Şimdi Ara

Seq32 hakkinda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
21.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İyi günler soner bey maraşta görev yapıyorum ama aslen osmaniyeliyim o yüzden iki ilden birinde taktırmak istiyorum mesajınız için teşekkürler:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • iyi günler ;2015 Model Seat ibiza 1.4 85 hp aracıma BRC sequent 32 marka sıralı sistem lpg taktırdım. Montaj bittiğinde LPG enjektörleri turunju renkte idi ancak araç hata verdi enjektörleri mavi renk e dönüştürdüler araç düzeldi. Acaba mavi ile turunju enjektör arasında fiyat ve kalite farkı varmıdır.Ya da MY 111 tip enjektörü mü taktılar acaba.https://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2613127/504b7f10-cabd-433d-9a22-1d3e6e93edd4.jpg&t=5&size=14&bound=5&border=1&resolution=0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afraduru -- 19 Nisan 2018; 13:37:24 >
  • Arkadaşlar BRC sequent 32 kitini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sebebi ise diğer tüm markalarda kablonuzu alıp kendi ayarınızı kendiniz çok daha iyi yapabiliyorsunuz. Sadece biraz araştırmanız yeterli. Ama uyanık brc kendi bilinçsiz servisleri daha çok kazansın diye hiç bir şekilde kablo ile kendinizin bağlanmanızı müsade etmiyor. Çünkü programları lisanlı. Gidin atiker taktırın hem daha uygun fiyatlı hem de 50 tl ye aldığınız kablo ile o çakma yetkili servislerden çok daha başarılı ayar ve kalibrasyon yaparsınız. Brcnin sadece adı var. Yazık paranıza...
  • varan22 kullanıcısına yanıt
    artık bağlanılabiliyor diye biliyorum. lpgci yerine alternatif ayar yapan kişilere danışın derim, büyük ihtimalle bu sorunu çzömüşlerdir artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin310

    artık bağlanılabiliyor diye biliyorum. lpgci yerine alternatif ayar yapan kişilere danışın derim, büyük ihtimalle bu sorunu çzömüşlerdir artık.
    Yok kardeş ayar kablosu satan dahi seq32 ve 1 yıl içerisin de güncelleme yapan brc kitlere ayar yapamazsınız diyor. Lisans lazım. Onuda brc satmıyor paylaşmıyor..
  • varan22 kullanıcısına yanıt
    Afr ayarı yapan arkadaşlar seq32 ye de baglanabılıyor. Belki siz yine baglanamazsınız ama düzgün bir ayar yaparlar, bir daha ayar işleriyle ugrasmazsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.