daniel denyo? Adam gs diyo,dogruya sizde 2kez havaalanindan oyuncu aldiniz ondan heycan var
hayatlarında ilk defa yıldız görüyolar ya ondandır bu heyecan
Al sana 4 tane YILDIZ
"Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında ezeli rekabet bitmiştir ne zamanki Fenerbahçe kaleye Alex'i koyar İnönüde Beşiktaş!ı 10 kişi ile 4-3 yener o zaman yeniden başlar" Sergen Yalçın
sergene çay koyun geliyorum ben beyler
/>
Rakip gören kim ki diyen arkadaş,beşiktaşın başarısızlığıyla dalga geçmesini biliyorsun oyuncularını kötülemeyi biliyorsun daha da rakibimiz değil diyorsun buna anca ok by. derim ben.sodan benden.
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s
quote:
Orijinalden alıntı: Highér Guti, Queresma akar
daniel denyo? Adam gs diyo,dogruya sizde 2kez havaalanindan oyuncu aldiniz ondan heycan var
Al sana 4 tane YILDIZ
"Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında ezeli rekabet bitmiştir ne zamanki Fenerbahçe kaleye Alex'i koyar İnönüde Beşiktaş!ı 10 kişi ile 4-3 yener o zaman yeniden başlar" Sergen Yalçın
quote:
Orijinalden alıntı: Beni Beni Bihterini
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s
quote:
Orijinalden alıntı: Highér Guti, Queresma akar
Al sana 4 tane YILDIZ
Al sana 4 tane YILDIZ
sizmi attınız golleri?
O zaman bir yıldız da benden...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme