Şimdi Ara

Serdal Adalı Büyük Oynuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serdal Adalı, stat için Emirates ile prensipte anlaştı.

Serdal Adalı, dünyaca ünlü havayolu şirketi Emirates ile Beşiktaş'ın yeni stadına sponsorluk için görüştü.

Seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiren başkan adaylarından Serdal Adalı'nın geçen Çarşamba akşamı Çırağan Oteli'nde önemli bir konuğu vardı.

Emirates Havayolları'nın 2 üst düzey yetkilisi ile bir araya gelen Adalı, yeni yapılacak İnönü Stadı için sponsorluk görüşmelerine başladı.

Çırağan Oteli'nde yapılan görüşmeye Serdal Adalı'nın yanısıra Yönetim Kurulu listesinden Adem Yılmaz da katıldı. Edinilen bilgiye göre; Emirates yetkililerinin projeye çok sıcak baktığını Adalı'ya belirterek futbol alanında yaptıkları yatırımların büyüyerek devam edeceğini söyledi. Başta Arsenal olmak üzere Real Madrid, Milan, Paris Saint Germen kulüplerinin sponsoru olan Emirates'in seçim süresicinin bitmesini bekledigi öğrenildi.

Anlaşma sağlandığı taktirde Emirates Havayolları yeni yapılacak stada sponsor olacak.

Öte yandan Adalı'nın hafta içinde stadın pazarlama haklarına sahip olan IMG firmasinin yetkilileri ile buluşup, yapılan sponsorluk görüşmeleri hakkında fikir alişverişinde bulunacağı öğrenildi.

Kaynak : Haber1903

Gönlümden geçen beraber çalışmalarıydı.. Umarım seçilmezse de hediyesi olur..

• yav he he
  • Madem geçen çarşamba oturup konuşmuşsun ne diye canlı yayında iki lafını bir araya getirip söyleyemiyorsun bunu ? Niye habire Fikret Orman'a sallıyorsun demezler mi ? Derler, bak ben diyorum.Niye ?
  • Madem proje Emirates icin icin degerli, Adali ya da Orman olmasinin onlar icin ne farki var, da derler adama, bak ben diyorum mesela!
  • Serdal Adalı ancak FM oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Madem proje Emirates icin icin degerli, Adali ya da Orman olmasinin onlar icin ne farki var, da derler adama, bak ben diyorum mesela!

Fikret orman kadar sozunden donen bir adama kimse guvenmez.

3 kupali efsane kadro vardi baskette bir sponsor bulamadilar daha ne diyim ...

Stad için belgeler alınmadı stad yıkılamaz diyen Serdal Adalı, daha sonra belgeleriyle ona cevap veren Fikret Orman değil miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

quote:

Madem proje Emirates icin icin degerli, Adali ya da Orman olmasinin onlar icin ne farki var, da derler adama, bak ben diyorum mesela!

Stad için belgeler alınmadı stad yıkılamaz diyen Serdal Adalı, daha sonra belgeleriyle ona cevap veren Fikret Orman değil miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

quote:

quote:

Aynı zamanda..

Önder özen ile devam edecem diyip , 2 dk sonra 2 hocayla konuşuyor(um) , bomba transferler yapacağ(ım)..

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Madem geçen çarşamba oturup konuşmuşsun ne diye canlı yayında iki lafını bir araya getirip söyleyemiyorsun bunu ? Niye habire Fikret Orman'a sallıyorsun demezler mi ? Derler, bak ben diyorum.Niye ?

İşte bu sorular hep OnrbK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.