Şimdi Ara

Sennheiser HD 239

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 245 TL gibi bir fiyata bu kulaklığı buldum. Biraz incelediğimde open-air bir kulaklık olduğunu öğrendim. Daha önceki kullandığım kulaklık sony mp3 player ile gelen stock kulakiçi kulaklıktı. Ses yalıtımı da oldukça iyiydi.

    Open-air olan kulaklıklar sanırım dışardaki sesi yalıtmıyor. Otobüs, tramvay gibi gürültülü ortamlarda bu rahatsız edici bir durum alıyor mu ? Aynı şekilde oda da sessiz bir ortamda bu kulaklığı taktığımızda sesi yalıtanlardan farklı olarak nasıl bir hissiyat veriyor ?

    Diğer bir sorum ise, dışarıya sesi ne kadar sızdırıyor ? Toplu taşıma ya da uçakta, yanınızdakini rahatsız edecek kadar fazla mı ?

    Teşekkürler.



  • Darty de falan 230 lira aynı kulaklık. Yanılmıyorsam yarı açık olarak geçiyor. Toplu taşımada sesi abartırsanız haliyle dışarıdan duyulur ama daha nizami seviyelerde kalırsa rahatsızlık vermez diye düşünüyorum. Metroda veya uçakta içeri giren gürültü rahatsız edici boyutta olabilir.
  • Gündelik hayatta bu modeli kullanıyorum ben. Pedleri çok kaliteli olmadığı için dış sesleri izole edemezken, sesin büyük bir kısmını da dışarı veriyor. Toplu taşıma araçları için uygun değil. Ancak açık havada kullanılabilir. Diğer bir önemli konu ise pedleri kısa süre içerisinde soyulmaya başlıyor. Parayı hak etmeyen bir ürün.

    İzolasyon öncelikli konuysa kulak içi kulaklıklar alınmalı bence.
  • Ürünü kullanmadım, yorum yapamam.

    Ama almayı düşünen arkadaşlar 160TL ye görüntüsü farklı olan HD238 modelini alabilir;
    http://www.arabulvar.com/arama/?query=Sennheiser+HD+238+Precision++Kulak%C3%BCst%C3%BC+Kulakl%C4%B1k+%28Siyah%29
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.