nolsun abi iş, güç, okul sürünüyoruz, senden naber?
mesut hacı senin yaş kaçtı?
Malazgirt nere gitti yahu?
Ekin (Sanctus Diavolos) nirde yaw?
dinleyecek turkce album arayan varsa sunu denesin: model - 'diger masallar'.. 1 aydir bikmadan dinliyorum. maksat elemanlar yok olup gitmesin, bi kitle olsussun..
Amacın ne üsteki.
albumun yapimcisiyim ben, satislar kotu. musadenle reklam yapiyorum bro..
adam bunu yazmak için üye olmuş ya
quote:
Orijinalden alıntı: mrt0392 adam bunu yazmak için üye olmuş ya
harbi mi ya.. o zaman tanidik biri, kim acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Heathen
mesut hacı senin yaş kaçtı?
29 galiba.Eski nick'i 82 ile bitiyordu.
beyler yarin belki de uzuuuuun okul hayatimin son gunu olacak. tek bi dersim kaldi, onu da verirsem mezun olacam. totemdir, sanstir, duadir bir seyler yapin, yardim edin..
Darısı basıma dıyorum fuat, şimdiden hayırlı olsun o zaman...
2004 girisliyim ilk donemden 2 ders var, ikinci donemden kac kalıcak belli degil. az once son final sınavına gırdım, rahatladım bıraz
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
beyler yarin belki de uzuuuuun okul hayatimin son gunu olacak. tek bi dersim kaldi, onu da verirsem mezun olacam. totemdir, sanstir, duadir bir seyler yapin, yardim edin..
Başarılar Adem baba
Şu futbol bölümündeki yeni uygulama çok saçma olmuş,istediğimiz zaman neden başka takımlar hakkında yorum yazmamızı engelliyorlar ki?Mesela Fenerbahçeli cdemir vardı (ki kendisi çok sevilen ve seviyeli bir üyedir),Galatasaray hakkında güzel analizler yapıyordu ama onlardan mahrumuz artık.Eğer taraftar forumu isteseydim Antu tarzı bir siteye üye olurdum zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap
şansın açık olsun Fuat üni'den mezun olmak güzel bir duyguydu heralde, çok uzun zaman olmuş
eyvallah beyler saolun. darisi herkese tabi.. umarim bi aksilik cikmaz da but'te ya da tek derste gecerim su sinavi..
nokta atisiyla mezun oldum, cok acayip bise lan. 2 saattir agzim kulaklarimda..
Hayırlı olsun...
saol hoca, umarim en kisa zamanda sen de mezun olursun..
quote:
Orijinalden alıntı: fuatturkrap nokta atisiyla mezun oldum, cok acayip bise lan. 2 saattir agzim kulaklarimda..