Şimdi Ara

Sennheiser CX 350 Street II Sorun - ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gece tatile çıkacağım için deppo.com'dan acil bir şekilde ulaşmasını istediğim bir CX 350 II siparişi verdim. Kutusunun hasarlı olduğunu söylediler ama hızlı gelmesi için ona tamam dedim.

Ürün bugün geldi ancak kulaklık adaptörlerinden birisi eksik. Müzik çaldığında ses eski ie4'ümden ve koss pathfinder'ımdan daha kötü geliyor. Yüksek basslar patlıyor. Bu belki zamanla düzelir ama cx 350 street II'den beklentimin çok altında performans aldım ilk kullanımda. Dışarıya da beklediğimden çok fazla ses veriyor. Ve bilgisayarımda denemiştim çıkartırken resimdeki gibi bir sorun oldu. Kulaklığın sahte / arızalı olduğundan şüphe etmeye başladım.

Özellikle CX 350 Street II kullananların yorumları çok önemli. Tatile gideceğim için beraber götürüp götürmemeye, götürmezsem kargo olayını çözmeye gireceğim için acil bir durum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valtiel -- 19 Ağustos 2011; 18:30:22 >

• Yok mu bir diyeceği olan yahu?
  • kulaklık kutusunun arkasında metan hologramı var mı?
    internetten aldığın herhangi bir şeyi 7 gün içinde mazeretsiz iade edip paranı alabileceğinden haberdar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

kulaklık kutusunun arkasında metan hologramı var mı?
    internetten aldığın herhangi bir şeyi 7 gün içinde mazeretsiz iade edip paranı alabileceğinden haberdar mısın?

Var metan hologramı. Geri iadeden de haberim var ama 1 saat sonra otobüsüm kalkıcak ve tatilde kulaksız kalmak istemiyorum gerçekten sorunlu bir ürün değilse.
  • metan hologramı var ise sahte değildir %99.

jack kısmının ayrılması benim cx300 de de olmustu. kulaklık adaptörünü talep edebilirsiniz.
  • Adaptörü buldum zaten kutuyu açarken fırlamış bir kenara

Jack kısmına da sorun değil diyorsanız kullanacağım, teşekkürler.
  • yok yok öyle senn'ler. kulağınızda paralansın, iyigünlerde kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.