Şimdi Ara

Serious Sam serisi hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ben bu serinin feci hayranıyım.

The First Encounter'i oynamıştım fakat bitiremedim. The Second Encounter ile first'e tekrar başlamak istiyorum fakat II'den sonra grafikler sarmayacak gibime geliyor. Fakat HD versiyonlarının olduğunu öğrendim. Acaba senaryolar aynıda sadece grafiklermi iyileştirilmiş? Eğer öyleyse HD oynamayı tercih edeceğim

Ayrıca third Encounter'de var sanırım doğrumudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nightwish

Arkadaşlar bu ben bu serinin feci hayranıyım.

The First Encounter'i oynamıştım fakat bitiremedim. The Second Encounter ile first'e tekrar başlamak istiyorum fakat II'den sonra grafikler sarmayacak gibime geliyor. Fakat HD versiyonlarının olduğunu öğrendim. Acaba senaryolar aynıda sadece grafiklermi iyileştirilmiş? Eğer öyleyse HD oynamayı tercih edeceğim

Ayrıca third Encounter'de var sanırım doğrumudur?

HD versiyonları grafikleri geliştirilmiş olarak sunuldu Serious Sam 3 için. senaryolar aynı yani Remake. ayrıca the third encounter bir fan tarafından yapılmış mod, oyun diil.

Yorumlar için teşekkürler. 2yi bitirir bitirmez başlayacağım. Çok uzun sürdü oyna oyna bitmiyor

2. oyunu çok uzun 2. Ayda bırakmıştım

Edit: Yazım hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutaybuyruk -- 2 Şubat 2013; 14:49:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kutaybuyruk

quote:

Yorumlar için teşekkürler. 2yi bitirir bitirmez başlayacağım. Çok uzun sürdü oyna oyna bitmiyor

2. oyunu çok uzun 2. Ayda bırakmıştım

Edit: Yazım hataları

Valla şuan karaktere baktım 5 saattir oynuyor gözüküyorum. Gerçi çok uzun değil ama birader öldür öldür bitmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.