Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sennheiser PXC550 Active Noice Cancellation Bluetooth Kulaklık Satın Al 29 Ocak 2020 11:28 1 1 Sennheiser PXC550 Active Noice Cancellation Bluetooth Kulaklık Pazarlık konuşulabilirKulaklığı tam 1 yıl önce bircomdan(sennheiser tr distribütörü) satın aldım. 1 yıl garantisi var garanti belgesi faturası kutusu kabloları(jak ve şarj kablosu) ve taşıma çantası duruyor.Sıfırı blackfriday vs gibi büyük indirimler dışında 2000 2100 tl civarında bu indirimlerde de 1900 civarına düşüyor. Herhangi bir kozmetik sorunu bulunmamaktadır. Padlerde en ufak bir soyulma yok kafa bandının derisinde de hiç soyulma yırtık yok. Herhangi bir çiziği yok.Tüm fonksiyonları düzgün çalışmakta. Gürültü engelleme, dokunmatik panel kontrolleri, pil durumu her şey normal. Pil zaten 20(nc ile) /30 saat gidiyor sürekli şarj etmek zorunda kalmıyorsunuz.Ses kalitesi konusunda zaten Noice Cancellation kulaklıklarda en üst seviyedeki kulaklıklardan biri sony, bose, bowers&wilkins ile birlikte. Sony ve Bose' u da denemiş biri olarak Sennheiser'ın ses imzası sıcaklığı sesin bir hoparlörden geliyormuş gibi hissettirmemesi alma sebebim olmuştu.Kulaklığı Momentum 3 almak için satıyorum. Sennheiser vazgeçilmez :) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Şubat 2021 Satıldığı Şehir : Konya,Selçuklu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sennheiser PXC550 Active Noice Cancellation Bluetooth Kulaklık