Şimdi Ara

sennheiser cx300 49ytl+kdv---bitti---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar elmasepeti bnce guzel bi indirim yapms alıcaklar kacırmsn!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm660 -- 17 Kasım 2007; 22:02:42 >

• Hepsiburada'dan henüz bu hafta almıştım, bunu kaçırmış olduğuma üzüldüm. Almayı düşünenlere bir gaz da ben vereyim. Eğer bugüne kadar çok kaliteli bir kulakiçi kulaklık kullanmadı iseniz bunu dinlediğinizde tüm deneyimlerinizi unutacaksınız. Ben hala duyduklarıma inanmakta zorlanıyorum.
  • Süper bir kulaklıktır fakat bozduğum kulklıklara bu da eklendi malesf.

Ama philipslerden vs daha dayanıklı ve çok daha kaliteli olduğu kesin.Kullandığım en iyi ses f/p kulaklığıydı.

Sırada koss var.
  • kapkapch sitesindeki fırsatı kaçıranlar için iyi olur. KDV eklendiğinde 58,76 Ytl.
  • kaçırdık mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CAGLARRR

kaçırdık mı?

Evet, 77 Ytl olmuş yine
  • benim kedi kulaklıgın bi eşini kemirene kadar iyiydi cok salam kulaklık teller cok korunaklı hem beze benzer bi katman sarıp oyle plastık kaplamılar ben 67 e mı ne almıstım hepsiburdadan zamnında. simdi neredeyse 3debir fiyata bi arkadastan aldım cakması sanırım bi deniyecem bakalım aynı kalıtede mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben gittigidiyordan 17.5 a aldım bugun elime geçti resminide koyuyorum

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=6878574
    http://www.resim-yukle.com/img01/14/811722DSC00925.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruyesil -- 16 Kasım 2007; 14:04:45 >
  • bende k750i ile çektiğim fotoları göndereyim (çok net olmadı idare eder)
     sennheiser cx300 49ytl+kdv---bitti---
  • şunuda belirtmek istiyorum resimleri koydum orjinale benziyor ama ses kalitesi olarak bass ları beni tatmin etmedi görüntü iyi ama baslar zayıf benim aldığımın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruyesil

şunuda belirtmek istiyorum resimleri koydum orjinale benziyor ama ses kalitesi olarak bass ları beni tatmin etmedi görüntü iyi ama baslar zayıf benim aldığımın

Sahtesini almış olabilirmisin.. hemde gg de
  • görüntüsü verilen linke göre gerçek tüm özellikleri tutuyor ...Ama ses olarak bass lar tatmin etmedi benim beklentimmi fazla bilemiyorum
  • 17.5 Ytl ye orijinal olabilir mi sizce? geçen haftaya kadar 27 Ytl idi, 2-3 ay önce ise 45 Ytl idi Gitti gidiyorda...
    Fiyat niye düşüyor bu kadar hızlı, herkes getirmeye başladığı için diye düşünüyorum.Muhtemelen 8-10 Ytl ye alınan kulaklıklardan elde ettikleri kar marjını düşüre düşüre bu fiyatlara kadar indiler bence. Neredeyse 1 yıldır Orijinal CX-300 fiyatları 70 Ytl civarında. Fiyatlar hiç düşmüyor, sadece 2 adet kampanya oldu biri 55 Ytl diğeri 58 Ytl olarak satıldılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.