Şimdi Ara

seneye sınav sistemi ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aradım kesin bilgi bulamadım kalkacak diyorlar doğrumu ne olacak seneye sistem ?

• Yahu ne kalkaması 2015-2016 sezonu da var 2016-2017 de sınav sistemi kalkaçak diye okudum seneye hem 2014-2015 olmuyor mu ? Kaldırmasınlar lan o kadar hazırlanıyoruz mıçarım ağ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İpekÜniğ

Yahu ne kalkaması 2015-2016 sezonu da var 2016-2017 de sınav sistemi kalkaçak diye okudum seneye hem 2014-2015 olmuyor mu ? Kaldırmasınlar lan o kadar hazırlanıyoruz mıçarım ağ..

Nerde okudun kesin bilgi mi? Kimisi kalkacak diyor ama her sene diyolar zaten :D
  • Kalkma falan yok arkadaşlar gelecek senede aynı sistemle devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA ağzımı bozmak istemiyorum da bu türk insanları ne biçim adam ya birisi her yıl mutlaka seneye kalkacak sınav diyor ve bu her yere yayılıyor insanların aklını karıştırıyor mezuna bu yüzden kalamıyorlar belkide
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzaylinsan

Kalkma falan yok arkadaşlar gelecek senede aynı sistemle devam edecek.

emin misinhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/25958924.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 6 Haziran 2014; 17:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Degisme falan olsaydı şimdiden söylerlerdi zaten. Hem 2 sene sonra dersaneler tam kapatılacak. İşte o zaman değişecek büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SINAV ZOR OLACAK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

2016 diyor?
  • sistem yeni oturdu neyi kaldıracaklar cidden merak ediyorum
  • Warner Bross kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle fısıltı gazetelerinin haberlerine itibar etme herkes her şeyi biliyor zaten bu memlekette. Ben Nabi Avcı`nın açıklamalarında duydum bir de gazetede okudum artık her üniversite kendi sınavını yapıcak ama bu sınav 2 sene daha kalacak diye.Avrupadaki sistemi getirmeye çalışıyorlar daha teferruat vardı bayağı.
  • "2016 yılına kadar üniversiteye girişte de, liselere girişte de bu yıl uygulanan merkezi sınavlara benzer, öğrencilerin ilgilerini, becerilerini ve bilgilerini ölçen bir sınav üzerinde çalışıyoruz. Üniversiteye girişte yükseköğretim kurumlarının ve fakültelerin kendi sınavlarını yapması planlanıyor” dikkat et ibareyi e kadar diyor 2016 da demiyor alt paragrafta da henüz net bir şey yok diyor bu kadar milyonları ilgilendiren bir kararı pat diye alamazlar tamam 4+4+4 gibi olabili ama o bile 1-2 sene hazırlık yaşadı min diye biliyorum yani arkadaşlar öyle bugün yattık yarın kalktık sistem değişti olacağını sanmıyorum ben bu sistemin min 2017 de geleceğini düşünüyorum bir de şu olabilir belki bir ara ÖSS sınavlarına ucu açık soru koymaya kalktılar ÖSS dediğim YGS-LYS uzun yazmamak için öyle yazdım da ne fark eder açıklama yaptık daha uzun oldu :D

Her neyse belki değişen bu olablir ucu açık sorular ama onda da yorum farkı olacağı için bence mutlaka "......." ne gelebilir dese de şık olur herhalde

Sonuç olarak : Sağda solda duyduğunuz onaylanmamış bilgileri boşverin bunlar kasıtlı değil yapılıyor ve kafa karıştırıcı siz elinizden geleni yapın ha pat diye kalkarsa hep beraber ayaklanırız ama " fol yok yumurta yok" şuan

• kimse değişmeyecek diyemez , aynı şekilde değişecekde diyemez. ÖSYM den bahsediyoruz her şey olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niceworkisc

YA ağzımı bozmak istemiyorum da bu türk insanları ne biçim adam ya birisi her yıl mutlaka seneye kalkacak sınav diyor ve bu her yere yayılıyor insanların aklını karıştırıyor mezuna bu yüzden kalamıyorlar belkide

söylenti değil bu haber sitelerinde gördüm bende değişsin istememhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/25958924.asp "2015’te bambaşka bir format ile adaylar sınava girebilir. YGS ve LYS’nin yerini başka bir model alabilir."
  • hep girebilir yapablirler diye konuşmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.