Şimdi Ara

SEO Paket Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018 SEO Paket Fiyatlarımız yer almaktadır. Türkiye’nin en iyi portföye sahip şirketi SEOReq sitenize özel olarak SEO projesi hazırlayacaktır.


    SEO paket fiyatları 2500 – 7000 TL aralığındadır. Sitenize özel inşa edeceğimiz SEO projeniz online yada offline olarak hazırlanacaktır. Bu çalışmaların sonucunda amacımız tüm arama motorlarına uyumlu siteler elde etmektir. Tüm Kredi kartlarına taksit imkanı, tüm internet (Coin, Webmoney v.s) ve banka ödemeleri ile satın alabilirsiniz. Web siteniz ile Kendi sitemiz gibi özveri ile çalışacağız. SEO’da 11 yıllık deneyim ile geniş portföye sahibiz.
    Arama motorlarında ilk sıralarda yer almak önemlidir. Kaliteli bir SEO paketi ile bu mümkündür. Req tarafından yapılacak seo çalışmaları ile sitelerinizle kendi sitemiz gibi ilgileneceğiz.

    SEO Raporu
    Hizmetler bölümünde belirtilen tüm çalışmalar için karşılıklı belirlenen periyodlarda detaylı raporlama yapılacaktır. Bu raporların hem teknik ve hem de pazarlama ekipleri tarafından anlaşılabilir format ve terminolojide hazırlanması esastır. Yapılacak raporlamanın bürokratik yük getirmemesi ve verimliliğin arttırılmasına yönelik olması Müşteri ve bizler için önemlidir.

    SEO Performansı Ölçümleme
    Proje başlangıcında yapılacak çalışmalara istinaden karşılıklı belirlenecek KPI unsurları doğrultusunda performans ölçümlemeleri yapılarak durum raporları ve aksiyon planları sunulacaktır.
    Belirlenecek olan performans kriterleri zaman içerisinde güncelleme gerektirebilir. Bu güncellemeler hedeflere planlanan zamandan önce ulaşılması veya hedeflerin zaman içerisinde önemini kaybetmesinden kaynaklanabilir.https://seoreq.com/fiyatlar/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.