Şimdi Ara

şerit led nereye bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şerit led aldım monitörün arkasına montalıcam benim masamda monitör çapraz durduğu için güzel duruyo monitörün arkasından ışık gelcek ama sorun kasanın neresine bağlıcam bu ledleri hiç bi fikrim yok gram deseniz hiç bilmeyen birisine öğretiyomuş gibi anlatırmısınız [azda olsa bilgimiz var resimli olsa iyi olur] bide bilgisayarımda 3 tane fan vardı tekini çıakrdım onun kabloları kenarda duruy o kablolarını kesip çıakrdım onun kablolarını bağlasam nolur merak ediyorumda bağlamam ama merak ediyorum onub dışında başka yöntem varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klimalı tabut -- 3 Eylül 2013; 21:21:19 >

• up up up hadi hadi
  • hadi ama hadi acillllllllllllllllllllllll
  • hadi koskaca forumda bilen yokmi
  • 12 volt luk adaptöre ihtiyacın var modem gibi bişeyin adaptörünü kullanabilirsin üzerinde kaç volt olduğu yazar,

veya sorduğun gibi
    fanın kestiğin kablosunun sarı ve yanındaki siyah 12v kırmızı ve yanındaki siyah 5v verir güç kaynağından gelen erkek molex kısmına kestiğin dişi molexi takıp kablosunu uzatabilirsin sarı ve siyah olanı kullan sarı kablo artı siyah kablo eksidir.
  • Güzel kardeşim neden 500 tane ayrı konu açtın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şerit Led Bağlantı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.