Şimdi Ara

Sennheiser CX150 79,90 TL yerine 49,90 TL Kargo bedava 8 taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.706
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darty internet mağazasına öze, güzel bir kulaklık heleki fiyatına göre :)

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Kulakl-k/SENNHEISER/1229710-CASWM-IE-CX-150-p-52431-c-29.htm

Başlığı okumayanlar için tekrar;
    ürün peşin fiyatına 8 taksit (taksit için alt limit yok artık)
    kargo bedava
    ve stoktan hemen gönderim modunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hereticc -- 11 Nisan 2011; 15:48:17 >

• Guzel fiyat. Performansi nasil acaba?
  • Paranıza yazık etmeyin, en azından CX200 II alın veya earbud olarak MX550.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Paranıza yazık etmeyin, en azından CX200 II alın veya earbud olarak MX550.

cx200 'ün farkı ne ?
  • kullananlar varsa 10 üzerinden bass mid ve tiz olarak kaç alır? nasıldır acaba
  • Normal fiyatı 79,90TL mi imiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • müthiş bir kulaklık bir bas veriyor akıllara zarar hiç düşünmeden al derim kendini diskoda gibi hissediyorsun kötü yanı ise bağımlılık yapıyor çok güzel çok. diğerleri kulaklık değilmiş resmen bu apayrı bişey olağanüstü.
  • konuyu hortlatmadaki amaç nedir

ayrıca darty'den sennheiser kulaklık almayın metan garantili satmıyor paralel ithalat satıyor.!
  • ama şuan sitesinde 69.90 TL yazıyor.kart bilgilerini girdikten sonra sipariş onayından sonramı fiyat düşcek? ve piyasa fiyatı en düşük ne şuan bu kulaklığın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliass

ama şuan sitesinde 69.90 TL yazıyor.kart bilgilerini girdikten sonra sipariş onayından sonramı fiyat düşcek? ve piyasa fiyatı en düşük ne şuan bu kulaklığın?

konu tarihine bir bak arkadaşım.eski konuyu hortlatmış sivri zekalılar.
  • quote:

ama şuan sitesinde 69.90 TL yazıyor.kart bilgilerini girdikten sonra sipariş onayından sonramı fiyat düşcek? ve piyasa fiyatı en düşük ne şuan bu kulaklığın?

İyi geceler.

Geçen senenin konusu ondandır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik13

müthiş bir kulaklık bir bas veriyor akıllara zarar hiç düşünmeden al derim kendini diskoda gibi hissediyorsun kötü yanı ise bağımlılık yapıyor çok güzel çok. diğerleri kulaklık değilmiş resmen bu apayrı bişey olağanüstü.

Bu söylediklerin hayatında ilk defa kulak içi kulaklık kullanacak biri için geçerli Daha iyisini duymuş kulaklar illaki ayırt edecektir kalite farkını.. kullananlardan cevap bekliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

konu tarihine bir bak arkadaşım.eski konuyu hortlatmış sivri zekalılar.

Dİkkat etmedim sıcak fırsatlar bölümünde hiç eski konu hortlatılırmı yaw baska konular olsa neysede sıcak fırsatlar hortlatılmaz

• Sennheiser kulaklıklar bence gereksiz pahalı. tamam iyi oluyor kulaklırklar ama aynı fiyata cok daha iyileri bulunabiliryor.

not:kişisel görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

konuyu hortlatmadaki amaç nedir

ayrıca darty'den sennheiser kulaklık almayın metan garantili satmıyor paralel ithalat satıyor.!

Hocam bende newegg'den alınma bir cx380 var arayıp sordum faturam ile birlikte 2 sene bu servis hizmetinden yararlanabiliyorum, ardından sağ kanalda sorun çıktı gönderdim tamir edip bana ulaştırdılar. Metan böyle bir firma, zamanında sahte kulaklıklarla orijinallerini masrasız değişim yapan firmadır, o nedenle sorun yaşanacağını sanmıyorum çünkü inanılmaz şekilde müşteri memnuniyeti odaklılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybershock

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

konuyu hortlatmadaki amaç nedir

Hocam bende newegg'den alınma bir cx380 var arayıp sordum faturam ile birlikte 2 sene bu servis hizmetinden yararlanabiliyorum, ardından sağ kanalda sorun çıktı gönderdim tamir edip bana ulaştırdılar. Metan böyle bir firma, zamanında sahte kulaklıklarla orijinallerini masrasız değişim yapan firmadır, o nedenle sorun yaşanacağını sanmıyorum çünkü inanılmaz şekilde müşteri memnuniyeti odaklılar.

orası öyle çok iyi firma ama darty'nin sattığı ürünlere kesinlikle bakmıyor ben metandan ürün alan biri olarak bu kadarını söyleyeyim

• darty paralel ıthalat satıyor,

kesınlıkle METAN degıl,

....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik13

müthiş bir kulaklık bir bas veriyor akıllara zarar hiç düşünmeden al derim kendini diskoda gibi hissediyorsun kötü yanı ise bağımlılık yapıyor çok güzel çok. diğerleri kulaklık değilmiş resmen bu apayrı bişey olağanüstü.

Ha.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.