Şimdi Ara

Sentinel Xenon !?!?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu markayı duyanınız kulananınız var mı ? Aracımın ampülleri H4 ve takımı için yani uzun kısa far bide parklara beyaz ampül takacam 380 YTL fiyat verdiler..Ama aklıma takılan bu markanın kalitesi ve ömrü, 2 yıl ganartili olduğunu 3-4 keredir bu ürünün siparişini verdiğini ve müşterilerinin araçına taktığını söledi ve hiç sorun olmamım sölediğine göre... sizin fikirleriniz ne bu ürün hakkında. Bugün Mtec H4 xenon narden bakılsa 550-600 arasıdır ki 380 YTL lik fiyat hem çok ucuz hem düşündürücü geldi bana yanlış bişide almak istemiyorum...Sizce ne yapayım alayım mı ? bu Sentinel marka ürünü..

• yok mu arkadaşlar bu markayı duyan bilen kullanan ?
  • ben sentineli GTA dan hatırlıyorum sanki
    arabaların birinin markasıydı...

açıkçası hiç duymadım böyle bi marka

ancak türkiyedeki xenon satışlarının artmasıyla bu tür markalar daha çok duyulacaktır bence..
  • walla açıkcası adam söledi bende aklımda sentinel diye kaldı googele yazdım sentinel xenon diye çıktı başka var mı ki ya bu ve buna benzer isimde marka ürün ?
  • Mtech 600 lira mı?E burada 400e bırakıyorlar mtechi.Sentinel Xenon benim bi tanıdığımda var.Tayvan malı bildiğin xenon yani öyle bir artısı ya da eksisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Mtech 600 lira mı?E burada 400e bırakıyorlar mtechi.Sentinel Xenon benim bi tanıdığımda var.Tayvan malı bildiğin xenon yani öyle bir artısı ya da eksisi yok

400 e bırakıyorlardırda hadi bizim burda 400küsür malum fazla rekabet ortamı yok denizlide ki bide bizim aracın ampülü H4 direk bi 60-70 ytl fark ediyo yükseliyo fiyatı...:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.