Her yeni kullanıcı sertifika konusunda sıkıntı yaşıyor.Telefonu uzun süre kullanıp program kuramayan kişiler bile var.Artık bu gidişe bir dur demek ve konuya nokta koymak için saatler süren bir çabanın eseri olan Videolu ve detaylı anlatımımı siteme ekledim.
İngilizce bilmeden,bilgisayar kullanmaya hakim olmadan da sertifikanızı alabilir ve programlarınızı kurabilirsiniz.Tek yapmanız gereken videoları izlemek ve altındaki basamak basamak yazıları takip etmek.
5800tr olarak Türkiye'nin bir numaralı 5800 sitesi haline gelme iddiamızı size sunduğumuz bu büyük hizmet ile kanıtlıyoruz.
Lütfen bir yorum bırakarak veya hatalı/eksik olduğunu düşündüğünüz noktalarla ilgili uyarıda bulunarak katkıda bulununuz.Lütfen bilgileri çalıp çırpmayınız,gerekiyorsa link vererek siteye yönlendirme yapınız.
Sizi tebrik ediyorum mükemmel bir site yapmışsınız. Böyle bir site bekliyordum çok teşekkürler. Daha çok oyun ve program bekliyoruz. "Zippo" gibi basit programlarıda koyarsanız çok daha güzel olur.
Rica ederim,hayatta el attığım her işte en iyi olmaya çalıştım,umarım Allah utandırmaz bu konuda da ilk olarak akla gelen site haline geliriz :) Şu anda Garmin'in telefona kurulma aşamalarını videolu ve resimli olarak detaylı bir anlatımla koymaya çalışıyorum,bu anlatımlar çok vakit aldığından program,tema,oyun gibi paylaşımlara pek vakit kalmadı.Ama temel bilgileri ve anlatımları siteye ekledikten sonra en kaliteli uygulamaları ekleyeceğimden emin olabilirsin.
Hiç yorum yapılmamış kimsenin sertifika sıkıntısı yok muydu acaba? :D
Siteniz çok güzel gerçekten. Biraz daha dizi film bekliyoruz. Lost linkleri falan çalışmıyor
Sertifikaya gelince,hemen deniyorum...
teşekkür ederim, anlatılanları kolayca uyguladım. çok yararlı olmuş
@Anesthesia
Lost linklerini şimdi denedim çalışıyor hocam?Yeni bölümler en kısa sürede eklenecek,gecikme için kusura bakmayınız.
Hala onay bekliyorum 3 saattir. İnşallah biran önce onaylanırda işlemlere devam ederiz. Teşekkürler
arkadaşım süpersin ellerine sağlık büyük bi başarı bu. ne kadar teşşekkür etsek az sana. işlemleri tek tek yaptım ve sertifikam geldi yükleyemediğim oyun ve temaları şimdi rahatlıkla kurabiliorum ellerine sağlık. ne diyeyimki artık tüm teşekkürleri hakediosun. HELALLLL
Benim telefonumla alakası yok ama emeğinize bravo demek istedim açıkcası
Ne kadar sürede sertifika geldi sana? Ben saat 1 civarı kaydoldum hala sertifikam gelmedi.
6 saat
Tamam bende hemen gelmiş diye korktum
Hepinize ben de tek tek teşekkür ederim arkadaşlar,emekleri karşılıksız bırakmayıp teşekkür ettiğiniz için.Yeni paylaşımlar için inanın tek kaynağımız sizden gelen geri dönüşler,bu güzel dileklerdir.Yeni anlatımlarımı da hız kesmeden ekleyeceğim inşallah.
Bu arada benim tavsiyem sertifika başvurusunu yatacağınız vakit yapın,uyandığınızda gelmiş olur böylece sabırsızlıktan çatlamazsınız
Sürekli refresh yapıyorum yok yok. Neyse sabah bakarız artık
Arkadaşım paylaşımın güzelde bu bilinen birşey ben şahsen IMEI numaramı vermeden sertifikalama yöntemlerini araştırıyorum ama anlatımın gayet güzel ve çaba sarf edilmiş ellerine sağlık
sadece 5800 için mi geçerli yoksa diğer nokialarda da oluyor mu??
Diğer nokialarda da oluyor diye biliyorum ama sertifika sorunu olan telefonlar için
@*iNFo*
Bilinen bir şey tabii ki,Amerikayı yeniden keşfetmedim sonuçta ama hiç bilgisi olmayanlar da telefon sahibi olabilir sonuçta,sadece resimlere yazılara bakarak anlamayabilir.Daha detaylı ve açık bir anlatım olsun istedim sadece.IMEI numarası vermeden program imzalama mümkün gözükmüyor çünkü programı o IMEI'ye özel olarak imzalıyoruz.Hackleyerek imzalama işleminden kurtuluyorsun ama hack programını da yine başta imzalamak gerek.Kısır döngü yani :D Ama v40 hack'te sanırım IMEI falan kullanılmıyor,henüz detaylı incelemedim istersen Reis-i Eagles'ın sitesine bir göz at v40 hack ile ilgili.
@volkanmet861
Symbian olan bütün yeni nesil telefonlarda geçerli ve gerekli bir işlemdir.Bütün işlemler ortaktır,bir fark yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: biojudas
@*iNFo*
Bilinen bir şey tabii ki,Amerikayı yeniden keşfetmedim sonuçta ama hiç bilgisi olmayanlar da telefon sahibi olabilir sonuçta,sadece resimlere yazılara bakarak anlamayabilir.Daha detaylı ve açık bir anlatım olsun istedim sadece.IMEI numarası vermeden program imzalama mümkün gözükmüyor çünkü programı o IMEI'ye özel olarak imzalıyoruz.Hackleyerek imzalama işleminden kurtuluyorsun ama hack programını da yine başta imzalamak gerek.Kısır döngü yani :D Ama v40 hack'te sanırım IMEI falan kullanılmıyor,henüz detaylı incelemedim istersen Reis-i Eagles'ın sitesine bir göz at v40 hack ile ilgili.
@volkanmet861
Symbian olan bütün yeni nesil telefonlarda geçerli ve gerekli bir işlemdir.Bütün işlemler ortaktır,bir fark yoktur.
teşekkürler :D n78 im servisten gelsin uygulayayım