Şimdi Ara

Şeriat Savunucusu Kadir Mısıroğlu, İngiltere'ye Sığındı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ateşi bol olsun ne diyelim.

  • maliyeci18 M kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi. Zamanında elinde sahte belgeyle "Atatürk'ün annesi genelevde çalışıyordu" diye iftira atan, ardından belge sahte çıkınca o videoları sildirip "ben öyle birşey demedim, uydurmayın" diyen bu değil miydi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunlar ülke içine yerleştirilmiş ortalık karıştırıcı ajanlar.


    ülkeyi şöyle silkelesen temiz 5 bin provakatör çıkar bu provakatörler öyle sıradan adamlar degil bunlar tv lerde boy gösteren fonlanan kişiler.


    kim insanları kutuplaştırıyorsa ,kendinden olmayanlara terörist vatan haini diyorsa,kim milletin zıttına zıttına işler yapıyorsa işte bunlar ortalık karıştırıcılardır

  • Değildi. Bak burada anlatmış.


    Üstad Kadir Mısıroğlu Resmî Youtube Sayfasıdır !..youtube
    Web: http://www.kadirmisiroglu.com Twitter: http://www.twitter.com/kadirmisiroglu Youtube: http://www.youtube.com/kadirmisiroglucom Facebook: http://www.facebook.com/kadirmisiroglucom Instagram: https://www.instagram.com/kadirmisiroglucom NOT: Lütfen bu sayfaların dışında faaliyet gösteren Üstad Kadir Mısıroğlu ile ilgili sayfalara itibar etmeyiniz. (Sayfa İdaresi)
    https://www.youtube.com/watch?v=NL6Ca8fIvAY
  • Bunlar böyle işte. Sağda solda şeriat diye anırıp kendi deyimleriyle o lanetler okudukları en "gâvur", en "kâfir", en "dinsiz", en "din düşmanı" ülkelerde yaşarlar. İkiyüzlü tanımını anlamayan varsa çok güzel örnek gösterilebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığını bir konuyu bir daha oku. Konu ne hakkında? Kadir Mısıroğlu ve ikiyüzlülüğü hakkında. Peki konuyla senin paylaştığın John Dündar'ın ilgisi ne? Kimse John Dündar'ı savunmadı ki! John Dündar da Maraş Dondurmacısı gibi kitlelerin kutsalları üzerinden kitleleri peşinden sürüklemedi. Öyleyse yine soruyorum Dündar ile bu konunun ne ilgisi var? Yani Dündar ile feslinin yaptıklarını aklamaya, meşrulaştırmaya mı çalışıyorsunuz? Yoksa bu aleni whataboutizmin amacı konuyu saptırmak mı? Derdiniz John Dündar'ı anlatmak ise ona ayrıca başlık açabilirsiniz. Burada tartışılan şey belli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fetö de Abd de yaşıyor. Emperyalist ülkeler bunları hem barındırır hem kullanır hem de finanse eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye sığınacaktı başka?Bunların alayı böyledir.Bugün Fetö'de Amerikada ikamet eder.Bazıları bunun İngiltere'ye sığınmasını 'sürgün' olarak yorumlamış bakalım aynı yorumu ilerde fetö içinde yapacaklar mı merak ediyorum.


    Bir de buna 'üstad' diyen tipler vardır.Kendi kendine 'üstad' dedirten,yazdığı kitaplarda kullandığı kaynakçalarının çoğunda diğer dinci yazarların kitaplarını atıf yapan (daha akılda canlandırıcı olarak birbirini gösterden spider man resmi olabilir), kullandığı belgeleri evirip çevirip kendi ideolojisine uydurmaya çalışan,uyduramadığı belgeleri 'sahte','yalan' diyerek karalayan,tescilli kafadan raporu olan,shakespeare gizli müslüman diyen ve gerçek adının 'şeyh pir' olduğunu iddia eden,Stalin'in II.Dünya Savaşında Almanlara karşı Ayetel kürsüyü okuduğunu söyleyen,Karl Marx'ın bir cinni olduğunu iddia eden malum kesimin çakma yere göğe sığdıramadığı tarihçisidir.Bu arada sadece onlar bunu yere göğe sığdıramaz yoksa genel olarak hem Türkiye'de akademik çevrelerde hem de Dünya akademik çevrelerin iplenmeyen bir tiptir.


    Bir de bu iplenmemeye karşı bunun müridleri ''kimse Üstad'a cevap veremedi'' diyerek kendilerini avuturlar.Halbuki az biraz akademik Tarihten haberdar olsalar Mustafa Kemal Atatürk,Milli Mücadele ve Cumhuriyetin ilk yıllarına ait binlerce araştrmanın yapıldığını,makalenin yayınlandığını,tezlerin hazırlandığını, konferanslar düzenlendiğini vs görürlerdi.


    Kısacası malum kesimin raporlu çakma tarihçisi sadece malum kesim tarafından iplenmiş geri kalan kimse tarafından ciddiye bile alınmamış ve akabinde böyle ölüp gitmiştir.





  • Tam bir osmoarap haini işte, bunların kanı bozuktur, şaşırtmaz..

  • öbür tarafta iyi yanıyor mu acaba ateşi harlanıyor mu?

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.