Şimdi Ara

Senin gökyüzünde, benim yerim yoktu. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak, ayrıca sana bu konuda ilginç bir şey söyleyeyim. Örneğimi ABD'ye postayla gönderdikten sonra, beni Haplogrup E çıkarttılar ve sen E'sin dediler. Şimdi E ile R ne alaka? diyeceksin. Ben adamlara email gönderdim, bana zenci ve yahudi DNA'sı atamışsınız dedim. Ondan sonra, sana backbone test yapacağız dediler ve R'ye çevirdiler. Eğer ben itiraz etmeseydim, backbone yapılmayacaktı. Panelimde E sabitlenmişti. Senin anlayacağın, bu Yahudiler doğru düzgün test falan yapmıyorlar, sonuçları bıngıldtaktan sallıyorlar.

Not: E Adolf Hitler'in DNA'sı, fakat Adolf Hitler de çok muhtemel E falan değil. Adam Avusturyalı ve sülalesinde Yahudi falan yok. Yahudiler, onu da Alman Yahudisi çıkartmak için sallama E grubu atadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 18:58:16 >
  • Bizim kaynak gösterdiğimiz DNA testleri yahudi bozması MyHeritage değildir, has be has Cermen bilim adamları tarafından yapılan %100 bilimsel çalışmalardır.

Harplogrubun aryan olsa da senin otozomalinde büyük ihtimal aryanlık çok az çıkacak. Yozgatlı olduğun için.

Ben de DNA testi yaptım ve R1B çıktım, bildiğin İskit savaşcısıyım ve fenotipim de Nordid. Ankaralı bir Romanım.

Ve Galat yerleşmesi olsa da Çorumlular Neolitik çiftçilerdir.

Şimdi gidip globoh* tarafından corona aşını vurup, soya sütünü içebilirsin 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hocam çok haklısınız bu arada. Ben de böyle cok kişide duydum. Özellikle J1 ve E harplo yapıyorlar ki sizi zenci-yahudi kırmasına çevirmek için. Benimki ilk başta H çıkmıştı (güney hindistan kökenli) sonra itiraz edince R1B yaptılar. Muhtemelen akrabalığımız da var

• Pîr kullanıcısına yanıt

Ben yozgatlı değilim ki ahahahaha.

Hiç corona aşısı olmadım. Aryanların bağışıklık sistemi güçlü olur yeğenim, Covid falan bize gelmez. Sen dikkat et o roman DNA'sı ile corona'ya yakalanma.

Ben Hitit ve Aryan yerleşim yerlerini söylüyorum ve Aryan fenotiplerini yozgatlılarda bile gördüm çok iyi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 19:59:15 >

Sen de bir saldırıyorsun, bir haklısın diyorsun.

Haplogruplar yahudilerin elinde bundan emin olabilirsin. O saçma sapan harfleri kimse sallamaz. Ben sadece meraktan öylesine yaptırdım. Sonucu sallamışlardır. Önce yahudi zenci çıkartıyorlar, sonra itiraz edince, senin ırkçı olduğunu anlayıp, R'sin falansın diye başka sallama sonuç atıyorlar. Bu çok belli oluyor.

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    "By venturing into the realm of potential risks, including addiction and misinformation, and the accompanying emotional turbulence, media uniquely provides unparalleled opportunities for cognitive and socio-emotional growth in children."

Şimdi
    media uniquely provides unparalleled opportunities for cognitive and socio-emotional growth in children
    Bu pozitif bir sey.

By venturing into the realm of potential risks, including addiction and misinformation, and the accompanying emotional turbulence,
    Bu da negatif.

Şimdi senin argumanin şayet medyanin ANCAK bagimlilik ve misinformationin (bunun Turkcedeki yerlesik terimi ne bilmiyorum) da icerisinde bulundugu potansiyel riskler alemine dalarak ve bir de beraberinde getirdigi duygusal çalkalanimla (bu kisimda sentaksin cok sikintili bu arada) cocuklara müthiş bilissel ve sosyoduygusal gelisim firsati verdigiyse cumlen yanlış. Pozitif olarak sunman gerekiyor o ilk bastaki kismi.

Bu arada Oxford comma kullanmayi ogreten birseyler bulabilecegine eminim youtubeda falan.

Onun dışında karmasik ileri seviye herkes icin farklı olabiliyor. Hazirliktan cikmis dil bilmeyen ve asla daha ogrenemeyecek olan ogrenci icin müthiş İngilizce tabii bu, dolayısıyla yapacak bir sey yok.

Dizi seyret altyaziyi İngilizce koyarak. Hicbirsey ici sozluge bakma. Birkaç sene devam et boyle. Temelin var, dil ogrenmen mümkün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben milletin H'sine, R'sine bakmam, direkt kafatasına ve yüz hatlarına bakarım. Aryan, bir kere yuvarlak kafalı falan olmaz. Adamda Nordik kafatası olacak. Sonra da tipe bakarım, yüz şeklinden hemen belli olur zaten. Saç ve göz rengini de ayrıca değerlendiririz.. Sülalesindeki saç göz rengini de değerlendiririz. Harfle testle olmaz.

Bu testlerin hepsi saçmalık. Zaten bu testler patlamadan önce de, kimin ne olduğu sadece fenotipten anlaşılıyordu. Mesela Türkiye'de, kasabım, manavım, yörüğüm vırt zırt diyenlerin Türk olmadıkları, yunan oldukları falan tiplerinden hep belliydi..   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 20:15:33 >

Ben Roman DNA'sı sağolsun şuana kadar hic hastalık kapmadım ama dikkat et tahıl ürünü tüketen çiftçi atalarının genleri seni güçsüz yapmasın

Yozgattaki aryan fenotipliler sadece oradaki çingenelerde var haberin olsun  

Ben bir aryan olarak sadece hakikati söylerim. Dna sonuçları yahudilerin elinde olduğuna göre antropolojik-fenotip sınıflandırmasına gideceğiz.

Eğer fenotipi dikkate alacaksan biz çinganlarda has be has NORDİK kafatası-yüz yapısı var. Yunanlar da Anadolulu Türkler de bizim kadar aryan değildir. İkisi de esmer çünkü 

• Cingenlerde sarisin cok az ama aksine bir de kahverengi tenli oluyorlar, fenotipi dikkate alsak bile, cingen yine kurtarmaz. Norsk kafa ve bronz vucut agir karisim anlamina geliyor. Koyu sac tek basina etken sayilmaz bence cunku dede ve baba sarisin olabilir cocuk olmayabilir kahverengi sacli da olabilir ama ideali sari olmasidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 20:27:13 >

Oğlum cingenden Aryan olmaz. Çingen çingendir.

Tamam işte doğru yolu buldun. Aynen öyle yapacağız.

Kafatasına bak, Norsk mu? Tipini incele, çenesi ileri doğru mu, burnu yunan heykeli gibi mi? Suratı yakışıklı mı? Sonra saçına gözüne bak, renkli mi? Değilse babasına, büyükbabasına bak onlar sarışın mı? Aryanları kolayca anlarız..

Sen o İskender falan diyen bir arkadaş vardı, ona benziyorsun ama önemli değil. Anadolu'da ve Yunanistan'da, Arap tipler de var, Arap olmayanlar da var. Sen Almanya'da her yer Aryan mı sanıyorsun mesela? Ingiltere'de öyle mi sanıyorsun? ABD'de hele ne ararsan var. Dünyanın her yeri karışık. Senin Makedonya, Bulgaristan cingen dolu mesela. Şimdi çıkıp hepsine çingen diyor muyuz? Çingen fazla olabilir ama çingen olmayan da olacak. Mesela bulgar dediğin zaman hemen çingen diyorlar makedon desen herifler slav eski tarz NS'de olsa slavlık geçmiyor doğru avrupalılar kendi kendilerini yükseltiyorlar falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 20:47:20 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

"Hazirliktan cikmis dil bilmeyen ve asla daha ogrenemeyecek olan ogrenci" burada ne demek istediniz hocam. Ben ingiliz dili edb. okumuyorum fark ettiyseniz, sayısalcıyım. Ve ingilizce hazırlık öncesi ben ingilizce namına 100 kelime anca biliyordum. Şu an ileri seviye felsefe kitapları hariç çoğu roman'ı okuyup anlayabiliyorum. Eğitim hayatımda Türkçe'yi hiç kullanmıyorum, hocalar derste Türkçe konuşmuyor zaten. Her geçen gün seviyem daha da ileriye gidiyor. Yapamadığım tek şey altyazısız bir filmi açıp %100 anlamak. Maalesef ingiltere veya abd'de yaşamadan olacağını sanmıyorum bunun. Yine altyazı olmadan kendimi kasarak, ekstra konsantrasyon göstererek veya ara sıra geriye sararak yüksek oranda anlarım da o zaman keyfi kaçıyor işin. Eng altyazılı %95 anlıyorum, idiomlar işin içine girince tadım kaçıyor gerçi.

hazırlıktaki ilk essayim (hazırlığın 4. ayı falandı): https://i.hizliresim.com/8udoqna.jpeg

Bu da bölüme gelip eng 101 dersindeki ilk puanlı yazım. 10 sayfalık bir makaleyi okuyup summery ve response yazdığımız yazı (telefon, sözlük vs. kullanılmadı, sadece noktalama işaretlerinin ve 2-3 kelimenin değiştirilmesine izin verildi). 1200 kelimelik essay de vardı da dersi geçmeden atmak istemiyorum.

https://i.hizliresim.com/tgqsj3m.png

Bence 1.5 senede çok gelişmişim. "temelin var" seviyesinden çok daha fazlası bu. He yukarıdaki anlatım bozukluğunu Türkçe'de de yapıyorum, dikkatsizlikten kaynaklanıyor o da. Günde 10 saat ders çalışıp bir de bunlarla uğraşmak can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 6 Aralık 2024; 20:52:19 >

O değil de Reisimiz hangi ırktan ,aryan mı?

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Ona hocasının da Ingilizce bilmediğini söylemiştim. Hoca böyle istiyor diyor. Hocasından da yanlış öğreniyor ve yanlış syntax'ı doğru sanıyor.

Anadil Hint Avrupa kökenli olmadığı için, belki sırf bu yüzden grameri kavramakta güçlük çekiyorlar bence ama bu kadar da olmaz gerçekten. Bari sadece hangi kalıbı öğreniyorlarsa onu düzgün öğrenseler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Aralık 2024; 21:27:1 >

kadir hoca'nın ingilizcesi nasıl?

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Insan kendi gelismesi hakkinda fikir belirtemez, yani belirtebilir ama objektif olamaz. Egitim hayatinda kullanilan dil alan dili, dolayisiyla genel manada dil becerine katkisi zannettiginden cok daha az.

yukaridaki anlatim bozuklugunun sebebi yazarken uzerine dusunmek zorunda kaliyor olmanla ayni. Kafanda ceviri yapiyorsun. Sayisalci oldugunu soyleyerek kendini savunmana da gerek yok zira seni herhangi bir seyle suclamiyorum. Ortadaki durumu soyluyorum. Hazirliktaki ilk essayinin linkine de tiklamayacagim okusam da okumasam da hicbirsey fark etmeyecek cunku.

Hazirlik egitiminde senin beklentilerinle okulunun beklentileri cok farkli. Hazirlik egitiminden alinabilecek en iyi sonuc zaten sensin. Bu dil bildigin anlamina gelmiyor ama. Dil bilmek nedir diye soracaksan mesela Turkce biliyorsun, dil bilmek o. Yazi yazarken anlatim bozukluklari ana dilde de ortaya cikabilir fakat Turkce bilmeyen bir yabancinin kafasinda cevire cevire yazdigi Turkce yazidaki anlatim bozukluklariyla mesela senin Turkce yazindaki anlatim bozukluklari birbirinden nitelik olarak epeyce farkli olur.

Temelin var dizi seyret. EN ses EN altyazi, sozluk kullanma.

Ha diyeceksin ki sen ne biliyorsun, kimsin sen. Ben senin mezun olduktan sonra katilacagin egitimlerde, kongrelerde vs. takacagin kulakliktan gelen ceviriyi yapmakta olacak olan adamim. Teknik islere gidiyorum, bazen dinleyicilerimin tamami muhendis oluyor, bunlardan %75i EN egitim veren okullardan mezun, tamaminin CVlerinde C1-C2 yaziyor. Istisnalar olmakla beraber ya adam gibi kulakliklarini takip simultaneyi dinliyorlar ya da olu balik gibi etrafa bakiyorlar. Ogrenciyken de ayni senin gibi dusunuyorlardi hepsi. O yuzden en altyazi ve en ses ile dizi seyret ve seyretmeye devam et.

• Alıntı

metni:
    Ankaralı bir Romanım.

Romali gibi roman mi yoksa cingene mi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.