Şimdi Ara

Sennheiser HD 202 (iPhone'da hafif cızırtı.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Sennheiser HD 202 kulaklık aldım, iPhone'dan müzik dinlerken kullanırım diye. Ama bazı şarkılarda (pop), ne biliyim böyle ses yükselince ya da birçok kişi beraber söyleyince çok hafif ve az bir cızırtı oluyor (Kabloları tam yerleştirdim). Belki de tüm kulaklıklarda böyle oluyordur, konu hakkında bilgim hiç yok. İnternetten falan da baktım ama hep şiddetli cızırtılar hakkında. Yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elifcandan -- 21 Haziran 2012; 23:30:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elifcandan

Bugün Sennheiser HD 202 kulaklık aldım, iPhone'dan müzik dinlerken kullanırım diye. Ama bazı şarkılarda (pop), ne biliyim böyle ses yükselince ya da birçok kişi beraber söyleyince çok hafif ve az bir cızırtı oluyor (Kabloları tam yerleştirdim). Belki de tüm kulaklıklarda böyle oluyordur, konu hakkında bilgim hiç yok. İnternetten falan da baktım ama hep şiddetli cızırtılar hakkında. Yardım ederseniz sevinirim

hocam nerden aldınız bende almak istiyorum
  • D&R(Capacity)'dan aldım. Ama benim sorumu cevaplayacak yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elifcandan -- 21 Haziran 2012; 23:44:46 >
  • quote:

D&R(Capacity)'dan aldım. Ama benim sorumu cevaplayacak yok mu?

hocam inşallah yardımcı olur ama d&r ye ben adana şubesine gitttim fakatt adanada olmadığını söylediler siz internettenmi aldınız ?
  • İnternetten değil, İstanbul Capacity'den aldım. Umarım bulursun
  • quote:

İnternetten değil, İstanbul Capacity'den aldım. Umarım bulursun

nasıl cihaz hocam bass larından tizlerinden memnun musun ?
  • İşte bahsettiğim gibi bir sorun var, zaten bilgim yok kulaklıklar hakkında Ama kullanımı çok rahat, basları da iyi, sennheiser iyi markadır zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İşte bahsettiğim gibi bir sorun var, zaten bilgim yok kulaklıklar hakkında Ama kullanımı çok rahat, basları da iyi, sennheiser iyi markadır zaten

başka cihazlardada aynı sorun var mı belki şarkının kalitesizliğinden kaynaklanıyodur.. eğer başka cihazdada aynı sorun devam ediyosa garantiye gönderin derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.