Şimdi Ara

Serdar KILIÇ 'Doğada Tek Başına'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NTV de görmüşsünüzdür doğada hayatta kalmaya çalışan bi adam Sertifikalı hayatta kalma uzmanıymış az önce öğrendim bunu da
    Bu adam şimdi 2 gün boyunca o yediği karınca larvaları, kurbağa bacaklarıyla mı yaşıyor gerçekten? kameramanın, çekim ekibinin yanlarında kumanyaları vardır onlar yerken bu napıyor acaba?
    Bi de az önce bi tane böcek buldu hamamböceği gibi siyah bişey ama daha büyük. "normalde yemem ama çok aç kalan bi insanın bunu yiyebileceğini göstermek istiyorum" dedi sonra da öğürerek 'çok fena tadı var' diyebildi çok güldüm ya kusuyodu adam.

• Ultimate Survival çakması bir şey. Her zamanki gibi ordan burdan çalıp çırptıklarımızı kendimiz uyarlamaya çalışmaya çalışıyoruz. Yazık.
  • Sertifikayı nerden alıyolar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak74

Sertifikayı nerden alıyolar acaba?

Bear Grylls veriyor
  • Yerli Bear sanırım. İzlemek gerek. Programının adı ne ve ne zamanlar çıkıyor?
  • Serdar Kılıç ile Doğada Tek Başına Çarşamba 21:00’de NTV'de (iki bölüm yayınlandı sanırım şimdiye kadar.)
     Serdar KILIÇ  'Doğada Tek Başına'
     Serdar KILIÇ  'Doğada Tek Başına'

• Önceden skyturk veriyodu bu programı. Yeni yayın döneminde ntv çalmış .
    Valla çok nadir tv seyrederim bu programa bayılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu işlere bayılıyorum, baya özendim bende evde bulduğum karıncaları arasırada kalorifer böceklerini yiyorum tatlarıda oldukca iyi hepsi bulunmaz protein kaynağı.
  • Cumartesi gecesi 03:30 gibi denk geldim. Karınca larvası yedi, yılan yakaladı yedi, ağaç yaprakları yedi.
  • Adamın geçmişi fena değil...

Serdar KILIÇ

Kılıç, doğa ve doğadaki yaşamla ilgili merak ettiğiniz birçok şeyi ekibiyle birlikte sunar. Borneo�nun ormanlarından, Patagonya ve Yeni Zelanda�nın zirvelerinden, güney kutup dairesindeki yaşamdan, ülkemizdeki ve dünyanın bir çok dağ ve nehirlerinden edindiği, Fas�ın sıcak ve kurak çöllerinde yaşadığı ilginç deneyimlerini gerek gençlerin programlarında gerekse yetişkinlere verdiği eğitim ve seminerlerin içerisinde paylaşır.

Sahip olduğu doğa sporları ve sporculuk birikimini, ODTÜ�de aldığı pedagoji eğitimiyle birleştirerek hem bireyler, hem de kurumlar için eğitim, doğa ve sporun sinerjisiyle iletişim, motivasyon, takım çalışması, problem çözme, liderlik vb. yetkinliklerin gelişiminde genç-yetişkin bireylere ve kurumlara destek olmayı hedeflemiştir.

Wolftrack kurulduğundan bu yana senede ortalama 1000 çalışan ve yöneticiye (toplamda 9000�in üzerinde) eğitim ve aktivitelerle hizmet vermiştir.

Wolftrack outdoor eğitimlerinin yanında Türkiye� de ve dünyada ilk kez bu kadar geniş çaplı ve uzun soluklu kurumsal spor ligi olan Business League� i (www.businessleague.com) 2005 yılında kurarak geniş bir yelpazede hedeflerini gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Serdar KILIÇ; Takım Çalışması, Liderlik, İletişim, Risk Alma, Takım Halinde Sonuca Ulaşma vb. Yetkinliklerin test edildiği Eco Challange, Camel Trophy, Terra in Cognita, Trans Jebel Sarhro, Dünya Navigasyon Şampiyonası vb. birçok dünya çapında serüven yarışmalarında takım lideri olarak Türkiye�yi ilk kez ve defalarca temsil etmiştir.

Devamı için:http://www.campwolftrack.com/Biz.asp

Bu da feys sayfası:http://www.facebook.com/group.php?gid=49433919309&ref=ts

Bizim özel birlik askeri Bear kadar iyi olacağını sanmıyorum ama izlenmeye değer olmalı!

• Güzelmiş gerçekten adam yabancı programların çakması olarak ortaya çıkmamış, hayatını buna adamış resmen.
    Bu kadar uğraştıktan sonra 'çakma derler' deyip program yapmasa olmazmış zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.