Şimdi olayı toparlayım çünkü sıkıldım artık.Aziz yıldırım hakemleri tehdit etti.Buna rağmen Fb maçlarında hakemlik bir durum olmadı.Demek ki doğru dürüst maç yönetin diye tehdit etmiş:)Her neyse,bu durumda biz 9 puan almışız.Rakiplerimizden önde olan trabzon ve bursa maçlarındada pek birşey göremedim ben,yanılıyorsam arkadaşlar düzeltebilir.Buna rağmen ara kapanmış.Arayı kapatan tek takımda biz değiliz,bursa ve kayseride var tabi.Beşiktaşa gelince bucayı yenip,ibb'ye yenilip,karabükspor'la berabere kalmış.Kendi deyişinle belalınıza kaybetmiş,karabük maçıda her iki taraf için facia.Sen dersin 2 puan kaybettik,ben derim 1 puan kazandın öyle bir maç.
İlk yarı bittiğinde aramızdaki 5 puanlık fark sizin kaybettiğiniz 5 puanla 10 puana çıkmış. Evet bu durumda 2 sayfadır sorduğum soruyu tekrar soruyorum,tehdit ettiğimiz hakemlerin bize kazandırdığı tek bir puan yokken,sizin kaybettiğiniz puanların dağılımıda ortada iken,üstüne diğer rakiplerin haliylede alakamız kurulamıyorken,herşeyin sebebi nasıl biz oluyoruz?Valla sordum ama cevapta istemiyorum,boşverin:)
Mehmet Topuz yumruk atıp oyuna devam etmedi mi yahu? Aynı ligi mi seyrediyoruz ? Nedense BJK'ye yapılınca hata, hakem görmemiş oluyor. Ya geçin bunları kardeşim, bundan sonra nasıl bir lig izleyeceğimiz belli, inşallah bari İnönü'deki maçta doğru düzgün, yanlı olmayan bir hakem verilir de güzel bir maç seyrederiz.
Size göre güzelliği maçtaki skor belirleyeceği için böyle dileklerde bulunmayalım Hakem 10 penaltımızı vermesin siz 1-0 yenin ligin en iyi maçı olacağına adım gibi eminim
Bu ligde şaibe fener yenince var fener yenilince lig temizleniyor haklısınız
Yanlış ve yanlı düşünüyorsun. Ben Bilica'nın penaltı noktasını kazdığı maçta bile sizin için tebrik konusu açmıştım. Çünkü o maçta biz hiçbir şey yapamadık, fener ise gayet tutarlı bir oyun ortaya koymuştu. Ama artık başka şeyler işin içine giriyor.
işin iç yüzünü bilmeden konuşanlar böyle beleş der geçer..
madem haksız olduğunu düşünüyorsunuz sevgili başkanınız dava açsın
yalnız geçen sezon sonunda rüştüye sallamakla kaldığı gibi kalırsa yine rezil olursunuz
Sakin ol şampiyon. Bizim 17 şampiyonluğumuzu da federasyon verdi Şimdi rahatla ve arkana yaslan.Ben senin 5 dk da olsa mantıklı düşünebileceğine inanıyorum
sende mantığın zerresi yok
kaç yaşında adamsın hala liseliler gibi konuşuyorsun
bana hak hukuk adaletten bahsedecek en son taraftar grubusunuz
geçen sezon da şampiyonluk potasına girince cozurtmuştunuz ama sonrasında olanlar malum
Eyvallah en haklı sensin
hele serdar adalının bi açıklaması var ki tam komedi, soru geliyor sizin golünüz verilmedi ama karabükün de kırmızı kartı ve penaltısı atlandı
adalının yanıtı: bizim pozisyonda top çizgiyi geçti, goldü, penaltıda ise gol şansı yüzde 50, gol olur ya da olmaz...
adam olasılık teorisini, istatistik bilimini ve matematiği yalamış yutmuş resmen, aynı mantıkla kasımpaşanın şampiyonluk şansı da yüzde 50, şampiyon olur ya da olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: NumberOneMercury
hele serdar adalının bi açıklaması var ki tam komedi, soru geliyor sizin golünüz verilmedi ama karabükün de kırmızı kartı ve penaltısı atlandı
adalının yanıtı: bizim pozisyonda top çizgiyi geçti, goldü, penaltıda ise gol şansı yüzde 50, gol olur ya da olmaz...
adam olasılık teorisini, istatistik bilimini ve matematiği yalamış yutmuş resmen, aynı mantıkla kasımpaşanın şampiyonluk şansı da yüzde 50, şampiyon olur ya da olmaz
Penaltı tartışılır, hakem doğru ya da yanlış yorumlayabilir, kırmızı kart yoruma gene açık olabilir, ama golün yorumu olur mu? Golse goldür.
Bu arada " Serdar " değil " Serdal " ismi yöneticimizin
quote:
bu açıklamaya bakarak ona buna müstehak bi yönetici olarak görüyorsan
sizin yöneticilerin 1000 tane demeci vardır bunun gibi
onlara ne demeli
gören de sizin yöneticileri kofi annan zannedecek
@bjk: hocam dikkatli okursan "serdal" adalı da kabul etmiş pozisyonun penaltı olduğunu ama yüzde 50 ihtimalle kaçacak diyor. benim komik bulduğum mantık o
@tautou: ben bizim yöneticiler süper demedim zaten, onlar da çarpık zihniyetli, bu tarz fevri davranışlar sergiledikleri zaman onları da eleştiriyor ve kızıyorum, sadece bjk'ye has bi durum değil malesef. benim asıl tepkim böyle açıklamaların desteklenip alkış tutulmasına...
Şu basın toplantısını izleyebileceğimiz bir link varmı ya ?
quote:
@bjk: hocam dikkatli okursan "serdal" adalı da kabul etmiş pozisyonun penaltı olduğunu ama yüzde 50 ihtimalle kaçacak diyor. benim komik bulduğum mantık o
Ya işte orda kesin gol olmaz diyor, o kadar olur boşver adam sinirli
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Ya işte orda kesin gol olmaz diyor, o kadar olur boşver adam sinirli
Şu kasımpaşanın şampiyonluk şansı da iyiymiş.
@BJK
o geçen sezon ki açtığın konu için de tebrik ederim inan sana karşı ön yargılarım vardı yıkmamı sağladın
quote:
@tautou: ben bizim yöneticiler süper demedim zaten, onlar da çarpık zihniyetli, bu tarz fevri davranışlar sergiledikleri zaman onları da eleştiriyor ve kızıyorum, sadece bjk'ye has bi durum değil malesef. benim asıl tepkim böyle açıklamaların desteklenip alkış tutulmasına...
ben mevcut bjk yönetiminde birtek bu adamı severim
bu tarz açıklamalar yaptığından değil..kaldı ki ilk kez şahit oldum
bu adamı takdir etmemin ya da sevmemin esas nedeni bu tür açıklamaları değil mantık kavramını yönetime kazandırmasıdır..
schuster yoksa ben de yokum diyebilmesidir..
kulübün parasını babasınınmış gibi görüp dikkatli harcamasıdır..gerçi öteki de babasının parası zannedip savuruyor ama neyse
herkesin kızgınken ne tür açıklamalar yaptığı ortada
biri çıkar tezgah var der biri ağza alınmayacak şeyler söyler v.s.
@ilker: bak ben son mesajımda ne yazmışım; bizimkilerin yaptığı ne kadar saçmaysa, sizinkilerin şu açıklamaları da o kadar saçma diyorum, türk futbolunun yönetiminde olan kişiler yöneticiliği hakeme, diğer kulüplere ve federasyona sataşmaktan, komplo teorileri yaratmaktan, diş göstermekten ibaret sanıyolar... hakem hatalarından canı yanan ve takımının kötü durumundan üzgün olan taraftar da bu açıklamalarla gaza gelip çığrından çıkıyor, bütün sezon yok hakemdi yok penaltıydı kırmızı karttı tartışmalarıyla geçiyor... medya da reytinge oynayarak bunun ekmeğini güzelce yiyor... her sene aynı kısır döngüyü izlemekten bıktım, sen bıkmadın mı?
%50 ihtimal kaçacak demesi aslında doğru. ya gol olur ya olmaz 2 ihtimalden biri. gerçi bu olasılığa düz olarak yaklaşmak oluyor. şey gibi 100 katlı gökdelenden atlarsak ölme ihtimalimiz %50 demek gibi. sonuçta ya ölürsün ya ölmezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: o3
valla mesajı verdi aslında fedarasyona da yürüyüp kapı pencere indiririz.fenerlileri de döveriz hakemleri de döveriz bundan sonra inönü'de korksunlar
quote:
@ilker: bak ben son mesajımda ne yazmışım; bizimkilerin yaptığı ne kadar saçmaysa, sizinkilerin şu açıklamaları da o kadar saçma diyorum, türk futbolunun yönetiminde olan kişiler yöneticiliği hakeme, diğer kulüplere ve federasyona sataşmaktan, komplo teorileri yaratmaktan, diş göstermekten ibaret sanıyolar... hakem hatalarından canı yanan ve takımının kötü durumundan üzgün olan taraftar da bu açıklamalarla gaza gelip çığrından çıkıyor, bütün sezon yok hakemdi yok penaltıydı kırmızı karttı tartışmalarıyla geçiyor... medya da reytinge oynayarak bunun ekmeğini güzelce yiyor... her sene aynı kısır döngüyü izlemekten bıktım, sen bıkmadın mı?
ya evet ama fener deyince damlıyorsunuz buraya.hem bizimkilerin yaptıkları yanlış diyorsunuz hemde ee biz de işte bundan bundan fener kollanıyor bu yüzden olayı olayı fenere bağlıyoruz" diyoruz yok olmaz fenerle alakası ne diyorsunuz.hangisi kardeşim karar verin artık.
Diğer başlıkda yazdıklarım;
Her ne kadar bizim yerli yorumcular Markus Merki beğenmese de, BJK-Karabük maçı pozisyonları yorumları şunlar;
*dk 17, İbrhim Toramannın Emenikeye tekmesi, kesin kırmızı kart, İ.Toraman şimdi izliyorsa üzülmüştür.
*Orta sahada İbrahim üzülmezin tabanı, kesin kırmızı kart, sarı verende olur
* Emenikeyi ceza sahasına girerken düşüren Toramana sarı kart, penaltı değil dişarda
* Hakanın Emenikeyi düşürmesi penaltı, sarı kart,
* Simaonun düştüğü pozisyon dışarda, sarı kart yok
* direkten dönen top gol, görememek çok ayıp
* Simaonun düştüğü pozisyon, penaltı değil, Simao penaltı arıyor
şimdi bu yorumlardan sonra Adalının basın toplantısı laf oldu kaldı.
Şimdi Şansalın dediği, Adalının şikayetkerine bakarsanız Karabük yönetiminin dağa çıkması lazım..................
Denizli; ben olsam bu toplantıyı yapmazdım. Çünkü ilk üç pozisyonda BJK 9 kişi kalır, 1 penaltı (belkide kırmızı) vardı, toplantıda simaonun düşmesi ile top içerdn çıktığı pozisyon ise, karalar doğru olsa bunlar olmayacaktı, hakkı yenen Karabük, onu söylemesi lazımdı.
yazık,
sadece Hakem kötüydü demek yeterdi aslında.
Taraf tutmadan..............................
her yere aynı şeyi yazacaksanız...
quote:
hakemler düzgün maç yönetsin ne beni ne ahmeti ne mehmeti kollasın gördüğünü çalsın görmediğinde de eyyam yapmasın.neresini anlamıyorsunuz bu kadar basit birşeyin?bir daha anlatmayı deneyelim isterseniz.başka şekilde başka bir dilde falan.fenerin maçlarında hata olmuyor bu aralar demekki isterlerse hata yapmıyorlar ya da isterlerse formda hata yapmayan hakemleri istedikleri maçlara verebiliyorlar hangisini seçerseniz artık.
BJK hakeme şükredeceğine eleştiriyor. Adam gibi hakem olsa Toraman ve kaleci hakan kırmızıyla oyun dışı kalırdı. Golü vermedi diye ortalığı ayağa kaldırdılar. 0-0 ken olanları kimse görmek istemiyor anlaşılan.
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
BJK hakeme şükredeceğine eleştiriyor. Adam gibi hakem olsa Toraman ve kaleci hakan kırmızıyla oyun dışı kalırdı. Golü vermedi diye ortalığı ayağa kaldırdılar. 0-0 ken olanları kimse görmek istemiyor anlaşılan.
adam gibi hakem versinler diyoruz biz de işte.yoksa hakem odası basmamız mı lazım diyorum.adalı da diyor aynı şeyi.bunların hepsine de tek tek izah etmen lazım arkadaş nasıl adamlarsa artık... bi mesaj üstünü oku be kardeşim madem bunu yazacaksın.
E daha ne istiyorsun hakem işte. Daha ne kıyak geçecek. Normal hakem olsa bitmiştiniz ilk yarı diyoruz bizde...Daha ötesi var mı İlker geç bu popülist ayakları şimdi. Hangi takım taraftarı kendilerine kıyak geçen hakem için "böyle olmaz, adaletli hakem versin" der. Demekki sende BJK nin aleyhine davrandı diyorsunki adil hakem için odamı basalım diyorsun...
ya hadi karabük maçında bitmiştik ya daha önce oynanan maçlar?. sizin başkan da sanırım bize kırak yapın yoksa bitiririm sizi diye bastı hakemlerin odalarnı federasyonu bu yüzden tehdit etti.baksana o günden sonraa fenere dokunmuyor kimse.bence sen bırak bu populist ayakları kimseye kıyak geçilmesin neyse o olsun demek popoulistlik değil hak hukuk,korumak istemek.şampiyonlukmu maçmı ne olursa olsun hakeden kazansın önceden belirlenen değil.tabi alışık değil senin gibileri bu gibi şeylere biliyorum.