Bildirim
Seri AYT Say denemesi önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rezz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ykrr
Up
Genellerde elit karmayı öneririm. Branşlarda ise bs nin kimyası baya hoştu biyolojisi ve fiziği de çözülebilir. Biyotik biyoloji çok temel ama genel tekrar için çok iyi. Ayt lise müfredatının her parçasından her kazanımından en az bir soru var yani tam tekrarlık giriş denemesi. Paraflari çözdüm ve ösym ile yakından uzaktan alakası olmadığından beğenmedim (fiziğini çözmedim, kimyası da çözülür kötü değil). NB fiziği de çözdüm ama günlük hayat diye sıçıp sıvamışlar bunu da çok beğenemedim. Aldığım ama daha çözmediğim 3d simülasyon ayt mat ve fen denemesi ile 345 ayt mat ve fen denemesini de öneririm. Ayrıca çap ayt fen bilimleri de aldım. Güzele benziyor ama diğerleri gibi kesin tavsiye edemiceğim (çözünce editlerim).
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X