Şimdi Ara

seneye icin ne yapmaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meslek liseliyim bu sene istedigim yeri kazanamadim 1 sene daha calisacam, dershaneler kapaniyor ama destek almadan basarmam zor o yuzden etut merkezi vs ne yapmam lazim, siz ne yapicaksiniz yardimci olun lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dur bakalım dershanelerin akıbeti tam belli olmadı eğer kapansa Bile ona göre başka bir Sinav sistemi getirirler ama çok fazla belirsizlik var

• Yaz kursunda deli gibi çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Rockyin
    Hocam dershaneler kesin kapanacak, ama ygs-lys bu sene kalkmıyor bir daha ki sene kalkacak gibi. Umarım böyle olur ama dershane yerine nereye gidicem hiç bir fikrimyok :/
    @Onronr
    yaz kursu derken biraz açarmısın zaten deli gibi çalışacam hedefimi yüksek tutuyorum fakat çalışacak destek alıcak kurum bulamadım dershane kapanırsa ne yapıcam onu düşünüyorum .
  • Femin yaz kursu üç ay boyunca iyi bir Ücret Karşışığı bir sene boyunca olan konuyu anlatmasıdır para Hariç süper bir olay yazı daha iyi değerlendiremezsin hele Ramazan Ayında hiç çalışamazsın ama bu kursa gidersen yazın tüm Konuları bitirip kalan sürede test deneme tekrar şeklinde harika bir hazırlanma olur ama yazın konuları çok iyi öğrenmem Lazım değerlendir derim

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

@Rockyin
    Hocam dershaneler kesin kapanacak, ama ygs-lys bu sene kalkmıyor bir daha ki sene kalkacak gibi. Umarım böyle olur ama dershane yerine nereye gidicem hiç bir fikrimyok :/
    @Onronr
    yaz kursu derken biraz açarmısın zaten deli gibi çalışacam hedefimi yüksek tutuyorum fakat çalışacak destek alıcak kurum bulamadım dershane kapanırsa ne yapıcam onu düşünüyorum .

Maddi durumun iyiyse özel öğretmen tutabilirsin

• Maddi durumum orta, yıllık 3-5k gitse vermeye çalışırımda fazlası olursa gidebileceğimi sanmıyorum. Ornor, 1 senenin konusunu meslek liseli temeli olmayan adama 3 ayda nasıl anlatacaklar, ve ramazan ayında oruç mu tutturuyolar, oruçlu zor çalışırız :) merak ettim, özel eğitmen alabilirim de, eğer eve geliyorlarsa alamam çünkü sürekli misafir vs geliyor ve odama çok ses geliyor çalışamam, ama biz gidiyorsak olabilir.

Fikri olan arkadaşlar yorum atmaya devam ederse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Özel hocaya dershanenin 2 katı para gider bence konuları youtubedan dinle sonra femin kursuna gidersen faydalı olur ne kadar femin yaz kursu? Lysyle beraber mi 3 ayda bitiriyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: samurW

Özel hocaya dershanenin 2 katı para gider bence konuları youtubedan dinle sonra femin kursuna gidersen faydalı olur ne kadar femin yaz kursu? Lysyle beraber mi 3 ayda bitiriyorlar?

Pişmanlığım çok, hatta her konuda çok, sbsde anadolu lisesi kazanmama rağmen meslek lisesine gittim, bu 1. aptallığım, bilişim var diye gittim çok pişmanım, 2. aptallığım ise 11. sınıfın başlarında ygsye çalışmaya başlamıştım ama nasıl bir aptallık ise bıraktım, çok pişmanım, ilerde pişman olmamak için iyi bir üniversite kazanmak istiyorum bunun içinde çok çalışacam, yaz kursunu bende merak ettim. Umarım iyi bir fiyattadır.
  • Temelin yoksa millet iki çalışırken sen beş çalışacaksın tabi iyi bir yere gelmek istersen ramazan Bayağı zorlar sadece dershaneleri dersleri tekrar edersin sonra iftardan sahura kadar çalışırsın başka şansın yok yaz kursunu değerlendir ve meslek lisesindeysen eğitim düşük kalitede olduğu kanısındayım açığa geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Onronr210

Temelin yoksa millet iki çalışırken sen beş çalışacaksın tabi iyi bir yere gelmek istersen ramazan Bayağı zorlar sadece dershaneleri dersleri tekrar edersin sonra iftardan sahura kadar çalışırsın başka şansın yok yaz kursunu değerlendir ve meslek lisesindeysen eğitim düşük kalitede olduğu kanısındayım açığa geç

3 ay kaldı bu süre için geçirmiyorlar, sordum geçiremeyiz dediler, çok saçma, eğitim hiç yook !, bugün tüm dersler boştu ben matematik çözüyordum, meslek liseleri kadar boş lise yoktur, bunu sürekli vurguluyorum, staj denen saçma bir şey var haftanın 3 günü amele olarak çalışıyoruz eve geliyorum saat 8 ne yapayım daha ?, bu yüzden 1 sene temiz mezun çalışacam elimden geleninden fazlasını yapıcam.

• up
    dostum iş bizde bitiyor. Ben bu sene gittim dershaneye
    temeli attım denebilir.Ama bu sene için olmadı gibi umudum yok ygs sonucuna göre başa dönebilirim YGS için, yazı iyi değerlendirmek lazim mat1 ve fizik kasmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sidewinder14

dostum iş bizde bitiyor. Ben bu sene gittim dershaneye
    temeli attım denebilir.Ama bu sene için olmadı gibi umudum yok ygs sonucuna göre başa dönebilirim YGS için, yazı iyi değerlendirmek lazim mat1 ve fizik kasmak lazım

Bende keşke dershaneye gitseydim, hiç temel yok maalesef. Geçen deneme yaptim guvender tr 30 net oldu ama femde 22 net moralim bozuldu.

Bu sene için destek kurum bulmam lazim mat ve fizik için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    butik dershaneler falan olabilir ve internette konu anlatım videoları var dostum

• quote:

butik dershaneler falan olabilir ve internette konu anlatım videoları var dostum

Ya onlarla kimya biyoloji türkçe vs halledilir tabi lyssi zor ama yinede belki ama matematik fizik hocasız zor. Ayrıca soru çözdürecek kimse yok.
    soru çözdurmek şart mantığı öğrenmek için benim çevremde allahdan var

• Ya tornacı ol ya zurnacı

• quote:

soru çözdurmek şart mantığı öğrenmek için benim çevremde allahdan var

Zaten bu yüzden eğitim kurumu arıyom
  • Up yardm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.