Şimdi Ara

Sennheiser'in orjinal olduğunu nasıl anlayacaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim açıkçası bu konuda hiçbir bilgim yok(böyle bir konu daha önce açıldı mı bilmiyorum-sorry!)..Geçenlerde hepsiburada da gezerken sennheiser kulaklıklarla ilgili yorum yapılırken, bazıları kulaklıkların orjinal çıkmadığını söylüyorlardı..Böyle bir durum söz konusumudur?Söz konusu ise nelere dikkat etmeliyiz? yardım ederseniz sevinirim.Çünkü asgari ücretin 5 te 1 kadar para verecez bunlara emin olmak lazım.

• metan.com da cx300 için gerçekle sahteleri karşılastırmışlar bi bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 7 Ocak 2007; 14:04:28 >
  • Forumu araştırmadan neden konu açarsınız ki??? ßu kulaklıkla ilgili olarak, sahte olup olmadığı resimli anlatım şeklinde foruma eklenmiştir.
    ARAMA !!!
  • mx200 ün sahtesine rastlayan var mı? Hepsiburadadan mx200 aldım paketi değişikti. Sesi gayet güzel.ama ilk kulaklığım olduğu için ne kadar güzel bilmiyorum. ses kalitesi sony ericcson K750i ile birlikte gelen kulaklıkla aynı.
  • CX300 modeli dışında piyasa da sahte Sennheiser yok (şimdilik). O yüzden içiniz rahat olabilir. MX, PX, HD serisi modellerden bir tanesinin daha replikasına rast gelmedim.
  • Sennheiser marka kulaklıkla ilgili olarak forumda Ana başlık olarak bulunmaktadır.
    Ve konu içerisinde sahte olup olmadığını resimli anlatımlar ile sunulmaktadır.

İyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.