Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
2
Favori
60.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asprin021

tf ye bakıp, tamam bu sefer kesin alıcam dh dekiler next in adamıdır kesin diyorum. :) dh yebakıyorum aga cihaz çok sakatmış harbiden tf dekiler seolun ortaklarıdır, satıcılarıdır ne bileyim belki sahipleridir gibi şeyler düşünüyorum. paronoyak oldum bee.

gerçi konuda pes mi fifa mı dan sonra en büyük paradoks gözümde.

saygılar.

İnternete bakarak uydu cihazı alınmaz. Bir kısmı güzel der, bir kısmı sürekli kötüler. Sapla samanı ayıramazsın.

Bak mesela ultra slow arkadaşımız epeydir tamir ettirecek. Buradan devam ediyor tamir olayına. Güler misin ağlar mısın....

• quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

tf ye bakıp, tamam bu sefer kesin alıcam dh dekiler next in adamıdır kesin diyorum. :) dh yebakıyorum aga cihaz çok sakatmış harbiden tf dekiler seolun ortaklarıdır, satıcılarıdır ne bileyim belki sahipleridir gibi şeyler düşünüyorum. paronoyak oldum bee.

gerçi konuda pes mi fifa mı dan sonra en büyük paradoks gözümde.

saygılar.

İnternete bakarak uydu cihazı alınmaz. Bir kısmı güzel der, bir kısmı sürekli kötüler. Sapla samanı ayıramazsın.

Bak mesela ultra slow arkadaşımız epeydir tamir ettirecek. Buradan devam ediyor tamir olayına. Güler misin ağlar mısın....

tamir ettirecek degil, tamir ettirdi! daha dogrusu merih video bana oyle soyledi ve gonderdi urunumu gecen hafta...bende sorunlari yazdim yukari..anlayana tabii :)

• quote:

İyi... Öyleyse siz niye buradasınız !?

Geç bunları bi kalem geç !!!

Koktu bu ayaklar,

İzmirin kavakları bırak bu ayakları,

Devlet Su İşleri, bırak bu işleri...

İnternet niye var? Zaman kazanmak için, bilgiye kolay ulaşmak için !!! Tabi doğru bilgilerin
    yanında yanlış bilgilerde olacak... Emek harcandığı zaman doğru bilgiye her zaman
    ulaşılabilir.

Hadi kolay gele.

• alacak arkadaslara bilgi olsun:titan modelinde de ayni sorun olusmaktaymis sanirim. bir kac kisi forumlarda yazmislar...
    hani sorun icin "eski tunerlerden kaynaklaniyor" diyorlardi ya! ona istinaden bilgi olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

alacak arkadaslara bilgi olsun:titan modelinde de ayni sorun olusmaktaymis sanirim. bir kac kisi forumlarda yazmislar...
    hani sorun icin "eski tunerlerden kaynaklaniyor" diyorlardi ya! ona istinaden bilgi olsun :D

Günlük ultraslow ve serkanguzel'den Seoul haberleri dinlediniz. Bu arkadaşlara bu görevi üstlendikleri için teşekkür ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

İyi... Öyleyse siz niye buradasınız !?

Koktu bu ayaklar,

İnternet niye var? Zaman kazanmak için, bilgiye kolay ulaşmak için !!! Tabi doğru bilgilerin
    yanında yanlış bilgilerde olacak... Emek harcandığı zaman doğru bilgiye her zaman
    ulaşılabilir.

Hadi kolay gele.

Ben kullanıyorum yazılanlarla hiç karşılaşmadım. Sürekli bu 2 adam ne yapmaya çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum.

Akıllı adamlar gider iyi özellikleri olan ürünleri överler. Siz ultraslow ile sürekli kötüleme mücadelesi veriyorsunuz.
    İşte bu noktada neyin koktuğu anlaşılıyor.

• once sorun tesisattaydi sonra tunerde, yeni gelen tunerle hersey toz pembeydi ama ne varki titan da bile sorun cikmaya baslamis..istanbulda ve ankarada konustugum saticilar bile illallah demis...o yuzden bazi arkadaslarin burda ne yazacaklarini bilememeleri gayet normal!
    konuyu saptirmadan devam edersek sevinirim...sorunu olan yazsin lutfen insanlar bilgilensin...ovmek/sattirmak istiyorsaniz zaten genel basliklar var oraya yazabilirsiniz...
  • arkadaşlar açık konuşalım kim kimin adamı, kim kimin adına çalışıyor? patates oldu okuyanların beyinleri..

söylemezsenizde bari buna cevap verin.. sizce pes mi, fifa mı?
  • quote:

arkadaşlar açık konuşalım kim kimin adamı, kim kimin adına çalışıyor? patates oldu okuyanların beyinleri..

söylemezsenizde bari buna cevap verin.. sizce pes mi, fifa mı?

hey dostum, onu bunu bosver, yalan soyleyen bunda da soyler, almayi dusunuyorsan yerinde test et, tanidik ve guvenebilecegin bir saticiya git sor yeterli...
  • tanıdık bi arkadaştan hiremco x3 hd ve next 2000 cs aldım.. bu akşam bu iki cihazın plazma ve lcd tv lerde scart component hdmi (biliyorum 2000 csde hdmi çıkışı yok) optik kablo performans denemelerini yapacağım. alacak arkadaşlara rehber olur umarım.

plazma samsung 42b450
    lcd modelini hatırlamıyorum 2 sene önceki teknoloji lg
    component kablolar profigold ve hama altın uçlu
    scart kablo monster altın
    hdmi kablo (modele gerek yok herhalde)
    optik kablo philips
    ses sistemi sony dz680

yarın bilgilendirmeye çalışırım konuyu takip edenleri.

saygılar...

edit: kompoziti yazmamışım.. uyaran arkadaşa teşekkür ederim. onuda yaparız, sizi mi kırıcaz yahuu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indicavia -- 13 Ağustos 2010; 18:32:55 >
  • quote:

quote:

Ben kullanıyorum yazılanlarla hiç karşılaşmadım. Sürekli bu 2 adam ne yapmaya çalışıyor onu anlamaya çalışıyorum.

Akıllı adamlar gider iyi özellikleri olan ürünleri överler. Siz ultraslow ile sürekli kötüleme mücadelesi veriyorsunuz.
    İşte bu noktada neyin koktuğu anlaşılıyor.

Bu forumda mesajlarımı bir dolaş bakalım, iyi özellikleri olan receiver'leri tavsiye ediyormuyum, etmiyormuyum !?

Ezbere konuşmayınız...

Bir önceki mesajımda ne demiştim !?

Koktu bu ayaklar,

• test sonucunu açıklıyorum arkadaşlar.. sadece hdmi olarak test edebildim yalnız..

sebep?

cihaz denemelerimin daha 1. saati dolmadan sinyal yok arızası verdi. ben hayatım boyunca bukadar rezil, bu kadar dandik bir cihaz görmedim.. uzak durun arkadaşlar.. çevrenizde kim varsada uzak tutun bu cihazdan.. gidin next alın, goldmaster alın, botech yumatu ıvır zıvır herhangi bir model alın ama bu cihazdan kesinlikle uzak durun..

teknoloji şans işi derler ama bu cihazla şans faktörü diye bişey yok..

saygılar.
  • quote:

test sonucunu açıklıyorum arkadaşlar.. sadece hdmi olarak test edebildim yalnız..

sebep?

cihaz denemelerimin daha 1. saati dolmadan sinyal yok arızası verdi. ben hayatım boyunca bukadar rezil, bu kadar dandik bir cihaz görmedim.. uzak durun arkadaşlar.. çevrenizde kim varsada uzak tutun bu cihazdan.. gidin next alın, goldmaster alın, botech yumatu ıvır zıvır herhangi bir model alın ama bu cihazdan kesinlikle uzak durun..

saygılar.

Hoşgeldiniz okeye 4'üncü bulundu.
  • quote:

quote:

test sonucunu açıklıyorum arkadaşlar.. sadece hdmi olarak test edebildim yalnız..

sebep?

saygılar.

yok arkadaşım ben almiyim.. siz takılın kendi aranızda, bakalım en uzağa kim işeyecek..

• eteksen kardeş önceki mesajlardan tanırsın beni.
    tek sorum var.
    PROBLEM yazan başlıkta problemlerini yazan insanlara karşı önyargılı cevap vermeniz. cihazı savunmanız neden?
    tek soru tek cevap istiyorum, yazmayayım diyordum dayanamadım.
  • quote:

quote:

sebep?

saygılar.

Ayıp ayıp !

İşinize gelmeyen mesajları tam bir "usta yahudi zihniyeti" ile baltalıyorsunuz !!!

Yav asıl siz ne yapmaya çalışıyorsunuz !?

Bak tekrar yazıyorum !? Eğer bu bu markanın ticareti uğraşıyorsanız, SEUL'le ilgili bu
    başlıklara bu türden(okeye 4'üncü bulundu) mesajlar yazmanız bile markaya zarar
    vermektedir. Bırakın üyeler hür iradesi ile paylaşım yapsın...

Siz de savunmanızı f/p üzerinden yapmaya çalışınız... Zira fiyatını uygun bulup alan onlarca
    kişi var... Kimisi de sorunlarını baştan kabul edip, kesesine uygun düşen bu cihazı alabilir
    değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

quote:

sebep?

saygılar.

Ayıp ayıp !

İşinize gelmeyen mesajları tam bir "usta yahudi zihniyeti" ile baltalıyorsunuz !!!

Yav asıl siz ne yapmaya çalışıyorsunuz !?

Bak tekrar yazıyorum !? Eğer bu bu markanın ticareti uğraşıyorsanız, SEUL'le ilgili bu
    başlıklara bu türden(okeye 4'üncü bulundu) mesajlar yazmanız bile markaya zarar
    vermektedir. Bırakın üyeler hür iradesi ile paylaşım yapsın...

Siz de savunmanızı f/p üzerinden yapmaya çalışınız... Zira fiyatını uygun bulup alan onlarca
    kişi var... Kimisi de sorunlarını baştan kabul edip, kesesine uygun düşen bu cihazı alabilir
    değil mi?

serkan güzel kardeş; yahudi zihniyeti diyelim sadece bu olaya.. ''usta'' lafı biraz ağır gelir çoluk çocuk muhabbetine..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indicavia -- 14 Ağustos 2010; 23:07:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

eteksen kardeş önceki mesajlardan tanırsın beni.
    tek sorum var.
    PROBLEM yazan başlıkta problemlerini yazan insanlara karşı önyargılı cevap vermeniz. cihazı savunmanız neden?
    tek soru tek cevap istiyorum, yazmayayım diyordum dayanamadım.

bakalim cevap gelecek mi?
    neyse ki ne kadar balcikla sivanmaya calisilsada dogrulari goren insanlar var aramizda.....
  • quote:

quote:

quote:

sebep?

saygılar.

yok arkadaşım ben almiyim.. siz takılın kendi aranızda, bakalım en uzağa kim işeyecek..

sorun burda (basliga uygun bir sekilde) urunle ilgili problemi yazarken bazi arkadaslarin bunu "sindirememelerinden" kaynaklaniyor...o yuzden dediginiz gibi "sidik yarisina" donse de olay, bu sahislar bir sekilde kotu yorumlari engellemeye calistiklari icin problem yasayan herkesin yazmasi gerektigini dusunuyorum...cunku baska forumlarda bu urunu elestirenleri neredeyse forum adminleri ile bir olup dovecekler sanki...insanlar korkuyor bir sey yazmaya...o yuzden sidik yarisindan daha cok insanlari bilgilendirme olarak gorurseniz sevinirim...bunlari yazmazsak ilgili satici kilikli sahislar amaclarina ulasmis olacaklar!!!
    ovmek istiyorlarsa gerekli basliklar var ama arkadaslar elestiren kisilere saldirmayi tercih ediyorlar...bu yuzden bu basligi okuyan herkese tavsiyem urunu almadan once test etmenizdir...hem de uzun surerli :)

• X3 Turbo'daki sorunun nedeni olarak firma, ilk parti tunerlerin arızalı olduğunu ve sonraki tunerlerde bu arızanın giderildiğini söylemişti aylar önce.

Fakat firmanın yeni modeli olan Titan'larda da tuner sorunu yaşanmaya başlanmış.

Yorumsuz...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.