Şimdi Ara

sennheiser ie8 pro kulak içi kulaklık---95 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yurtdisinda bile oldukca pahali olan, ve ulkemizde de 600 lira civari orjinal ithalatcisi tarafindan satilan bir kulaklik. Piyasada acayip derecede sahtesi mevcuttur, dikkatli olunuz ayirt etmek isteyenler icin forumun kulaklik bolumunde ie8 topigi altina birkac ay evvel link atmistim. Uzak olun.

Hadi siz yorulmayin:)

http://www.head-fi.org/forum/thread/457420/warning-fake-ie8s-comparison-pictures-included

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 14 Nisan 2011; 21:35:56 >
  • yazacak bişey kalmamış arkadaşlar noktayı koymuş.
    Dikkat ötesi dikkat derim bende.
  • Aynı kulaklığı Metan'a(Sennheiser'in Türkiye Distritörü) sipariş vermiştim ve 40 gün gelmesini beklemiştim. Fiyata baktıktan sonra bir iş olduğunu tahmin etmiştim.
  • Bu orjinalse ben orjinal değilim.

Yurtdışında bile 280 TL.

http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-IE-6-Ear-Canal-Headphones
  • Ebay da dahi 150€ dan başlayan kulak içi kulaklıların piridir, tahminim sahte ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şikayet edip sildirmekten bıktım, bu adam konu açmaktan bıkmadı..
    Banlamıyorlar ki bunları..

Edit: Neyse bu sefer bir şikayet eden olmuş hayret..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 14 Nisan 2011; 21:46:44 >
  • Esasında bu sahte dediğimiz kulaklıkların sahte olduğuna inanmamaya başladım. Zaten bunu bir çok kişi söylüyor.

head-fi.org'a üye olanların da bileceği üzere sahte olarak aldığınız ürünlerin performansı çok iyi çıkabiliyor.
    Eğitimli kulakları bile memnun ediyorsa eğer fabrikasından bir şekilde bu ürünler çıkıyor. Sanırım bir şekilde defolular birileri tarafından pazara veriliyor.

Yoksa gerçeği şöyle sahtesi öyle diye ortaya konan , kutu rengi ... vs gibi farklar önemli değildir kesinlikle.
    Hologram hologram dediler en son sahte partiler de o hologramda var artık.

Bir dönem aynen Creative'ın olsun SE'nun olsun başına gelenler gibi bir sıkıntı var.

• Sahteler de kalite kalite. Ben bir tane sahtesini denemiştim, dinlemeyecek kadar kötüydü.

Ama sahte sahtedir, aynısı olması veya denk getirmek çok çok çok zor.

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Esasında bu sahte dediğimiz kulaklıkların sahte olduğuna inanmamaya başladım. Zaten bunu bir çok kişi söylüyor.

head-fi.org'a üye olanların da bileceği üzere sahte olarak aldığınız ürünlerin performansı çok iyi çıkabiliyor.
    Eğitimli kulakları bile memnun ediyorsa eğer fabrikasından bir şekilde bu ürünler çıkıyor. Sanırım bir şekilde defolular birileri tarafından pazara veriliyor.

Yoksa gerçeği şöyle sahtesi öyle diye ortaya konan , kutu rengi ... vs gibi farklar önemli değildir kesinlikle.
    Hologram hologram dediler en son sahte partiler de o hologramda var artık.

Bir dönem aynen Creative'ın olsun SE'nun olsun başına gelenler gibi bir sıkıntı var.

• selam arkadaşlar.nokıa e 52 telefonuma müthiş dolgun baslı temiz kaliteli sorunsuz bir kulaklık almak istiyorum.tavsiye edebileceğiniz uygun bir model varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    ,
  • arkadaşlar hiç sahtesini alan var mı peki görüntüsü gerçekten çok hoş kulaklığın ses kalitesi iş görmez mi acaba tabi ki gerçeği gibi olması imkansızz ama bi ihtimal iş görür bişey olsa
  • Sahteye verilen para çöpe gider, Çin malı mezunun yanında bir kulaklik geldi. Sony den çıkan kulaklik halt etmiş üzerinde marka bile yazmıyor. Çinliler bu ısı biliyor, fakat kulaklıkta üst kalite ses için yolları uzun.
    Sakın sahte alma hiçbir durumda emin olamazsın yorumlara katılamaz katılanda yanlış yönlendirmiş olursun çünkü iyi kulaklik olsa bile, ses rengi aynı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolgunbass

selam arkadaşlar.nokıa e 52 telefonuma müthiş dolgun baslı temiz kaliteli sorunsuz bir kulaklık almak istiyorum.tavsiye edebileceğiniz uygun bir model varmı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    ,

Philips she 7000 yanlış hatırlamıyorsam deli bas var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.