Şimdi Ara

Sennheiser CX180-50TL PX30-45TL CX280-70TL - fiyatlar nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sennheiser CX180-50TL PX30-45TL CX280-70TL - fiyatlar nasıl?
    bide bana 15-30 tl lik kulaklıkların kabosu 2 ay dayanır. bunların kablo kalitesi nasıl?
    açıkçası artık kulaklığın kalitesinden ziyade kulaklık almaktan bıktığım için kablosunun kalitesine daha fazla önem verir hale geldim...

• Nerede acaba bu fiyatlar? Gittigidiyor'daysa uzak durun %99 sahtedir.
  • evet gitti gidiyorda. peki bana max. 70 tl civarı kablosu sağlam olan bi kulaklık önerebilirimisiniz
  • Brainwavz modellerine bakin, mp4nation.net'ten alabilirsiniz. Ses kalitesi, saglamlik ve parasinin hakkini verme acisindan sennheiser'lardan kat kat ustundurler.. Ayrica "Kulaklik ve Aksesuarlar" bolumune bir ugrayin derim, daha net fikir edinebilirsiniz.
  • Eğer çok geç olmadıysa şöyle söyleyeyim: O fiyatları veren elmasepeti.com sitesi, satıcı da onlar yani. Onlarda sahte mal olmaz.
  • cx280 elmasepeti.com'da 125 TL. Anlayamadim ne demek istediginizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

cx280 elmasepeti.com'da 125 TL. Anlayamadim ne demek istediginizi.
    Yani elmasepeti.com, gittigidiyor kanalını kullanarak promosyon yapabiliyor bazen. Bu da onlardan biri. Zaten arkadaşın bahsettiği fiyatlar gittigidiyor'daki "elmasepeti" kullanıcısına ait.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bogard

quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

cx280 elmasepeti.com'da 125 TL. Anlayamadim ne demek istediginizi.
    Yani elmasepeti.com, gittigidiyor kanalını kullanarak promosyon yapabiliyor bazen. Bu da onlardan biri. Zaten arkadaşın bahsettiği fiyatlar gittigidiyor'daki "elmasepeti" kullanıcısına ait.

O meseleyi bilmiyodum, Türkiye piyasasinda iyi fiyat ama Sennheiser icin hala degmez..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.