Arkadaşlar bu markayı duyanınız kulananınız var mı ? Aracımın ampülleri H4 ve takımı için yani uzun kısa far bide parklara beyaz ampül takacam 380 YTL fiyat verdiler..Ama aklıma takılan bu markanın kalitesi ve ömrü, 2 yıl ganartili olduğunu 3-4 keredir bu ürünün siparişini verdiğini ve müşterilerinin araçına taktığını söledi ve hiç sorun olmamım sölediğine göre... sizin fikirleriniz ne bu ürün hakkında. Bugün Mtec H4 xenon narden bakılsa 550-600 arasıdır ki 380 YTL lik fiyat hem çok ucuz hem düşündürücü geldi bana yanlış bişide almak istemiyorum...Sizce ne yapayım alayım mı ? bu Sentinel marka ürünü..
yok mu arkadaşlar bu markayı duyan bilen kullanan ?
ben sentineli GTA dan hatırlıyorum sanki arabaların birinin markasıydı...
açıkçası hiç duymadım böyle bi marka
ancak türkiyedeki xenon satışlarının artmasıyla bu tür markalar daha çok duyulacaktır bence..
walla açıkcası adam söledi bende aklımda sentinel diye kaldı googele yazdım sentinel xenon diye çıktı başka var mı ki ya bu ve buna benzer isimde marka ürün ?
Mtech 600 lira mı?E burada 400e bırakıyorlar mtechi.Sentinel Xenon benim bi tanıdığımda var.Tayvan malı bildiğin xenon yani öyle bir artısı ya da eksisi yok
quote:
Orjinalden alıntı: HRMNKY
Mtech 600 lira mı?E burada 400e bırakıyorlar mtechi.Sentinel Xenon benim bi tanıdığımda var.Tayvan malı bildiğin xenon yani öyle bir artısı ya da eksisi yok
400 e bırakıyorlardırda hadi bizim burda 400küsür malum fazla rekabet ortamı yok denizlide ki bide bizim aracın ampülü H4 direk bi 60-70 ytl fark ediyo yükseliyo fiyatı...:(