Şimdi Ara

SenS DeaD........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olympia Server'i GuarDiaN Clani Baskani : SenS

Oyunu Birakmistir Knightonline a uzun bir sure ara verdim. Forumda KO bolumune nadir girsemde . Oyunda Artik Ben yokum .

SenS Character'ine Clanimdaki ::FuGu:: ve IceCube nickli kisiler'e verdim . Uzun bir sure 2 kisi ilgilenecekler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 17 Şubat 2006 22:58:33 >

• yaw aga oyunu bırakmadan önce olympıada bana biraz para versene yaw çok lazım lvl 51 intçi buffer olcam bide full str olcam ama param yok lütfenn
  • Allah versin :P
  • ya sens abi bende senin clandayım bari bana bıçak
    veripte çıksaydın yav

• En deli oldugum şeylerden birisi AĞA para versene item versene lvl kassana DİLENCİ gibi davranmayalım türk vatandaşlarına yakışmıyor
  • quote:

Allah versin :P
    EHEUEHEU
  • bi uzuldum bi uzuldum anlatamam gozyaslarım boguyor kelimelerimi
    demek biraktin he vay be
    sen kimsin bu arada?
  • (Allah versin) değilllll

GM VERSİN DİYECENİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: elizeR

bi uzuldum bi uzuldum anlatamam gozyaslarım boguyor kelimelerimi
    demek biraktin he vay be
    sen kimsin bu arada?

Ben Oyundaki kimligimi acikladim Konu basligi olarak . Sivil kimligimi aciklamami istiyorsan onuda acikliyayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Darkness_

(Allah versin) değilllll

GM VERSİN DİYECENİZ
  • bence ''GM VERSİN DİYECENİZ'' lafı kötü olmuş anlamsız
  • quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

bence ''GM VERSİN DİYECENİZ'' lafı kötü olmuş anlamsız

• quote:

Orjinalden alıntı: DeLimaster

Allah versin :P

• sivil kimliğini açıklasana merak ediyom, bu forumdaki nadir insanlardansın
    yaş, okul, meslek falan yani
    isim, şehir istemeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

sivil kimliğini açıklasana merak ediyom, bu forumdaki nadir insanlardansın
    yaş, okul, meslek falan yani
    isim, şehir istemeyiz

ismim : EMRAH
    yasadigim yer : BELCIKA
    meslegim : MCSE, MCSA, sertifikalarina sahibim bilgi islem sektorunde calisiyorum . calistigim sirket :www.telenet.be Turkiyedeki Kablonet gibi bir sirket.
    Yasim : 29+evliyim

Bildigim Diller : ingilizce, hollandaca, fransizca, turkce

aslen izmirliyim ama artik belcikada yasiyorum. Bu oyuna baslama Sebebim :

Onceden izmirde yasiyordum ve Bu oyunu hic oynamazdim. Ares serverinda . 3 tane samimi arkadasim oyun oynuyordu . banada char acmislardi . oyna diye . bende oynadim izmirde yasarken o zamanlar KE degildi . lvl im 51 olmustu Mage idim Ve Clanlarina almalarini soyledim Lakin Kendileri benim real yani gercek arkadasim olmalarina ragmen .. beni Clanlarina almadilar . Clanda 60- olmaz dediler her gun her gece beraber takildigim arkadaslarim beni Clanlarina almadiar. Bende Sinir oldum Hirs yaptim Kendi arkadaslarima inat olsun diye . Olympianin Acilacagini soyledim ve onlari davet ettim kendileride Geldiler, Sonra Lvl 30 oldum Clan actim Onlar 20 idi 30+ dedim 30 oldular ben 50 oldum 50+ dedim onlar 45 oldular 60+ dedim 60 oldum Grade 1 oldum . Kral adayi oldum . Ardindan Krall olmasam bile Olympia Serverinda Kral gibi oldum Her goren bana saygi duydu ve kimseye yanlis yapmadim Anama bacima kufur ettiler. Clana almadim diye kimileri 'a' harfi bile yazmadim bozmadim kendimi ve Oyunun Sonuna geldim. Artik benden bu kadardi Cunki Kendim yapmam gerekeni yaptim. Anlimin aki ilede cikmak istedim ve Ciktim Artik KO oynamiyorum . Kendi oz kardesim gibi izmirden sevdigim arkadaslarim bu oyun icin bana yanlis yaptilar bende onlara inat oynadim bu oyunu en iyi olmaksa en iyi oldum. Budur SenS in gecmisi .....

• memnun oldum, bende onur
    yaş 21
    odtüde okuyom, bölümü pas geçiyim dandik bölümlerden
    ankara doğumluyum...

bu arada Flamanca zor bi dil mi? bende meslek icabı orda çalışcam büyük ihtimal,
    Utrecht ve Rotterdamda güzel iş olanakları varmış... bizden mezun olan oraya gidiyo valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

memnun oldum, bende onur
    yaş 21
    odtüde okuyom, bölümü pas geçiyim dandik bölümlerden
    ankara doğumluyum...

bu arada Flamanca zor bi dil mi? bende meslek icabı orda çalışcam büyük ihtimal,
    Utrecht ve Rotterdamda güzel iş olanakları varmış... bizden mezun olan oraya gidiyo valla

valla Flamanca cok igrenc bir dil Sana ornek vereyim mesela Bizim Turk $arkilarinda :

Seniiiii Seviyorummmm.. Cok melodik ve ho$ gelir kulaga..

Oysa Flamanca (hollandaca) da : Yazilisi : Ik Hou van jou..... Okunu$u : ikk Havvvv vannn yavvvvv......

Yani Kedi miyavlamasi gibi . igrenc otesi bisiy

insan dinlerken bile ba$i agriyor o kadar yuksek sesle konusuyorlarki . anlatamam :)

• S A SENSS BABACAN TESADÜFE BAK OYUN LAGDAN OYNANMIYO SİLKROAD A GİRİLMİYO DİABLO SIKTI DEDİM Bİ DOLAŞAM NEVAR NE YOK İNTTE BİDE FORUMA GİREM DEDİM BUNU OKUDUM BABA PLS MSN YAW KONUŞALIM NEDİR NE DEĞİLDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: _IcECubE_

S A SENSS BABACAN TESADÜFE BAK OYUN LAGDAN OYNANMIYO SİLKROAD A GİRİLMİYO DİABLO SIKTI DEDİM Bİ DOLAŞAM NEVAR NE YOK İNTTE BİDE FORUMA GİREM DEDİM BUNU OKUDUM BABA PLS MSN YAW KONUŞALIM NEDİR NE DEĞİLDİR

Bekirim Canim kardesim abim saygideger arkadasim benim Charin sifresi Fuguda Sana vermesini soyledim takilin abi. ben yoruldum hafta sonlari belki girerim 1 saat belki girmem Bi ara konusuruz abi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.