Şimdi Ara

Seneye kalmak mı ek yerlestirme mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar günaydın ilk senemdi olmadı tip fakültesi mf3 sıralamam 15 bin tek tip tercihi yapmıştım olmadı simdi puanlara baktım ucu ucuna kaçırmanın üzüntüsü içindeyim neyse :( simdi ek yerlestirme olayını gördüm izmirde oturuyorum o yüzden bu cevrede kalmam ailevi meselelerden dolayı daha iyi, ben ornegin şifa burssuzu o kadar düşeceğini tahmİn etmediğimden yazmadım mesela diyorum bu ek yerleştirmede yer açılır mı sizce şifa tip burssuzda ( orayı seçme nedenİm hem ailevi hem çok yakın eve hem hazırlık sınıfı yok hem de ailemin öderiz sen dert etme demeleri abilerim ablalarım bir yol gösterin ek yerlestirme de tip için kontenjan açılır mı ?( mesela şifa burssuzda giren ilk kisi 539 almış son giren kisi 401 puan almış yani biraz saçmalık gibi ama öyle :D )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şansını denemelisin bence kaybedecek birşeyin yok birde bu seneki taban sıralamlarına nereden bakıyonuz ben bulamadımda:D
  • vakıf üniversitelerini hiç tavsiye etmem ama %100 burslu ise o zaman karar senin bir sene daha çalışacak gücün varsa içinde
    seneye çok daha iyi bir yere gelebilirsin
  • Kazanıpta kayıt olmayanlar olabilir tabiki boş yer açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Kazanıpta kayıt olmayanlar olabilir tabiki boş yer açılır

Düşük demişti rehberlikci hocam tip için pek ümitlenmedi dese de sank 1 şans var gibi ama bilemedim simdi çünkü burssuzda 539 alan kisi bence mantıksızlık gitmesi öyle birkaç kisi gitmese şansım çok yükselir ama olmaz ya bu devirde tuhh
  • Birşeyler yazan daha yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.