Şimdi Ara

Senna Villarreal'de kaldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FLAŞ! Fenerbahçe'nin transfer önerisi götürdüğü ileri sürülen Marcos Senna, kulübü Villarreal ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

Villarreal Kulübü Başkanı Fernando Roig, 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Marcos Senna'nın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını ve ücretinin artırıldığını duyurdu. Senna'nın sözleşmesinin feshedilmesi durumunda ise normalde 36 milyon Avro olan tazminatın 100 milyon Avrupa'ya dek çıkartıldığı bildirildi.

Villarreal'in, İtalyan Udinese le yaptığı hazırlık maçının ardından basına açıklama yapan Roig, ''Marcos Senna'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdik. Marcos, hiç kuşku yok ki çok önemli ve Villarreal'in projeleri için gerekli olan bir futbolcu. Sözleşmesini iyileştirdik. Bu durumda herşey çok açık ve hepimiz memnunuz'' dedi.

Senna da, ''Her zaman burada kalamk istediğimi söyledim. Sözleşmemi uzatarak Villarreal'de 1 yıl daha kalmak beni mutlu ediyor. Şu anda tek düşündüğüm Villarreal için çalışıp, büyük bir sezon için iyi şeyler yapmak'' diye konuştu.

Kaynak : AA

• http://www.villarrealcf.es/ girişte english değilde castellanoya tıklayın resmen senna biterr...
  • Fener'in Senna rüyası sona erdi
    23 Ağustos 2008 Cumartesi 11:45
    Fenerbahçe'nin Senna rüyası sona erdi. Villarreal'ın yıldız futbolcusunun artık Fener'e gelmesi imkansız...
    Fenerbahçe'nin transfer önerisi götürdüğü ileri sürülen Marcos Senna, kulübü Villarreal ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

Villareal ile sözleşmesini uzatan Senna'nın artık Fenerbahçe'ye gelmesi imkansız hale geldi. Çünkü İspanyol kulübü Senna'nın yeni sözleşmesine serbest kalış bedeli olarak 100 milyon Euro maddesini koydu. 32 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol futbolcunun bonservis bedeli 100 milyona çıkmış oldu.
    Villarreal Kulübü Başkanı Fernando Roig, 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Marcos Senna'nın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını ve ücretinin artırıldığını duyurdu. Senna'nın sözleşmesinin feshedilmesi durumunda ise normalde 36 milyon Avro olan tazminatın 100 milyon Avrupa'ya dek çıkartıldığı bildirildi.

Villarreal'in, İtalyan Udinese le yaptığı hazırlık maçının ardından basına açıklama yapan Roig, ''Marcos Senna'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdik. Marcos, hiç kuşku yok ki çok önemli ve Villarreal'in projeleri için gerekli olan bir futbolcu. Sözleşmesini iyileştirdik. Bu durumda herşey çok açık ve hepimiz memnunuz'' dedi.
    Senna da, ''Her zaman burada kalamk istediğimi söyledim. Sözleşmemi uzatarak Villarreal'de 1 yıl daha kalmak beni mutlu ediyor. Şu anda tek düşündüğüm Villarreal için çalışıp, büyük bir sezon için iyi şeyler yapmak'' diye

http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=79238

yuh yaaa

• 100 milyon avrupa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

100 milyon avrupa

ohaa adamlar resmen fenerin 32 milyonu yapıştırmasından korkmuşlar vay anasını
  • bugün ntvspor haberlerinde gördüm sinir oldum yaa kim kaldıki... bu ayın sonu son transfer sezonu için...

albelda colsa mı neyse birini alsınlar artık S.O.S veriyo cellchuck!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.