Şimdi Ara

Senin Bankan - Kitapyurdu.com'da 50'ye 30 TL İade! (KuveytTürk) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
39
Favori
77.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    !
    Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

--

int. kullanıma açmak için kart bilgilerimi tıkladım, hata veriyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halihazırda Kuveyt turk müşterisiyseniz uzak durun diyecem ama kampanya cazip ne diyeyim. Bezdirdiler resmen. Siteden girdim "zaten müşterisine şube onayı gerek" uyarısı aldım. Şubeye gittim bizim ekranda böyle bişey yok dediler. Senin bankan Müşteri hizmetlerini aradım siteden başvur dediler. Kuveyt turk müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturalım şube cevaplar dediler. ertesi gün arayan soran yok. senin bankan müşteri hizmetleri talep yok dedi. kuveyt turk müşteri hizmetleri işleminiz olmuş hesabınız taşındı dedi. senin bankan sitesinden girdim sadece müşteri no yazıyor başka bişey yok. senin bankan müşteri hizmetleri ayrı uygulama yok kuveyt turk mobil uygulamasından girin dedi. girdim kart filan yok. sağlam kart talebi oluşturdum. Bu sefer kampanyaya kredi kartı dahil değilmiş. Uygulamada bankamatik kartı talebi yok. Yine müşteri hizmetlerini aradım onu da istedim. 2 haftaya gelir dedi. Artık bittim bu nasıl pratik - şubesiz- kolay bankacılık anlamadım? Ama DH ölücüsü sınır tanımaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeterli değil. Kart elinize ulaştıktan sonra şifre alabileceğinize dair mesaj geliyor. MH'ni arayıp mobil ve internet şube için şifre oluşturmak üzere geçici şifre alıyorsunuz ve daha sonra asıl şifrenizi belirliyorsunuz. Yalnız gece yarısı MH'ni arabanızı tavsiye ederim, şanslıysanız 5-10 dk'da tüm işler hallolur, gündüz 20 dk bekleyen arkadaşlar var burada. Yalnız MH'den internet alışverişine açtırmayı unutmayın çünkü şimdilik başka türlü açtırılmıyor.

@Aquess normal görünüyor hocam, eğer internet alışverişini açtırdıysanız alışveriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usbehci -- 8 Mart 2018; 15:10:7 >
  • Nasıl hata alıyorsunuz anlamıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadan (MH bağlanma süresi haric) işleri yaptım.

Müşteri hizmetlerni aradığınızda hem şifre hemde internet bankacılığı 3d açın .

Sifre alırken onlarida açtırdım.

Dün gece alışveriş yaptım sabah 30tl iade mesajı geldi. Hesaba da yansıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: obsesoz

Halihazırda Kuveyt turk müşterisiyseniz uzak durun diyecem ama kampanya cazip ne diyeyim. Bezdirdiler resmen. Siteden girdim "zaten müşterisine şube onayı gerek" uyarısı aldım. Şubeye gittim bizim ekranda böyle bişey yok dediler. Senin bankan Müşteri hizmetlerini aradım siteden başvur dediler. Kuveyt turk müşteri hizmetlerini aradım talep oluşturalım şube cevaplar dediler. ertesi gün arayan soran yok. senin bankan müşteri hizmetleri talep yok dedi. kuveyt turk müşteri hizmetleri işleminiz olmuş hesabınız taşındı dedi. senin bankan sitesinden girdim sadece müşteri no yazıyor başka bişey yok. senin bankan müşteri hizmetleri ayrı uygulama yok kuveyt turk mobil uygulamasından girin dedi. girdim kart filan yok. sağlam kart talebi oluşturdum. Bu sefer kampanyaya kredi kartı dahil değilmiş. Uygulamada bankamatik kartı talebi yok. Yine müşteri hizmetlerini aradım onu da istedim. 2 haftaya gelir dedi. Artık bittim bu nasıl pratik - şubesiz- kolay bankacılık anlamadım? Ama DH ölücüsü sınır tanımaz

hahahha okurken gülmekten öldüm resmen, babamla annemin kuveytturk hesabı varmış halihazırda ben çıkartmayayım dedim her yerim kart oldu maalesef. Babamı uğraaştırdım ben de baya, her telefonu açtığımda şunu şunu yapacaksın bunu söyleyeceksin diyordum. müşteri temsilcisiyle konuştuktan sonra sinirli bir şekilde beni arıyordu bir de en son aradığında 20 dk beklemiş ve ona rağmen temsilci çıkmamış bir de öyle sinirlendi ama ben karşısında güldükçe o da gülüyordu :) sonuç olarak hallettik şimdilik daha alışverişi yapmadım ama muhtemelen yine sıkıntı çıkacak bu yaşananları gören annem kendi kartını yaptırmadı daha, ben hallederim bi ara diyip erteliyor :)

• Muhendiss12 kullanıcısına yanıt
    Valide belirsiz bir tarihe ertelesin mümkünse

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Eski kaliteli müşteri hizmetleri anlayışı kalmadığını anladım.Uzun süredir kullanmıyordum fakat bu kampanya için hesabımı senin bankana geçirmek içi RESMEN uğraştırdırlar.Şube internet hattına o da şubeye eksik evrak için yönlendirdi durdu.Yarın da geçiş olmazsa maalesef hesabı kapatacağım.

• Usbehci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler başvuracağım ;

http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=454190

Şu seti alacağım oyunlar bitti zaten evren çok iyi diziside çekiliyor oyunlarda görmediğimiz karakterler olacakmış onları önceden tanırız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut hesabı olanlar nasıl bir yol izlemeli?

Bize yazın kısmından yazdım inceleme tamamlanmıştır diye mesaj geldi ama geri dönüş olmadı?

• Başvuru yapılmıyor şu an , mesajlar 90 saniyeden geç geliyor muhtemelen az önce 5-6 dakika önceki doğrulamanın mesaji geldi sistem gg...

• Takip ettiğim bütün biyografilere zam gelmiş. Fiyat takibi yok mu kitapyurdunun? Fiyat düşünce alırız daha zaman var.

• Hesap Başvurusu

2 Mart 2018 Cuma 16:59

Dağıtım Bölgesine Sevk Edildi-Acenteye gönderildi (Kolide)

2 gündür bu vaziyette daha bu kart gelecekte kullanıma açıcaz? Ay bitmeden halledebilsek bari

• Nerden bakıyoruz buna

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Başvurduğunuz telefon ve tc işe giriş yapın çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorusoran12

Takip ettiğim bütün biyografilere zam gelmiş. Fiyat takibi yok mu kitapyurdunun? Fiyat düşünce alırız daha zaman var.

%30 ve üstü indirimli olması lazım iyi fiyat için

• 75 TL ve üzeri BKM Express ile alıp iadesi yatan var mı?

• Benim kuveytturk banka kartım var. Banka hesabımdan otomatik BES ödüyorum. Direk senin bankana geçer mi? Ekstra kart filan istemiyorum. Ücret filan da ödemem sadece kampanyalar için düşünüyorum. Nasıl oluyor acaba yardım eder misiniz?

• Coca-Cola kullanıcısına yanıt
    Ötüken yayınlarındaki çevirinin de kötü olacağını zannetmiyorum. Refik Özdek çevirmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

75 TL ve üzeri BKM Express ile alıp iadesi yatan var mı?

Evet aldım geri, mutlaka bkm ile ödeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.