Şimdi Ara

Senin Bankan - Kitapyurdu.com'da 50'ye 30 TL İade! (KuveytTürk) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
39
Favori
77.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kuveytturk ten var olan eski hesabımı senin bankana aktardım ve eski kartı iptal ettirip yeni kart aldım. Fakat yeni verilen kart da Altın Kart yazıyor ve sağ alt köşede sadece troy yazıyor. Defalarca kitapyurdundan alışveriş için denedim fakat her seferinde işlem sonunda kart tanınmadı hatası verdi. Müş. Hizm. Aradım 20 dk sonra ancak ulaşabildim ve sorunu anlattığında kartın visa olmadığı troy olduğu bu yüzden işlem başarısız olabilir dedi. Kitapyurdu sitedinin alt kısmında desteklene alışveriş logolarında visa- master-bkm express ve Troy var. Ona rağmen niye olmuyor anlamdım. Kartı troy olup da aynı sorunu yaşayan var mı. Bu arada benim hesap seninbankan hesabı olmasına rağmen bugün verilen kartta seninbankan yazmıyor. Anlamadım gitti. O değilde gitmişken adam aklımıza girdi birde bireysel emeklilik yaptırdık kuveytturk ten.🤣🤣🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elbette olur sepet tutarı yeterki 50 tl ye ulaşsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55_42

Bense bugün 15 dakika ya yakin bekleyip kartı internet kullanımına açtırdım kartım kirik olduğu içinde yeni kart istedim kitapyurdu sipariş sonunda kart bilgileriniz uyuşmamaktadır mesajı alıyorum yeni kart talebinden dolayını dur yoksa bu sıkıntı mi var çözemedim

Aynı problem bende de var. Ben de kartı bugün aldım . Troy destekli. En az 5 -6 defa denetim her seferinde kart bilgileriniz tanınmadı diye hata verdi.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Kartın 3D güvenlik işlemine açılması ertesi gün olabiliyor. Bazı kartlarda bunu yaşamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Kartın 3D güvenlik işlemine açılması ertesi gün olabiliyor. Bazı kartlarda bunu yaşamıştım.

İnşallah dediğiniz gibidir . Yarın hallolur da kampanyadan faydalanırız.

• Dün başvurdum bugün teslim ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Dün başvurdum bugün teslim ettiler

Hangi ilden başvurdunuz hocam? Kart nerede basılıyor acaba?

• "Kart bilgileriniz doğrulanamadı, lütfen tekrar deneyiniz." site sürekli bu hatayı veriyor bende :( yardımcı olabilecek var mı?

• Kuveyttürk'te hesabı olanlar SeninBankan'dan yararlanamıyormuş. Bende Senin Bankan'a taşıdım hesabı. 2 Haftaya gelir. Yeni kitap alma vakti gelmişti hazırlarını okumadım ama gerçi :D
  • Biri cevap vermiş zaten Evet oluyor, tek şart 50₺ ve üzeri olması.
  • Şu kartı internet bankacılığı na acmak için uğraşıyorum sabahtan beri ya MH ye baglanmaz ya bağlanır aktarır gene sorun .su işin kısa yolunu bilen yalan duyan var mıdır :)

• internet bankacılığına internet şubeden de açabiliyorsun hocam, ama sıkıntı şu; açtırsan da harcama yapamıyorsun lanet siteden. o kitapyurduna suç atıyor, kitapyurdu bankaya... o bu değil buradaki arkadaşlar nasıl olduysa alışverişleri olmuş bir bizim başımız kel herhalde :D

• 007 JAMES 0 kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe - İstanbul
  • arkadaşlar krediden felan bahsediyo kayıt olurken sakat bi durum olmasın

Müşteri; sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren on dört gün içinde herhangi bir gerekçe
    göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin kredi sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir.

bu ne demek istiyo
  • internet alışverişlerine kapalı hatası bendede vardı

müşteri hizmetlerine kartın 3d güvenlik özelliğini açmasını söyleyin o şekilde düzeliyor

• tenuma123 T kullanıcısına yanıt
    Actirdiktan ne kadar sonra alisveris yaptınız? Hemen arkasindan yapamiyoruz herhalde. Yoksa 3d de açtırdım ben

• hemen sonra yaptım

• Shady kullanıcısına yanıt
    Hocam normal bankamatik kartımız var, altın katılım hesabına bağlı. Senin bankan kartına nasıl çevireceğiz, yada bu kart zaten dahil midir üzerinde yazmıyor. Bir arkadaş tüm banka kartları dahildir yazmış ama yine de emin olamadım bilginiz varmı sizin.

• 01halil kullanıcısına yanıt
    Senin bankan hesabını nasıl ana hesap yaptınız? Ben de bugün şubeye gidip dilekçe yazdım, az önce app e bakınca senin bankan hesabım açılmış gözüküyor.

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım hemen yaptılar ayrıca tüm parayı da onayımdan sonra aktardı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.