Şimdi Ara

Sennheiser mx 470 incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almadan önce araştırmıştım doğru düzgün bir inceleme yoktu.
    Hangi parçalarda incelememi isterseniz link atın deneyimimi sunayım..

Ürünü vatandan 50 tl'ye aldım.

Eksileri:
    -Kablosu 2 kanal eski saçma tip çin malı kablolara benziyor.
    -Mikrofonu yok.
    -Kablo çatal uzunluğu ayarlama slikonu çok kısa yukarı doğru çekiyosunuz alt tarafı saçmalıyor.

Discovery cihazımla birlikte güzel bir 2 li olduğunu söyleyebilirim. Seste patlama çatlama yok. Ama bütün seslerin hakkını verdiğini söyleyemem.
    Mid konusunda başarılı. Ama bass sesi tizi bitiriyor. Clup tarzı parçalarda sıkıntılı durumlar olabiliyor örneğin "summer time sadness"

X-Fİ titanium ses kartı üzerine taktığımda ise tabiki telefondakinden daha fazla ses verdi. Fakat son ses yaptığımda seste bozulmalar çatlamalar meydana geldi.
    Tabi X-Fİ'ın çok güçlü bir ses kartı olduğunu unutmayalım.
    Ses kalitesi x-fi üzerinde daha fazla bu kaçınılmaz gerçektir zaten ama bunu alıp masaüstü pc de kullanmayın. GEREK YOK PARANIZA YAZIK OLUR.

Bu ürünü tercih etme sebebim kulakiçi inear yani kanala giren kulaklık tipleri bana olmuyor. Kulak kanalım çok kısa ucunda durduğu için çıkıyor.
    Ama sadece 4 çeşit slikon uç denediğimi belirtmek isterim. Belki bana olan vardır ben bilmiyorumdur.. (İnşallah vardır.)

Eğer sizde benim gibi o tip kulaklıkları kullanamıyorsanız bu tip ürünlere yöneliceksiniz..
    Benim tavsiyem mecbur değilseniz ALMAYIN.
    Onair modelinde daha kaliteli ürün denemedim hiç. Ama mutlaka vardır..
    Sony mdr modelleri bence bundan daha iyidir. Eskiden walkman ile denemişliğim var telefon ile denemedim.

Tekrar söylüyorum inair tipi kulaklık oluyorsa size onlardan alın.. Onların orta sınıfı bile bu mx470 den daha iyi.

Ürün resimleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 27 Eylül 2013; 15:44:49 >

• Eline sağlık hocam inear kulaklıklar bana da olmuyor bunu bilmediğimden geçen yıl logitech ultimate ear bilmem ne 150 modelinden almıştım. takıyorum takıyorum olmuyor. 80 lira vermiştim, çok acı bir tecrübe olmuştu. Ondan Mx170 vardı. Logitech'te olmayınca Mx365 aldım yine geçen yıl bu zamanlar fakat o da kulağıma ağrı yapıyor biraz dandik bunun malzeme kalitesi yüksekse bunu alabilirim.

Valla kafaüstü alsam otobüste biraz zor olabilir.
  • İncelemede bahsettiğim gibi son çare olarak al hocam.
    MX serisi içinde en iyisi bu.. Mikrofonu olmaması sıkıntı yaratıyor.
    inair adidas kulaklık modelleri var. Onlara bi bak istersen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser MX-375 Rezilliği
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.