Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda Sensiz Olmaz adlı diziyle ekrana gelecek
Nurgül Yeşilçay, Show Tv'de yayınlanacak dizi için gold Film'le bölüm başına 55 bin TL'ye 13 bölümlük anlaşma imzaladı.
Güzel oyuncu bu anlaşmayla bölüm başına 35 bin liraya alan Beren Saat, 30 bin lira alan Tuba Büyüküstün ve Özgü Namal gibi rakiplerini geride bıraktı.
Bölüm başına neden bu kadar fazla para alıyor acaba? Benim kafamda ki rolüne göre para etmez bir oyuncu aslında. Umarım güzel olur dizide yazın zaman geçirebileceğimiz bir şey olur.
Of ulan şu paraya bak 2 gün uykusuz kalıp 55 milyarı cebe indiriyor
Bu kadının oynadığı hiç bir diziye kanım ısınmadı bunuda sevmem sanırım isme bakılırsa
Bülent Ortaçgil'in şarkısını da dizi yaptılar sonunda. Birinin bunlara dur demesi lazım.
Bölüm başına 55 milyar Amerika'da dizinin kralını çekiyorlar,adamlar bu kadar parayı anca senede kazanabiliyor.
Vay be deli para.Bizim asgari ücretle çalışan işçilerimize senede o kadar para verilmiyor, yazık.
Zirveden aşağı tepetaklak inen bir oyuncu için fazlasıyla yüksek bir para.
quote:
Orijinalden alıntı: Léo
Bölüm başına 55 milyar Amerika'da dizinin kralını çekiyorlar,adamlar bu kadar parayı anca senede kazanabiliyor.
Bu yorumunu iyice gözden geçir derim.
Ücret çok fazla gerçekten.Sürekli ekran başındalar,sevdikleri bir iş ve parası çok iyi.Biz yanlış meslekler seçmişiz.
quote:
Mübalağa sanatını abartarak kullanmışsın
quote:
Ben bunu tam okumadım indim aşağı şimdi şoka girdim. En çok kazanan dizi oyuncusu Charlie Sheen bölüm başına 1.8 milyon € alıyordu. Adam 10 bölümden elde ettiği gelirle Türkiye'deki dizi setleri dahil tüm sektörü tek başına alır.
dodgé Gözden geçirilecek birşey yok.Sana küçük bir örnek vereyim,White Collar serisinin IMDB puanı 8,7.Dünya'da milyon kadar insan takip ederken,ana karakterlerinin bölüm başına aldıkları ücret 2,000$ .Bunu röportajlarında belirttiler,ana karakterlerle Nurgül Yeşilçay'ı kıyaslayabilirsiniz.Birileri CSI'da oynuyor,birileri Asmalı Konak'ta.
Jackson Mübalağa kullandım da o kadar sert değil bence.
Absolute Victory Dostum ben sana başka bir örnek verdim,sen bana başka bir örnek verdin.Sen Nurgül Yeşilçay konusunda gidip Charlie Sheen'i örnek veriyorsun?
quote:
Absolute Victory Dostum ben sana başka bir örnek verdim,sen bana başka bir örnek verdin.Sen Nurgül Yeşilçay konusunda gidip Charlie Sheen'i örnek veriyorsun?
Amerika'da dizinin kralını çekiyorlar dersen arkadaşta o örneği verir hocam.
Aşk ve Ceza dan ayrıldı mı?
insanlar yılda kazanamıyor bunların haftada aldıkları paraları, vayy be..
quote:
Orijinalden alıntı: dodgé
quote:
Amerika'da dizinin kralını çekiyorlar dersen arkadaşta o örneği verir hocam.
Herkesin dizi seyir zevki farklıdır.Bir oyuncuya 1,8 milyon verirler,dizi çektirirler benim hoşuma gitmez.2.000$ verirler benim hoşuma gider,kral gibi dizi derim.
quote:
Orijinalden alıntı: maviyolcu
Aşk ve Ceza dan ayrıldı mı?
Dizi final yaptı.
Kanal, diziyi sonlardırma kararı almış.
quote:
Orijinalden alıntı: Dodge
Kanal, diziyi sonlardırma kararı almış.
SHOW tv demek , istikrarsızlık demektir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme