Şimdi Ara

Seri Katiller, Cinayetler, İlginç Olaylar (øØ) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
38
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elizabeth bathory ile ilgili bir çok şeyi okumuştum bayağ ilgimi çekmişti bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kadınları öldürüp parçalayan İngiliz katil zanlısı bir hastanede uyuşturucu hap ararken yakalandı; evinde ise organ parçaları ile bir testere bulundu.

İngiltere'de, cesetlerinin bazı parçaları çöp torbalarında bulunan 2 kadının katil zanlısı, önceki gece yakalandı. Noel'den birkaç gün önce öldürüldüğü sanılan kadınların kimliği ise belirlenemedi. Kadınların baş ve el gibi bazı parçaları da hâlâ bulunamadı.

Hemşire ihbar etti

Polis, dairesinde kurbanlardan birinin bazı organları ve bir testere bulunan 51 yaşındaki işsiz Tony Hardy adlı zanlının fotoğraflarını basına dağıtmıştı. Bir tür şeker hastalığı bulunan ve hastanede ilaç bulmaya çalışırken ele geçirilen Hardy, fotoğraflardan kendisini tanıyan bir hemşire tarafından ihbar edildi. Hardy'nin sakalını kestiği, siyah beysbol şapkası taktığı ve siyah bir deri ceket giydiği görüldü. Görgü tanıkları da nefesinin alkol koktuğunu söyledi. Dört saat boyunca hemşirelerden ilaç almaya çalışan Hardy, Scotland Yard'ın resimlerini yayımlamasından hemen sonra yakayı ele verdi. Hardy, İngiliz basını tarafından yeni Karındeşen Jack olarak tanımlanıyor.

"2003"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 25 Şubat 2014; 23:50:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Rusya'nın başkenti Moskova'da 70 kişiyi öldürmekten aranan Bitsevskiy Manyağı yakalandı.

Moskovskiy Komsomolets gazetesinin haberine göre, kentin güneybatısındaki ormanlık alanda cesetleri bulunan kişilerin katili olduğu şüphesiyle aranan kişi, yakalandıktan sonra suçunu itiraf etti.
    Bitsevskiy ormanında işlediği cinayetler nedeniyle Bitsevskiy Manyağı olarak adlandırılan, gerçek kimliği hakkında bilgi verilmeyen 32 yaşındaki kişi, yüzlerce polisin helikopter desteğiyle düzenlediği operasyonda ele geçirildi.

Gazete, son olarak 14 Haziranda bir yaşlı kadını öldüren bu kişinin, operasyon sırasında hiçbir direniş göstermediğini, yaşlı kadının yanı sıra 69 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettiğini yazdı.

"2006"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 26 Şubat 2014; 0:03:00 >
  • Şüphesiz, bir seri katil tarafından yazılan en hasta mektup, yamyam çocuk katili Albert Fish'in 1928 yılındaki on iki yaşındaki kurbanı Grace Budd'in annesine 8 yıl sonra 1934'te yazdığı mektuptur. Büyük şanstır ki Bayan Budd okuma yazma bilmiyordu ve böylelikle bu rezil mektubu okuma dehşetinden kurtulabilmişti. Bu mektubun aslı bugün sanatçi Joe Coleman'in koleksiyonundadir.

Çok Sevgili Bayan Budd,

1894'te bir arkadaşım Steamer Tacoma gemisinde denizci olarak denize açılmıştı. San Francisko'dan Hong Kong'a gitmek üzere yola çıkmışlardı. Limana varınca iki arkadaşı ile karaya çıkmışlar ve çok içip sarhoş olmuşlar. Döndükleri zaman geminin limandan ayrıldığını görmüşler. Bu sırada orada kıtlık hüküm sürmekteymiş. Etin kilosu 2-6 dolar arasşndaymış. Çok fakir olanlar arasında açlık sıkıntısı o kadar büyükmüş ki diFerlerinin açlıktan ölmesini önlemek amacıyla 12 yaşından küçük tüm çocuklar, et olarak pazarlanmaları için kasaplara satılıyorlarmiş. Herhangi bir kasaba gidip pirzola, biftek, kuşbaşi isteyebilirmişsiniz. Çılak bir çocuk vücudunun bir kısmı önünüze getirilir ve istediğiniz parçaları kestirebilirmişsiniz. Bir kızı n veya oğlanin kalça kısmı, en lezzetli bölümmüş ve dana kotlet olarak satılan en pahalı etmiş.

John orada çok uzun kalmış ve insan etine karşı bir düskünlüğü oluşmuş. New York«a dönünce biri 7 digeri 11 yaşında iki oğlan çocugu çalmış. Onlari evine götürüp soymuş ve bir dolaba kapamış. Sonra tüm giysilerini yakmış. Her gün etlerinin iyi ve yumuşak olması için onlara işkence yapıp dövmüş. Önce 11 yaşındaki oğlani öldürmüş, çünkü onun poposu daha tombul ve tabi ki daha etliymiş. Kafası, kemikleri ve bağırsaklarından başka vücudunun her bir parçasını pişirip yemiş. Fırında pişirmiş tüm popsunu, haşlamis, kızartmış ve kuşbaşı yapmış.
    Küçük oğlana da aynı şeyleri yapmis. Ben o zamanlar 409 Dogu 100. Sokak’ta oturuyordum. Bana insan etinin çok lezzetli olduğunu o kadar sık söylemişti ki ben de tatmayı aklıma koydum. 3 Haziran 1928 Pazar günü sizin 406 Batİ 15. Sokak’taki evinize geldim, peynir ve çilek getirdim. Öglen yemeğini birlikte yedik. Grace, kucağima oturdu ve beni öptü. Onu yemeyi aklıma koydum. Onu bir partiye götüreceğimi söyledim. Siz de evet gidebilir dediniz. Onu Westchester'da daha önce gözüme kestirdiğim boş bir eve götürdüm. Oraya vardıgımızda ona dışarıda beklemesini söyledim. Kır çiçekleri toplamaya başladi. Yukarı çıktım ve tüm giysilerimi çıkardım. Çıkarmasaydım üzerlerine kanin bulaşacağını biliyordum. Her şey hazır olunca, pencereden onu çağırdım. O odaya girinceye kadar bir dolapta saklandım. Beni çıplak görünce ağlamaya başladı ve merdivenlerden inmeye çalıştı. Onu yakaladım ve o da bana annesine şikayet edeceğini söyledi. Önce onu tamamen soydum. Nasıl da tekmeledi, ısırdı ve tırnakladı. Boğazını sıkarak onu öldürdüm ve sonra da etlerini odama götürebilmek için ufak parçalara böldüm. Pişirdim ve yedim. Fırında pişen küçük poposu öylesine yumusak ve tatlıydı ki. Tüm vücudunu yemem dokuz gün sürdü. Ona tecavüz etmedim, ama istesem bunu yapabilirdim. Bir bakire olarak öldü.

• 60'larda İskoçya'da 3 genç kadın kendi çoraplarıyla boğularak öldürülmüş halde bulundu. Tek bir görgü tanığı vardı O da kurbanlardan birinin kardeşiydi. Katille bir taksiyi paylaştığını, isminin John olduğunu söylediğini ve sürekli İncil'den alıntılar yaparak konuştuğunu anlattı. Robot resmini de çizdirdi. Ancak çabalar sonuçsuz kaldı. 3 kadının katili hiç bir zaman bulunamadı.

Elizabeth Short aktrist olma heveslisi genç bir kadındı ve Hollywood'la olan yakın ilişkisi bu cinayete medyanın gösterdiği ilginin sebebiydi. Aslında cinayet o kadar vahşiydi ki daha sonra pek çok sanat eserine de ilham verdi. Kara Yıldız Çiçeği de Short'a sonradan verilen bir lakap.

Short'un bedeni ortadan ikiye ayrılmış şekilde bulundu ve katil zavallı kadının dudaklarnı aynı Joker gibi kulaklarına kadar kesmişti. Cinayeti işleyen asla bulunamadı ama medyada meşhur olma fırsatı gören 60 patetik cinayeti üstlendi.

• Koliden korkar oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu insanın tek kurtulma şansı var oda koşmak. Koşar ama sırtı yavaş yavaş açılır ve ölür.
    (Durmak yasak)

• Dennis Nilsen Cesetleri küçük parçalara ayırıp tuvalete atıyor ve sifonu çekiyordu. Cesetlerin kafa kısımlarında yer alan etleri sıyırmak için büyük bir tencerede haşlamaya başladı. Ancak cesetleri bu şekilde yok etmeye çalışması onun sonunu hazırladı. Bir gün apartmandaki su borularının tıkanması nedeniyle çağırılan tamirci, su borularında sayısız çürümüş et parçaları ve insan kemikleri bulunca polis teşkilatına haber verdi.

Seri Katiller, Cinayetler, İlginç Olaylar (øØ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 1 Mart 2014; 17:27:02 >
    -Hz.Mevlana
  • Karınca İşkencesi

Kurbanın göz kapakları, kulakları, dudakları, yanakları ve dili kesilirmiş.
    Kesilen bu uzuvların içlerinden beyne kadar bal ulaştırılıp, sırt üstü ve hiç kıpırdayamayacak şekilde bir karınca yuvasının yanına bağlanırmış. Tüm bu açık yerlerden beyne kadar giden karıncalar, kurbanın yavaşca ve çıldırarak ölmesine neden olurmuş.

• Mahkumu konuşturmak için kullanılan işkence yöntemidir. Mahkumun parmakları birleştirilip birbirine sıkıca bağlanır. Parmkalar iki tahta arasına yerleştirilir. Gahtalara çekiçle vurularak parmaklar mahkum konuşana kadar işkence yapılır.

Aslında bir çoğumuzun bildiği fakat adını koymadığı bir diğer psikolojik işkence metodu da kurbanı idam edileceğine inandırmaktır. Kurbana bunu hissettirmek için birçok oyun oynanır. Son dileği istenir, kendi mezarı kazdırılır veya birkaç infaz izletilip bir sonrakinin kendisi olduğu söylenir. İnfazları izleyen mahkum, kendisinin gerçekten infaz edilip edilmeyeceğini bilemeyeceği için bu riski alması pek beklenemez. Sonuç ne olursa olsun bu süreçte kurbanın yaşadığı işkence büyük boyutlardadır. İnsanın doğası itibariyle en çok korktuğu şeylerin başında ölüm gelir ve bu işkencenin en büyük silahı da budur.

Sorgulama tekniği olarak kullanılan uykusuz bırakma, işkence olarak nitelendirilmektedir. Kurbanı ruhsal ve fizyolojik olarak etkileyen bu hadise, çok rahatsız edici bir işkence türüdür. Uzun süre uykusuz bırakılan kurbanlar, uykusuzluğun, susuzluk ve açlıktan bile daha zor bir durum olduğunu ifade ediyorlar. Yapılan incelemelere göre uzun süre uykusuz kalan insanlarda görülen durumlar şöyle sıralanıyor: düşünce dağılması, idrak etme ve anlama zorlukları, görsel algı bozuklukları, titreme, hafıza ve konsantrasyon sorunları vs. Sorgulamalar sırasında yapılan işkencelerde, önce kurbanın birkaç gün boyunca uyumasına izin verilmiyor, sonra uyuyabileceği söylenip, uyur uyumaz tekrar uyandırılarak cevabı istenen soru soruluyor.

SS'deki gibi mahkumu aylarca öyle tutarlardı ve mahkumun çıldırması sağlanırdı.

Sorguda suçluları konuşturmak için kullanılan işkence yöntemidir. Suçlunun vücuduna ütü ve sigara basılır suçlu konuşturulur.

Yılan çukuru tarihi bir idam yöntemidir. Mahkumlar, engerekler gibi zehirli yılanların olduğu çukurlara atılırdı. Rahatsız edilmiş yılanlar onlara saldırır ve mahkumlar zehirlenerek ölürdü.

Bazen mahkum, bir topun ağzına bağlanır ve top ateşlendiğinde mermi kişinin bedeninin içinden geçerdi. Bazen de mahkum büyük bir topun içine mermi niyetine yerleştirilir, sıkıştırılmış barut ateşlendiğinde paramparça olurdu.

Çinlilerin işkence yöntemidir;
    Kurbanınn eli bağlanır ve boynuna agğrlık bağlanıp saatlerce kurban bekletilir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.