Şimdi Ara

Sennheiser CX 300- II vs ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.ben uzun bir süredir Sennheiser CX 300- II kulaklık kullanıyordum.ancak kulaklığımın bozulmasıyla değiştirmeye karar verdim.kulaklığımın basslarından çok memnundum ve yine aynı şekilde bass verebilecek başka bir kulaklık tavsiyeniz var mı merak ettim? Çünkü sennheiserın kablosu bana hiç bir zaman sağlam gelmemişti ki nitekim en sonunda kablosundan dolayı bir sorun yaşadım. bundan dolayıda başka bir markaya yönelme isteği duydum.şimdiden çok teşekkür ederim.

• Monster beats by dr dre tour. Basslari cok iyi ve kablo kalitesi sennheiserdan iyi. Sonucta bi kablo uzmani olan Monster uretiyor ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulakici alacaksan beats alma sakin

• Sennheiser'larin kablosu saglamdir aslinda, genelde driver problemi verirler. Eger alacaginiz alete de ozen gostermeyecekseniz, koruma kabinda kullanmayacaksaniz bosa almayin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Sennheiser'larin kablosu saglamdir aslinda, genelde driver problemi verirler. Eger alacaginiz alete de ozen gostermeyecekseniz, koruma kabinda kullanmayacaksaniz bosa almayin..

Sennheiser kulaklığımı sürekli taşıma kılıfında taşıdım ancak kılıfın malzemesi sert bir malzemeden olmayınca haliyle katlanma yada kıvrılma yapıyor yoksa kullandığım ürüne dikkat ederim, sonuçta o kadar para verip hor kullanmanın bir manası yok.
  • Sizin cx300 sahte olmasın? Yeterince sağlam bir kablosu var. ben cx 200' ü 1 yıl kullandım taşıma kabını kullanmadan. Sonra da yolcu otobüsünde unuttum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Sizin cx300 sahte olmasın? Yeterince sağlam bir kablosu var. ben cx 200' ü 1 yıl kullandım taşıma kabını kullanmadan. Sonra da yolcu otobüsünde unuttum :D

Yok bir teknoloji marketten almıştım sanırım sahte değildir. Metandan garantisi var zaten. Bende çok uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm ama işte kısmet değilmiş :D sizin kulaklığınız içinde üzüldüm.kaybetmek fena olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser cx 3.0 sahte mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orderinn

Merhabalar arkadaşlar.ben uzun bir süredir Sennheiser CX 300- II kulaklık kullanıyordum.ancak kulaklığımın bozulmasıyla değiştirmeye karar verdim.kulaklığımın basslarından çok memnundum ve yine aynı şekilde bass verebilecek başka bir kulaklık tavsiyeniz var mı merak ettim? Çünkü sennheiserın kablosu bana hiç bir zaman sağlam gelmemişti ki nitekim en sonunda kablosundan dolayı bir sorun yaşadım. bundan dolayıda başka bir markaya yönelme isteği duydum.şimdiden çok teşekkür ederim.

Sana şöyle diyim. Ben 5 senedir Sennheiser kulak içi kullanıyorum. ilk olarak senin kulaklıkla başladım. 2 sene idare etti beni ve sonunda bi kulaklıktan ses gelmediğini farkettim ve buda kablonun ayrılan yerinde kablonun koptuğunu tespit ettim. Daha sonra cx350 street 2 kullandım. oda 3 sene dayandı. Daha 2 gün önce farkına vardım ki onunda kulaklığın birinden ses gelmiyor. baktım gene kablo içten kopmuş. Yani bende aynı problemi yaşadım. Sennheiser iyi bi marka ve fiyatıda kalitesine göre gayet uygun. Bence sennheiserden şaşma. Beats ve bose var ama onlarda pahallı. Beatsi bilmem ama bose kulak içi kulanan arkadaşım var gayet de memnun ama dediğim gibi ona vereceğin parayla çok daha iyi kalitede bi sennheiser bulabilirsin bence.

• Sennheiser cx400ii ye vereceğin parayla da monster turbine al çok daha iyi.

• CX 200 ü o kadar beğendim ki zamanında, gidip CX 300 edindim şimdi karşılaştırıyorum ikisini, bende mi sorun var bilmiyorum ama CX 200 daha iyi gibi. Böyle bir şey mümkün müdür?
  • Bakmayın siz bana, biraz daha üzerine düşünce, CX 300 ün hakkını verebildim.
  • Yaklaşık 5 yıldır cx300 kullanıyorum. 5 gün önce iş seyahatinden dönerken kulaklığı kargo pantolonun cebinde unutup makineye atmışım. Kulaklığı o günden bu güne arıyordum ta ki pantolonu bugün giyene kadar. Tertemiz olmuş seste hiç bir bozulma yok aksine daha bir berraklaşmış gibime geldi. Şaka bir yana kazara ilginç bir deneyim olmuş oldu gerçekten sağlam kulaklıkmış.
  • Islakken çalıştırmazsanız birşey olmaz. Tersine ıçine kaçan kirlertemizlenmiş herhalde :D

• bende 2 senedir cx 300 kllanıyorum ama kulaklığın birisinden cızırtı gelmeye başladı hurdaya çıkarmak istemiyorum tek kulaklığınız varsa alabilirim.. ilgilenirseniz sevinirim gerçekten
  • kablo falan lazım değil arkadaşlar sadece tek kulaklık kulaklığın iç kısmı olsa yine yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.