Mp3 playerınızdan yeterli derece de yüksek ses çıkışı alamıyorsanız bu tarz bir amfiye ihtiyacınız var demektir . Hem taşınabilir hem de masaüstü ,laptop bilgisayarlarınızda bağlayıp sorunsuz kullanabileceğiniz 9v pille çalışan aynı zamanda prize takılı olarak çalışabilen bir amfi . Şimdi 100 TL ye de amfi var ama önemli olan müzik dinlerken ne kadar keyif aldığınız . Bazı amfiler sesi renklendirirken bazıları olduğu gibi doğal vermekte . Bu doğallıkta müzikten alacağınız keyfi arttıracaktır. Ben amfiyi Sennheiser Hd650,Grado Sr60 , hifiman Re-0 gibi kulaklıklarda dinledim ve ses kalitesinden oldukça memnun kaldım . Sesi oldukça detaylandıran ve temiz ses veren bir amfi. İki kademeli kazanç ayarı sayesinde düşük yada yüksek gain de müzik dinlemenize olanak sağlar Alüminyum yapısı sayesinde oldukça dayanıklıdır . Daha önce fiio e11 de kullanmıştım ve ilk çarpmada gövde kapağı ezilmişti. Bu amfide bu tarz sorunlar yaşamazsınız çünkü 360 dolar fiyatını hak edecek şekilde bir ses kalitesine ve işçiliğe sahip. Ses karakteri olarak detaylı ve sesi bozmayan temiz ses veren bir amfi . Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum bana çok daha pahalıya mal oldu . Yaklaşık 6 ay önce ikinci el piyasası 450 TL olmasına rağmen bazı satışlarla fiyatı 300 TL ye kadar düştü . Yanında 1 adet şarj edilebilir 9V pil ,Adaptör ve 2stepdance amfi olarak teslim edilecek . Amfinin Teknik Özellikleri : DESCRIPTION
The Corda 2Stepdance is easily one of the best, if not the best portable headphone amp we have heard in a while! The new design is more compact than the original Stepdance and has very solid build quality. This little amp is capable of powering even some harder to drive headphones making it a must have for any serious portable setup.
The Corda 2Stepdance requires a 9V battery for portable operation.
PACKAGE CONTENTS
Technical details Weight without battery: 130 gr. Supply voltage: 6 .. (9) .. 15 Volts DC Mean current uptake: 35 mA / 20mA (high/low-current-consumption-mode) Discrete volume control. Typical stepsize 1.5 dB, 31 steps. Maximal amplification: 0 / 14 dB (low/high gain) Active balanced headphone ground. Star-grounding and ultra short signal paths. Input impedance: 120 / 17 kOhm
Audiominor Hd650/600 Custom Kablo : Ben sennheiser hd650 ile kullandım .HD650’nin koyu ve eğlenceli bir ses karakteri vardır. Enstrüman sesleri ve konumlandırma konusunda biraz sıkıntılı bir kulaklık . Sahne olarak ta açık yapıda olmasına rağmen yeterli performansı sunamıyor . Yükseltme kablosundan sonra seste ciddi anlamda bir iyilişme oluyor . Enstrümanların konumlandırılması ve sahne derinliğini arttırıyor. Bence muhakkak alınıp denenmesi gereken ürünlerden . Kablo için düşündüğüm satış fiyatı 100 TL * BocurAudio Mini to Mini Bakır Kablo : Bir çok amfiyle gelen standart kablodan alacağınız performansı ikiye katlayacaktır. Sesten alacağınız performans artışı dışında görüntü ve işçiliği sayesinde de özel yapım bir ürün kullandığınızı hissedeceksiniz. Kablo için düşündüğüm satış fiyatı 30 TL Audiominor İpod Lod : İpodunuzun performansını arttırmanızı sağlayacak bir ürün . Diymod yada normal ipodlarınza bağlayarak ses kalitesini arttırabilir ,normal kulaklık çıkışına göre daha kaliteli bir ses elde edebilirsiniz. Kablo için düşündüğü satış fiyatı 30 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.