Bildirim
Seraph of the End: Vampire Reign (anime tanıtım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mangasını okuyorum.Diğer adıyla Owari no Seraph, Shounen hedef kitlesine hitap ediyor, yani Pokemon ile aynı kategoride , 10 yaş üstü herkes bakabilir. Aksiyon, drama, gizem, doğaüstü ve trajedi öğelerini içeren bir yapım.
Ecchi ve harem gibi öğeler sevmeyenler göz gezdirilebilirler.Burada yazdığım bazı kelimelerin ne olduğunu merak edenler şu konuya bakabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 16 Nisan 2015; 9:00:02 > -
Fragmanı fena durmuyor, 1-2 bölüm bakmak isterim.. Nereden izliyorsunuz bunu? Turkanime de yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: .Meraxes.
Fragmanı fena durmuyor, 1-2 bölüm bakmak isterim.. Nereden izliyorsunuz bunu? Turkanime de yok.
Owari no seraph diye bakarsan bulabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Litityum
quote:
Orijinalden alıntı: .Meraxes.
Fragmanı fena durmuyor, 1-2 bölüm bakmak isterim.. Nereden izliyorsunuz bunu? Turkanime de yok.
Owari no seraph diye bakarsan bulabilirsiniz
Teşekkürler buldum
Beğendim güzel olmuş.. Devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 16 Nisan 2015; 16:31:21 > -
Manga yerine Image'ın ÇR larını okuyorum artık. http://forum.donanimhaber.com/m_104106285/tm.htm Merak ettiğim şey Mangasıyla konular senkronize gidiyor mu?
Ufakken Pazar sabahları uyanamıyordum, şimdi acısını çıkarıyorum -
ÇR? Anlamadım orasını -
Çizgi Roman işte, başka ne denir ki -
Bilemiyorum -
3.Bölüm çıkmış -
Normalde vampirlerden nefret ettiğim için başlamayı dusunmuyordum ama anime bulamamaktan bir bakayım dedim sizde bakın pişman olmazsınız bence bide shinoa kadar beni gulumseten koneko dan başka karakter yoktur herhalde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden vampirlerin bir ince gideri vardı ama çok baydı, Twilight serisi de tuz biber oldu resmen...
Japonların yaklaşımı farklı tabii, zombilere de olduğu gibi (Kore wa Zombie Desu ka?)
quote:
Orijinalden alıntı: C E B R A I L
Eskiden vampirlerin bir ince gideri vardı ama çok baydı, Twilight serisi de tuz biber oldu resmen...
Japonların yaklaşımı farklı tabii, zombilere de olduğu gibi (Kore wa Zombie Desu ka?)
Aynen o twilightan sonra vampirleri duymak bile istemiyordum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Son izlediğm B.pitt ve T.Cruise'un 'Interview with the Vampire'dı bi de televizyonda Blade, gerisi sinek masalı oldu hele o cnbce vamp dizileri ıyk getirdi
son bolum cidden iyi idi. -
Bölümler güzelde ben nasıl bitirceklerini merak ediyorum bence bu olaylardan sonra çat çat diye bitirirlerse pek sarmaz bence 2.sezon şart -
Talep mangadan yüksek olursa bitirmezler, fakat animeler çoğunlukla manganın paketlenmiş hali olur.Yani 2-3 sezonu 10-20 bölümlük animeye sığdırırlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tmp341
Talep mangadan yüksek olursa bitirmezler, fakat animeler çoğunlukla manganın paketlenmiş hali olur.Yani 2-3 sezonu 10-20 bölümlük animeye sığdırırlar.
Ben bu mesajı yazmadan önce bunu 12 bölüm olcak sanıyordum yukarıda 24 bölüm yazıyormuş eğer onun gibiyse sorun yok gayet güzel olur -
20 hazirana kadar birinci sezon, ekim ile aralık arasında da ikinci sezon olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tmp341
20 hazirana kadar birinci sezon, ekim ile aralık arasında da ikinci sezon olacak.
Bilgilendirdiğin için sağol
Benzer içerikler
- anime replikleri japonca
- hajime no ippo 4. sezon
- türkçe manga okuma uygulaması
- gundam izleme sırası
- hentai animeler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X