Şimdi Ara

Sennheiser Cx-300 vs Creative Ep-630 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende CX300 var. EP630 da kullandım. Orjinal CX300'ün 90 küsür lira olduğunu düşünürsek yarı fiyatına EP630 almak çok daha mantıklı. Her ikiside hemen hemen aynı. Boşa fazla para verme derim ben
  • Arkadaş zaten aldığı yerde 92 YTL olduğunu, çalışan indirimiyle o fiyata alacağını söylemiş. Hala fiyata bakıp orjinal-çakma tartışması yapılması gereksiz. Karşılaştırmaya gelirsek geçen sene EP630 kullandım, gayet memnundum. Arkadaşlardan CX300 de dinledim. Arada çok fark görmüyorum ama Sennheiser'ın kalite farkı olacağı kanısındayım. O yüzden digitaldelisi'nden CX300 aldım ama kulaklık daha arkadaşımda kavuşamadım Bence 10 YTL'lik fark varsa CX300.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaZAaRa

Alacağım firmada normal satış fiyatı 92 ytl.. Eleman indirimi ile alacağım .. 58 e gelecek..

Netten bende araştırdım fiyatlar 90 civarında hep.. 45 ytl ye alınan bir orjinal bedava olmuş..

cx-300 48 ytl ye gelirken cx 400 100 ytl ye cx 500 ise 135 ytl ye geliyor..

Bu yüzden aradaki fiyat farkını vermeye yanaşmıyorum pek..

Normal satış fiyatı 92 liraysa orjinal olması gerekir.. orjinal olanların zaten arkasında (sennheiser-metan) bandrolu oluyor.. ayrıca garanti kağıtlarıda ambalajın arkasına poşet içinde yapıştırılmış oluyor..
    Sanırım D&R da çalışıyorsun?!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Kasım 2008; 18:33:32 >
  • ben metal dinlerim acaba bana önerebileceğiniz in-ear kulaklık var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Alacağım firmada normal satış fiyatı 92 ytl.. Eleman indirimi ile alacağım .. 58 e gelecek..

Netten bende araştırdım fiyatlar 90 civarında hep.. 45 ytl ye alınan bir orjinal bedava olmuş..

cx-300 48 ytl ye gelirken cx 400 100 ytl ye cx 500 ise 135 ytl ye geliyor..

Bu yüzden aradaki fiyat farkını vermeye yanaşmıyorum pek..

Normal satış fiyatı 92 liraysa orjinal olması gerekir.. orjinal olanların zaten arkasında (sennheiser-metan) bandrolu oluyor.. ayrıca garanti kağıtlarıda ambalajın arkasına poşet içinde yapıştırılmış oluyor..
    Sanırım D&R da çalışıyorsun?!!

Media Markt ta çalışıyorum dostum..

Elemanlara ürünler kârsız veriliyor. Cx-300 den oldukça fazla kar elde ediyorlar.. %30 kadar.. bu yüzden fiyatı eleman indirimiyle oldukça iyiye geliyor.. fakat ep-630 öyle deil..

Bugün işlemlerini halledemedim.. Büyük ihtimalle yarın Cx-300 ü alıyorum.. En siyahından..

Aslında bose ve akg de var fakat 100 ytl nin üzerine çıkıyor fiyatlar.. Bu yüzden pek düşünemiyorum..

• Media markt zaten metan yetkili satıcısı.. Eleman indirimi fiyatı da bayağı uygun.. cx300 iyi seçim.. güle güle kullan..
  • Creative Zen Plus 2gb mp3 player aldım. Ancak yanında gelen creative kulaklık çok basit ve sesleri tam vermiyordu. Dışarının sesi içerideydi olguğu gibi. Aynı zamanda bir süre sonra ağrı yapıyordu. Araştırma ve arkadaş tavsiyesiyle CX300 almaya karar verdim. Dün aldım orjinal 99 ytl 5 taksitle. Piyasa sahtesiyle dolu olduğu için ucuza kaçmak istemedim. Sonuçta sağlığınızdan olabilirsiniz. Müzikten keyif aldım. Gerçekten çok başarılı bir kulaklık. CX500 daha iyi olacaktır. Ancak CX300 de beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır. Gerçek müzik ve ses istiyorsanız Sennheiser CX300-CX400-CX500 tam size göre. Bütçenize uygun olan hangisiyse onu alın derim. Gerisini düşünmeyin alın takın ve müziğin keyfine varın. Senheiser

• quote:

Orjinalden alıntı: R-34

ben metal dinlerim acaba bana önerebileceğiniz in-ear kulaklık var mı?

soruma cevap?
  • quote:

Arkadaşlar selamlar..

Çalıştığım yerden eleman indirimiyle bu iki kulaklıktan birini alacağım..

Cx-300 58 ytl ye geliyor. Ep-630 48 Ytl ye..

Aradaki 10 ytl ye değer bir fark görür müyüm..

Kullandığım mp3 playerda pek iyi bişey değil.. Sandisk C-240.. Fakat belki yakında daha iyisini alırım..

Ne dersiniz ??

İki kulaklığı da, farklı marka ve model mp3 playerlarla kullanma şansım oldu...
    Daha önce de forumda bir yerde yazmıştım buraya da yazayım;

İkisi arasında tercih yaparken, kullanılan playerın markasına göre karar vermek gerekiyor.
    Kimisiyle ep-630 daha iyi olurken, kimisiyle cx-300 daha iyi oluyor.
    Kesinlikle markaya göre tercih yapmak lazım...

Sandisk kullandığım bir marka olmadığı için, onunla hangisinin daha iyi olduğunu söylemem mümkün değil.
    Bence o markayla ikisini de kullanmadan herhangi birinin burda şu kulaklık daha iyi demesi de çok mantıklı değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: axiaziz

quote:

Arkadaşlar selamlar..

Çalıştığım yerden eleman indirimiyle bu iki kulaklıktan birini alacağım..

Cx-300 58 ytl ye geliyor. Ep-630 48 Ytl ye..

Aradaki 10 ytl ye değer bir fark görür müyüm..

Kullandığım mp3 playerda pek iyi bişey değil.. Sandisk C-240.. Fakat belki yakında daha iyisini alırım..

Ne dersiniz ??

İki kulaklığı da, farklı marka ve model mp3 playerlarla kullanma şansım oldu...
    Daha önce de forumda bir yerde yazmıştım buraya da yazayım;

İkisi arasında tercih yaparken, kullanılan playerın markasına göre karar vermek gerekiyor.
    Kimisiyle ep-630 daha iyi olurken, kimisiyle cx-300 daha iyi oluyor.
    Kesinlikle markaya göre tercih yapmak lazım...

Sandisk kullandığım bir marka olmadığı için, onunla hangisinin daha iyi olduğunu söylemem mümkün değil.
    Bence o markayla ikisini de kullanmadan herhangi birinin burda şu kulaklık daha iyi demesi de çok mantıklı değil...

iphone icin hangiisi peki?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.