Şimdi Ara

Seri Aşaması İlginç Drum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar bugün serimin ikinci maçında ıyuun ortasında afk kalmak zorunda kaldım çeşitli sebeplerden odlayı oyunda durumumuz iyiydi..maç sonu baktığımda karşılaşma geçmişime zafer vardı içimden tebrik ettim takımı ama seri aşamasında bana bozgun işareti işaretlenmiş yani yenilmişim gibi gösteriyor bu bir hata mı yoksa afk kaldım di yemi başarısız sayılmış sride ikinci ihtimal çok uzak geliyor bana çünkü riotun bunun takibini taptığını snamıyorum bilgilendirirsen olursa sevinirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antika1211 -- 1 Temmuz 2015; 23:49:40 >

• bendede öyle birşey vardı. gragasla maç taşırkene afk kalmak zorunda kaldım. zafer olarak işaretlenmiş ama benden 50 lp kesmiş. ticket attım lp iadesi veya leaverbuster cezalarına birşey yapamıyoruz dediler
  • Hak etmemişin zaten neyin feryadı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

bendede öyle birşey vardı. gragasla maç taşırkene afk kalmak zorunda kaldım. zafer olarak işaretlenmiş ama benden 50 lp kesmiş. ticket attım lp iadesi veya leaverbuster cezalarına birşey yapamıyoruz dediler

ya hayır madem bu kadar dikkatliler neden lolde bu kadar flameci feedci veletler cirit atıyor bana mı denk gelmiş anlamadım ...ayrıca haketmedim diye bi duurm yok ..
  • drop olayları yüzünden zaten maç kazanamıyoruz bir de bu lig saçmalıkları var.
  • Seri Aşaması İlginç Bateri

Türkçemize sahip çıkalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.