Şimdi Ara

Seraph of the End: Vampire Reign (anime tanıtım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.Volume: Vampire Reign (24 bölüm)
    Mangadan uyarlama: Wit Studio, Daisuke Tokudo ve Hiroshi Seko

Şu an 2.bölümü yayınlanan, Bahar sezonu animelerinden Seraph of The End; 2012 yılında gizemli bir virüs tarafından 13 yaşından küçük çocuklar hariç herkesin bir anda ölmesiyle başlıyor.
    Geriye kalan tüm çocuklar, yeraltındaki vampir şehrinde beslenme amacıyla toplanıyor.
    Bu çocuklardan biri olan kahramanımız Yuichiro Hyakuya, 4 yıl sonra yeryüzüne kaçıyor ve yaşayan bir avuç mücadeleciye katılıyor.

Her ne kadar vampirlerden bay geldiyse de çizimleri ortalamanın biraz üstünde olan bu animeye şans tanımak gerekiyor.
     Seraph of the End: Vampire Reign (anime tanıtım) Seraph of the End: Vampire Reign (anime tanıtım)

• Mangasını okuyorum.Diğer adıyla Owari no Seraph, Shounen hedef kitlesine hitap ediyor, yani Pokemon ile aynı kategoride , 10 yaş üstü herkes bakabilir. Aksiyon, drama, gizem, doğaüstü ve trajedi öğelerini içeren bir yapım.

Ecchi ve harem gibi öğeler sevmeyenler göz gezdirilebilirler.Burada yazdığım bazı kelimelerin ne olduğunu merak edenler şu konuya bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 16 Nisan 2015; 9:00:02 >
  • Fragmanı fena durmuyor, 1-2 bölüm bakmak isterim.. Nereden izliyorsunuz bunu? Turkanime de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Fragmanı fena durmuyor, 1-2 bölüm bakmak isterim.. Nereden izliyorsunuz bunu? Turkanime de yok.

Owari no seraph diye bakarsan bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Fragmanı fena durmuyor, 1-2 bölüm bakmak isterim.. Nereden izliyorsunuz bunu? Turkanime de yok.

Owari no seraph diye bakarsan bulabilirsiniz

Teşekkürler buldum

Beğendim güzel olmuş.. Devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 16 Nisan 2015; 16:31:21 >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Manga yerine Image'ın ÇR larını okuyorum artık. http://forum.donanimhaber.com/m_104106285/tm.htm Merak ettiğim şey Mangasıyla konular senkronize gidiyor mu?

Ufakken Pazar sabahları uyanamıyordum, şimdi acısını çıkarıyorum
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    ÇR? Anlamadım orasını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Çizgi Roman işte, başka ne denir ki
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum
  • 3.Bölüm çıkmış
  • Normalde vampirlerden nefret ettiğim için başlamayı dusunmuyordum ama anime bulamamaktan bir bakayım dedim sizde bakın pişman olmazsınız bence bide shinoa kadar beni gulumseten koneko dan başka karakter yoktur herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden vampirlerin bir ince gideri vardı ama çok baydı, Twilight serisi de tuz biber oldu resmen...

Japonların yaklaşımı farklı tabii, zombilere de olduğu gibi (Kore wa Zombie Desu ka?)

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Eskiden vampirlerin bir ince gideri vardı ama çok baydı, Twilight serisi de tuz biber oldu resmen...

Japonların yaklaşımı farklı tabii, zombilere de olduğu gibi (Kore wa Zombie Desu ka?)

Aynen o twilightan sonra vampirleri duymak bile istemiyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son izlediğm B.pitt ve T.Cruise'un 'Interview with the Vampire'dı bi de televizyonda Blade, gerisi sinek masalı oldu hele o cnbce vamp dizileri ıyk getirdi

• son bolum cidden iyi idi.
  • Bölümler güzelde ben nasıl bitirceklerini merak ediyorum bence bu olaylardan sonra çat çat diye bitirirlerse pek sarmaz bence 2.sezon şart
  • Talep mangadan yüksek olursa bitirmezler, fakat animeler çoğunlukla manganın paketlenmiş hali olur.Yani 2-3 sezonu 10-20 bölümlük animeye sığdırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Talep mangadan yüksek olursa bitirmezler, fakat animeler çoğunlukla manganın paketlenmiş hali olur.Yani 2-3 sezonu 10-20 bölümlük animeye sığdırırlar.

Ben bu mesajı yazmadan önce bunu 12 bölüm olcak sanıyordum yukarıda 24 bölüm yazıyormuş eğer onun gibiyse sorun yok gayet güzel olur
  • 20 hazirana kadar birinci sezon, ekim ile aralık arasında da ikinci sezon olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

20 hazirana kadar birinci sezon, ekim ile aralık arasında da ikinci sezon olacak.

Bilgilendirdiğin için sağol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.