Şimdi Ara

Seri Ateş Ederken Cross'un Büyümemesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar "Tık Tık Tık" diye biraz seri ateş ettiğimizde, özellikle AK47'de Cross inanılmaz şekilde büyüyor. Aim alsam bile vuramıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 2 Şubat 2009; 12:16:59 >

• AK-47 gibi bir silahta yakından ateş edeceksen crossun büyümesi önemli değil.
    Uzak noktadan yapacağın atışlarda ise crossun büyümesine fırsat vermeden birkaç mermide zaten adamı indiriyosun.
    Hee yok ben o kadarını yapamıyorum diyosan cfg kullanabilirsin.Crossun en küçük hali cfg lerde ayarlanmış durumda.
    Yalnız başına konsola yazılan cross büyüklüğünü ayarlayan kodu hatırlamıyorum.
  • Normalde çok iyi AK47 kullanamam, yakından iyi kullanırım da, uzaktan çok sekiyor. Ben 2 kurşunda tık tık diye indiresiye, adam USP ile bile indirebiliyor beni
  • Crosshair'in büyümesini engellersin, ama silahın saçmasını engelleyemezsin.

Tararsanız silah fazla saçar elbette ki. 2li 2li atışlar yapın AK47 ile, ve ayakta kullanmayı öğrenin, eğer tarıycaksanız eğilin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Crosshair'in büyümesini engellersin, ama silahın saçmasını engelleyemezsin.

Tararsanız silah fazla saçar elbette ki. 2li 2li atışlar yapın AK47 ile, ve ayakta kullanmayı öğrenin, eğer tarıycaksanız eğilin.

Elimde AWP bile olsa, eğiliyorum. Ayaktayken çok kolay Aim alıyorlar. Sürekli eğilip kalkıyorum bazen, Duck denilen olay sanırım, vurulmuyorum, ama vuramıyorum da AK47 ile. Kararsız kaldım, Ak47 ile ayakta vurup açık açık çatışsam mı, yoksa oturarak ateş edip, vurabilme şansımı mı denesem ?
  • Açık açık çatışmıycaksın ki, önüne bi duvar koy bişey koy, sürekli yanlayarak saklanacağın bi cisim bulman iyidir. Özellikle awp kullanırken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.