyle acile geliyor, gitsene aile hekimine. 1 aydır dizi ağrıyor, sonra aklına acile gitmek geliyor, gitsene ortopedi doktoruna. Çoçuğunu acile getiriyor, hazır gelmişken ben de muayene olayım diyor önemsiz veya acillik olmayan bir sebepten. Ama başımızdakiler aciller çok güzel, milletimiz kız bakmaya acile gidiyor, çok geliştik mantalitesinde olduktan sonra ne desek boş.

• Psikolojik olmadığına eminim zehirlendigim zaman serum olmadan kendime gelmem çok zordu serum düzeltti direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 13 Mayıs 2017; 18:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

quote:

Orijinalden alıntı: Tayhalatt

quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

quote:

Orijinalden alıntı: Tayhalatt

Serum içinde ne var ki acaba

%0.9 nacl. yani tuzlu su içinde herhangi bir ilaç yok

Damardan su veriyorlar yani

aynen tuzlu su veriyorlar işte. plasebo etkisi bildiğiniz serumu yiyince iyileştiler zannediyorlar

Hocam ben sadece plasebo olduğuna inanmıyorum sonuçta belli hastalıklarda belli mediatörler artıyor bunlarda bulantı ateş vs semptomlar yapıyor mayi takınca bunlar dilüe oluyor böylece kişi kendini iyi hissediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

İntörn doktorum. 1.5 ay acilde çalıştım. Gerek görmediğim hiçbir hastaya da serum taktırmadım, hasta veya hasta yakınıyla tartışsak bile. Memnun olmayacak gibi bir hastaysa en fazla ağrı kesici iğne yaptırttım. Her serum isteyene serum versek acilde ne boş sedye ne de adım atacak yer kalmaz, gerçekten acil durumu olan hastayla ilgilenemezsin.

Ayrıca milletimiz acili kullanmayı bilmiyor. Öksürük şikayetiyle acile geliyor, gitsene aile hekimine. 1 aydır dizi ağrıyor, sonra aklına acile gitmek geliyor, gitsene ortopedi doktoruna. Çoçuğunu acile getiriyor, hazır gelmişken ben de muayene olayım diyor önemsiz veya acillik olmayan bir sebepten. Ama başımızdakiler aciller çok güzel, milletimiz kız bakmaya acile gidiyor, çok geliştik mantalitesinde olduktan sonra ne desek boş.

Hocam ağrı sızı boyunu aşınca anca doktoru düşünüyorlar tabi randevu da 20 gün sonraya verilince acile hemen

• Beyler mesela kriz geçiren bir hastanın acile gittiğini düşünelim,bu kişiye ilk napıyorlar acilde ? Mesela kalp krizi şikayetiyle gidildi.İlk müdahale nasıldı ? Hastaneye gittiğimizde doktor hiç gelip sebep felan söylemedi serum yazdı onlar bitince gidebilirsiniz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

Orijinalden alıntı: forever58

Niye gardaş sen buranın muhtarımısın isteyen istediğini sorar illa sen cevap yaz diyen yok istersen de forumu terk edebilirsin

googlede bir saniyede bulabileceği bilgiyi sormasına gerek yok ülkecek armut piş modunda olduğumuzdan tabii. Boş yapma o yüzden. İstersem terk edebileceğimi bilmiyordum ben de saol ya.

SERUMUN İÇİNDE NE VAR SURVIVAL?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.