Şimdi Ara

Serdal Adalı'nın Twitter Adresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdal Adali'nin resmi Twitter sayfasıdir. Merak ettiginiz tum soruları buradan sorabilirsiniz.

https://mobile.twitter.com/SerdalAdali_BJK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüyo isteyelim , hangi ata oynayalım diye

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

Tüyo isteyelim , hangi ata oynayalım diye

hacı senin 2 mesajdan biri adalıyla ilgili
  • quote:

• 11 deki basın toplantısına bakalım bi.
  • Mesajlar super yalniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

11 deki basın toplantısına bakalım bi.

Nereden izleyebiliriz?

Valla hocam bende bilmiyorum yarın buluruz. Ntvspor, lig tv veya Bjk tv verebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

quote:

11 deki basın toplantısına bakalım bi.

Nereden izleyebiliriz?

Valla hocam bende bilmiyorum yarın buluruz. Ntvspor, lig tv veya Bjk tv verebilir.

Bjk tv vermez ntv spot verir belki TJK da verir

• tweterla, whatshapla uğraşacağına kulübe olan borcunu hibe etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

tweterla, whatshapla uğraşacağına kulübe olan borcunu hibe etsin

Sen rahat ol.

Basın toplantısında listesini açıklar umarım.
  • quote:

Hibe etti zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Hibe etti zaten

kaynak alabilirmıyim
  • Borcun kapanmayacağını düşünüyorum Serdal Adalı gelirse. Korkuyorum yine tshirt alırız forma alırız sorun değilde o borç nasıl ve ne zaman biter bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

vefasızlığın canlı örneği... sorarrım veli'yi kim getirdi bu kulübe?

bak şimdiki yönetim sana verilen paranın aynısına mehmet akgün'ü anca getirebiliyor

"Bana verilen para" o zaman şöyle söyliyim Oğuzhan'a 500 bin verdiler Olcay'a 1 q7ye kaç para verdiler ikisi de daha faydalı oldu bizim için . Yani yönetimlerin kötü özellikleri ile iyi özelliklerini karşılaştırma ikisinin de iyisi kötüsü var

• quote:

quote:

quote:

quote:

bak şimdiki yönetim sana verilen paranın aynısına mehmet akgün'ü anca getirebiliyor

"Bana verilen para" o zaman şöyle söyliyim Oğuzhan'a 500 bin verdiler Olcay'a 1 q7ye kaç para verdiler ikisi de daha faydalı oldu bizim için . Yani yönetimlerin kötü özellikleri ile iyi özelliklerini karşılaştırma ikisinin de iyisi kötüsü var

ibrahim altınsay adlı bu yönetimin 2 tane iyi özelliği olan olcay ve oğuzhan'ı getiren kişiyi hemen dehleyen yönetim için iyi düşünemiyorum. onlar iyi olanı yollayıp GÖKHAN SÜZELERLE YOLA DEVAM ETTİ...

Merak etmeyin hocam artık scout ekibi kuruldu 1000 e yakın maç izlendi her mevkiye 2-3 alternatif bile var , eskisi gibi ben bunu getireyim Adalı şunu alsın olayı bitti . Fikret Orman futbolu bilenleri getirdi transfer için biraz konuşmasını izleseydin anlardın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ibrahim altınsay adlı bu yönetimin 2 tane iyi özelliği olan olcay ve oğuzhan'ı getiren kişiyi hemen dehleyen yönetim için iyi düşünemiyorum. onlar iyi olanı yollayıp GÖKHAN SÜZELERLE YOLA DEVAM ETTİ...

Merak etmeyin hocam artık scout ekibi kuruldu 1000 e yakın maç izlendi her mevkiye 2-3 alternatif bile var , eskisi gibi ben bunu getireyim Adalı şunu alsın olayı bitti . Fikret Orman futbolu bilenleri getirdi transfer için biraz konuşmasını izleseydin anlardın.

2 ayda altinsayi harcayan 3 ayda ozen'i harcar merak etme.

G.suzen mehmet akgun fikret orman vizyonudur.

Vizyon değil Samet Aybaba'nın tercihi (transferden anlayan insanlar olmadığı için Samet hocadaydı yetki ) şimdi bana deme fernandes nasıl geldi filan , Rus ruleti onlar adam yıldız alıyor tutarsa tamam tutmazsa güle güle mantığıyla yani. Altınsayı zaten Fikret Orman HARCADI dimi , altınsay çalışmak istemedi gitti ya neyini anlamıyorsunuz. Önder özen de kalıcı olacak adam zaten istekli

• @o3 Fikret ormanı başkan olarak görmek isteyen bir çok insan var bu 1. Altınsay da kendisi bıraktı ortamdan hoşnut olmadığını bahane ederek (bence bu şu anki aday olma düşüncesi ile de alakalı) bu2. Altınsay gittikten sonra kimseyi getirmeyecek miydi tamer kıranı getirdi adam ne yapacaktı o kadar sıkıntının arasında bu da 3.

• Beyler seçim günü her zaman forzaya girer nabız yoklarım.
    Tribüne yakın insanlar eskiden sürekli Y.D' destklerdi.

"Y.D ; "Anelka bitti seçimden sonra getirecem."
    "Y.D ; "Stad işi halledildi, mayısta kazma vuracaz."
    "Y.D ; "Süper bir hoca ile anlaştık tek şart seçim , seçimden sonra."

gibi yazılar yazar adamı desteklerdi. Fakat borç kısmına geldiğinde ve yönetim açıklarına geldiğinde herkes susar yazanlar hoop giderdi. Alen hâla Y.D sayın başkan derken sizde bu adamlarla alakanız olmasa bile desteklerken Beşiktaş'ın düzelmesi mümkün mü?

Neden çarşı küstü?

2009'da Bilet fiyatları 110 liraydı? 90-100 Arasıyken gelen çarşı şimdi niye bileti mana ediyor?
    Bedava gidince işler değişti , 4.5 olan takımı severken 3.olan canını dişine takan Beşiktaş'ın oyuncularına küfür ediliyor.
    Yazık , Fikret orman'ı bu yüzden seviyorum en azından para yedirmiyor.

Bu arada kapalıda çarşı olmazsa olmaz diyenler ; çarşı zaten Beşiktaş taraftarıdır. Bölünme yoktur, herkes marşlara uyar.

• Murat Aksu ‏@BJK_MuratAksu 44 dk

@Besiktas'ta herkes egolarından arınmalı. Benim için önemli olan @Besiktas'a hizmet etmek. #GucluBaskanGucluBesiktas

Bu neyin kafası?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.