Şimdi Ara

Serbest Sohbet Köşesi (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.059
Cevap
19
Favori
408.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demonchild
    meslektaş sayılırız abi. o yüzden merak edip sordum. zor bir iş, çalışkan olmak güzel. bunlarda hemfikiriz ama, boş vakti olmayan insan çabuk yaşlanır. bir kere geliyoruz bu dünyaya(tabi bekara karı boşamak kolay). iyi düşün derim ben:)
    gönlüne göre olu umarım.

Kücük hayvana yöneleyim desem bu kadar severek yapar miyim bilmiyorum. Bakalim artik islerin ilerleyisine göre, bu dönem cok yogun, okumaya dahi vaktim yok. Neyse ki bugün cumartesi, istisnai olarak evdeyim ve calismiyorum.
  • iyi iyi, kafa dinlersin biz de 9 ay önce(ne ara olmuş) sokakta ölmek üzere olan minik bir tekir kedi bulduk. ev arkadaşım buldu daha doğrusu. ben evde kedi beslemeye pek yanaşmadım ama, aşılarını aksatmamak koşuluyla kabul ettim. aşılarını yaptırdık falan derken 9 ay geçmiş. kedimizle yoldaş oldum desem yeridir:D kereta çok sevimli ya. hayvan sevgisi cidden insanın içine işliyor. hele sabah beni uyandırıp, "tuvalete gircem(tuvaleti başka odada) kapıyı aç" diye patilemesi yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Kedinin yeri başkadır cidden

önce kucaktan inmezdi kerata. şimdi balkona çıkıp kafa dinliyor. ergenliğe giriyor galiba:D
    GENS UNA SUMUS
  • Muzır, Teres ve Gule vardı benimde :)

İki tane Minnoş'ta eskittik. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 4 Ağustos 2012; 14:56:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Muzır, Teres ve Gule vardı benimde :)

http://elcezeri.blogspot.com/p/bahcmin-gulu-gule-bes-sevimli-yavrucak.html

hocam çok tatlılar ya. şimdi napıyorlar?

neommy,
    hangimiz oyuncak değiliz ki?

Benim gibi hem kedi hem köpek sevebilen var mı? Aslında köpekle başlamıştım ama epey sonra evinde hayatı boyunca 1-2 kedisi olmuş halacığımın yanında bir süre kalınca kediye de bayılır oldum. Kedi ayrı bir dünya gerçekten, bir defasında halam kısacık bir an sırtını döndüğünde kedisinin normal boyunun nerdeyse 3 katı uzayıp masadaki yeni pişmiş pilicin tenceresine pati atışına şahit olduğumda gözlerime inanamamıştım. Birde halam kızıp evden sepetlediğinde 24 saat her 10 saniyede bir, pencere önünde miyavlayıp kendini içeri aldırıp kucağa arsızca kurulması var tabii.
    En çokta sokak kedilerini severim, ev kedisi gibi aristokrat olmazlar ve akıllıdırlar.

Haklısın demonchild, hepimiz bir yerde oyuncağız işte.

• _____________________________
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Muzır, Teres ve Gule vardı benimde :)

http://elcezeri.blogspot.com/p/bahcmin-gulu-gule-bes-sevimli-yavrucak.html

hocam çok tatlılar ya. şimdi napıyorlar?

neommy,
    hangimiz oyuncak değiliz ki?

Çoktan çoluk çocuk hatta torun sahibi oldular.

• quote:

iyi iyi, kafa dinlersin biz de 9 ay önce(ne ara olmuş) sokakta ölmek üzere olan minik bir tekir kedi bulduk. ev arkadaşım buldu daha doğrusu. ben evde kedi beslemeye pek yanaşmadım ama, aşılarını aksatmamak koşuluyla kabul ettim. aşılarını yaptırdık falan derken 9 ay geçmiş. kedimizle yoldaş oldum desem yeridir:D kereta çok sevimli ya. hayvan sevgisi cidden insanın içine işliyor. hele sabah beni uyandırıp, "tuvalete gircem(tuvaleti başka odada) kapıyı aç" diye patilemesi yok mu

Kediler iyidir hamile bir bayanin yanina sokulmadiklari sürece.

Kahvaltimi da ettim simdi de cay keyfi, ooooh. Onca isten sonra da hak ettim dogrusu

Cay icmek isteyen?

Serbest Sohbet Köşesi

• Özellikle arayıp sordum "Kargoyu bugün teslim edebilir misiniz yoksa ben mi alayım?" diye. Gelmenize gerek yok biz teslim ederiz dediler, ama nerdeee. Pazartesi evde kimse olmayacak, gelirler teslim edemezler; komşuya da bırakmazlar malum "Güvenliğim" onlar için çok önemli. Salı-Çarşamba'da ben alamam. O değil de hemen yetişsin diye özel kargoya 2 katı para veriyoruz, devlet kargosundan yavaş çalışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çin(?)-Türkiye(Samsun)= 10 gün (PTT)
    Samsun-Kayseri(?)= 8-9 gün (Özel Kargo)

8 gün dediysem yanlış anlaşılmasın, ben mi geleyim teslim etmeye muhabbeti bile döndü şubeyle aramda Daha değişik vakalar da var:

Samsun-İzmir 11kg koli= 28 lira 1-2 gün (Özel Kargo)
    Samsun-İzmir 11kg koli= 12.5 lira 2-3 gün (PTT)

...!

oha! neommy uçurulmuş. ve mesajını görememişim. e neommy geri gelmeyecek misin? ne olacak o zaman? zamanla bizler de gideceğiz gibi duruyor. kına yakarlar artık.
    el fuego da uçmuş.

demon ve webiie

neommy abinizin forumda dün bana pezevenk dediğinden haberiniz var mı ?

neyin davasındasınız siz

adam üstü kapalı bana pezevenk diyor bundan ötürü ceza alıyor ki aldığı ceza az bile

kalkmış burada özellikle webie demogoji ile kafa ütülüyor neymiş yok cumhuriyetmiş yok kurucumuzmuş hadi oradan ..

sorun bakım abinize yazdığı mesajı neden sildi

silince yazdığı mesaj yok oluyor mu

insanlara ağza alınmayacak hakaret ederek mi savunuyorsunuz ilkelerinizi

abinize edebli olmasını öğütleyin siz evvela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 4 Ağustos 2012; 23:40:55 >

• quote:

oha! neommy uçurulmuş. ve mesajını görememişim. e neommy geri gelmeyecek misin? ne olacak o zaman? zamanla bizler de gideceğiz gibi duruyor. kına yakarlar artık.
    el fuego da uçmuş.

Abi ne oluyor ya iki ayrıldık milleti gümletmişler.

Benim asıl anlamadığım nokta. Bende belki çoğu noktada neommy ile farklı düşünüyorum ama asla aramızda sorun olacak bir durum olmuyor. Bir meseleyi ölüm kalım meselesi haline getirmenin ne anlamı var. Şikayet edene kadar adama özelden pm at bak bakalım derdi neymiş ki Pm yolu ile bazı sakıncalı konular konuşulşa çözüm yollarına varılıyor.

Ahhh Kb ah...

quote:

Şu anda yazacaklarım, sadece kendi düşüncelerimdir ve hiçkimsenin önemsemesine gerek de yoktur.

Uzun zamandır bu bölümün bir şekilde düzelmesini umarak birşeyler paylaşmaya çalışıyordum. Daha doğrusu, uzun zamandır bu bölümün birkaç cemaatin dezenformasyon alanı olmasına engel olmaya çalıştım. Bunu yapmaya çalışan sadece ben değil, adlarını vermeye hakkım olmayan birçok üye var ve artık en azından ben yoruldum. Yorulduğum şey cumhuriyeti, Atatürk'ü ya da cumhuriyetin değerlerini savunmak değil, buraya dışarıdan müdahale eden, birilerinin elinde oyuncak durumunda olan ve kim olduğunu çıkıp söylemeyen bir ya da daha fazla yöneticidir.

Farkındaysanız artık bölümün müdavimlerinden neredeyse hiçkimse hiçbir konuya yorum yazmıyor ya da yeni konu açmak için herhangi bir çaba harcamıyor. Yapılan tek iş, birilerinin cumhuriyet, Atatürk ya da laiklik gibi kavramlara olan nefretini, organize bir şekilde burada özellikle genç insanları kandırmaya çalışmalarını ve bunu başarmak uğruna hiçbir yalandan kaçınmamalarını engellemeye çalışmaktan ibaret.

HY denilen ne iş yaptığı belli olmayan, nereden para kazandığı bilinmeyen, hiçbir bilim dalıyla uzaktan yakından alakası olmayan şahsın adamlarının, ki daha doğrusu genç beyinlerinin hergün açtıkları konular dururken, bilimsel temelli her konuya din ya da tanrıyı dahil eden insanlar ortalıkta cirit atarken, iktidar partisinin teşkilatında yer aldığını açıkça söyleyip burayı propaganda alanına çeviren insanlar elini kolunu sallaya sallaya gezerken, belirli alanlara ilgi duyan, söylediklerini bir şekilde bilimsel kaynaklara dayandıran insanlar sırayla cezalandırılıyor.

Bir arkadaşın deyimiyle buradaki "Konu Dışı Aparatları" nedeniyle ne meraklı olanlar ne de bilgisi olanlar hiçbirşey paylaşamaz hale geldiler. Bir yazı yazmadan önce en az 2-3 saat araştırma yapıp buraya özgün yazı yazanları, "Bence böyle aga" diyenlere kurban eden yönetim buna dur demeye niyetli değil gibi görünüyor, çünkü bu benim meçhul yöneticiyle ilgili ilk şikayetim değil ama ne o ne de diğer yöneticilerden herhangi biri çıkıp da bu durumu aydınlatma ihtiyacı duymuyor.

Buradan herkes üzüm yiyor, ama bağ bizim değil sizin. Burayı birkaç kargaya talan ettirirseniz, bizden çok siz zarar görürsünüz ve görüyorsunuz. Bilim, kültür, cumhuriyet ya da Atatürk sizin umrunuzda olmayabilir, ama benim umrumda ve şu anda buradaki birbiriyle bağlantılı üyeler ve ellerindeki yönetici nedeniyle biz yıpratıldık ve meydan yavaş yavaş hayatında hiç kitap okumamış, tek gazete ile tüm yaşamını idame ettiren bireylerin mahalle kahvesine çevirdikleri bir ortama döndü.

Bugün Neommy forumdaşıma ceza isteyen yönetici, lütfen bana da ceza talebinde bulun. Ceza alma nedeni herneyse, ben onunla aynı şeyi düşünüyorum. Onunla aynı şeyi düşünmek, bölümdeki her konuya hiçbir bilgi katmayan daha doğrusu hiçbir konuda bilgisi olmayıp burayı Konu Dışı bölümüne çevirip günde 200 tane yorum yapabilen bilgisizlik abideleriyle aynı olmaktan ve ceza almamaktan çok ama çok daha değerlidir.

Eğer üst yönetimden biri şikayetleri ve ceza talep eden yöneticileri incelerse, artık eminim ki aynı isimlerle karşılaşacaktır ve aradaki bağı da kurabilecektir. Eğer halinizden memnunsanız, siz bilirsiniz. Ne ben buraya mahkumum ne de buranın bana ihtiyacı var.

Son olarak tekrar etmekte fayda görüyorum; Neommy ceza almadan önce, forumu bıraktığını, çünkü artık bıktığını söylemişti ve şimdi ben de onun yaptığı ve ceza almasına neden olan şeye ortak olduğumu, aynı şeyleri düşündüğümü söylüyorum. Lütfen bana da ceza verin, ama yönetici olarak burada dolanan kişi, mümkünse kim olduğunu söyle ve biz de kimin bölümü bu hale getirmekle sorumlu olduğunu bilelim.

İşin ilginç yanı, herhangi bir uyarı da yok; sadece konuyu silmiş. Anladığım kadarıyla, üst yönetimin bu gelişmelerden (daha doğrusu gerilemelerden) haberi yok gibi ve biraz daha uğraşıp bir sonuç alamazsam, üst yönetimle iletişime geçmeyi düşünüyorum. Benim burada birşeyler paylaştığım insan sayısı çok fazla değil ve gerekirse o arkadaşlarımla dışarıdan da görüşebilirim.

Ama o yöneticinin emin olması gereken şey, ben kolay kolay vazgeçmem.

• 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.