Şimdi Ara

Serap Ezgü ve Bir Ölüm daha!// (Reyting Kurbaları..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hasan Konduoğlu adlı vatandaşın ‘Serap Ezgü ile Biz Bize’ adlı programda kendisine ‘sapık’ dendiğini öne sürüp intihar etmesi ve geride ‘Ölümümden Serap Ezgü sorumludur’ yazılı bir mektup bıraktı...

Tolumun yarayan kanalarına böyle tuz basarak reyting denen şeyi almak uğruna pamuk ipliğine bağlı hayatları ruhsal durum gözetmeksizin yayınlamak ve insanların gururunu onurunu ayaklar altına almak..

O programları izleyen insanlar hep peşin hükümlü oldukları için orada oturan insanı direk suçlu edip oun haklı mı ? haksızmı ? olduğunu düşünmeyerek ona bir yargıç gibi hükü giydiriyolar.. Belkide karşı taraf suçlu fakat bu önemli değil çünkü sanık koltuğunda o var o haksızdır..

Bu tür olayların gerçekliğini hiç kimse bilemez olaylar yaşanmış ve bitmiştir ardında kalan ise bi toz bulutudur.. Yani siz kurcalamaya kalksanız bile ardında bişey göremezsiniz.. Fakat bizim medyamız reyting uğruna masum ve masum olmayan (ki bunlar bırakın şuçlu ilan edilmeyi topluma kaandırmalıdırlar) insanları yargılayarak hüküm giydirmektedir.. Unutmayın daha bir kaç senesine kadar Erman toroğlunun sunduğu bi program vardı gerçek mahkemyide ekranlara taşımıştık..

Kadının sesi ekranlarda o olaylaru deşifre edilip herkese ekrana bağlayarak onların tartışmalrından reyting almak değil, aksine isim vermeden ve onların hayatlarındaki problemleri sadece örnek gösterip yol göstermek olmalıdır.. Yani ekranda reyting uğruna canları feda etmek değil..

Herkesin, her ailenin problemleri vardır ve kendi içinde çıkmaza girdiği anda eğer televizyon programlarına yansırsa sonuç böyle olmaktadır..

Ve bu programa çıkan insanların hepsinin sosyoekonomik ve sosyokültürel düzeyleri düşüktür.. Çünkü avatarımda yazdığı gibi Dünyada kelimeler ile çzöülemeyecek hiç bi sorun yoktur..

Bu kaçıncı bilmiyorum ama geçen ayşe özgünün programından sonra gene bunu dile getirmiştim ve yine dile getiriyorum bu programlar kapatılmalı veya format değiştirmeli yoksa bi kişinin ölümü bi kişinin ölmesi değil çevresininde ruhsal bunalıma girmesidir.. Yani olay at gözlüğüyle değil objektif olarak değerlendirmelidir..

Kadın programları için araştırma komisyonu

TBMM, altı insanın hayatını söndüren kadın programlarının topluma etkisini araştırmak ve öneriler üretmek amacıyla komisyon kurmaya hazırlanıyor. 41 AKP’linin verdiği araştırma önergesinin TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmelerinin ardından ele alınması bekleniyor. Önerge sahibi, aynı zamanda doktor olan AKP Uşak Milletvekili Alim Tunç, ‘Bu olaylar önergenin görüşülmesine ivedilik kazandıracaktır. Pamuk ipliğine bağlı hayatlarda, ruh sağlığını bozmadan insanlar ayakta tutulabilirse bu kazanım olacaktır. Başka insanların ölümüne neden olmayalım’ dedi. Tunç, Hürriyet’e bu tür televizyon programlarının çok iyi etüt edilerek, danışmanlarla hazırlanması ve bilimsel kurallara bağlı olması gerektiğini savundu.

Bir hayatın daha kaybolmaması dileğiyle...

• Okunan çok ama cevap yok yani bu konuya duyarlılığınız bu kadar mı?
  • abi biz duyarlıyızda duyarlı olması gerekenler maalesef bu neiduu belirsiz medya karşısında sağır,
    kim dur diyecek bu kan emici pisliklere çok merak ediyorum, ne zaman bu milletin yakasından düşecekler

istersen yüzlerce defa layalım ama faydası olacağını zannetmiyorum

• Şuan suçlamalara cevap veriyo çocuğun abisi tehdit etmiş korkuyo bariz belli..

Aslında onlarda haksız ama sönen bi hayat oldu kimsenin umrunda değil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heroisboceq

Okunan çok ama cevap yok yani bu konuya duyarlılığınız bu kadar mı?

Arkadaşım ben bayağı birşeyler yazmıştım ve ağır konuşmuştum, ama topic yk şu anda silinmiş galiba. önceden açılmışdıda bu konu.

busefer tek kelime ile bun olaylara neden olanların Allah cezasını verir inşallah. O kadını elime bi geçirsem zaten......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.