Şimdi Ara

Seneye bir daha girersem kaybım ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS'de sayısalda 290 yaptım son 1-2 ayda çok boşladım nerdeyse dershaneye gitmekden başka bişi yapmıyorum seneye tekrar girersem kaybım ne olur önerileriniz nedir hedefim yıldız teknik veya dokuz eylül mühendislikti?

• quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

YGS'de sayısalda 290 yaptım son 1-2 ayda çok boşladım nerdeyse dershaneye gitmekden başka bişi yapmıyorum seneye tekrar girersem kaybım ne olur önerileriniz nedir hedefim yıldız teknik veya dokuz eylül mühendislikti?

Tek kaybın 1 sene olur .O da kazanç olarak tabi çalısırsan hedefine ulasmanı sağlar.
  • Hiçbir kaybın yok, psikolojik olarak falan çöküntüler yaşamıyosun, en azından ben yaşamadım fakat biraz daha stresli ve bıkkın oluyosun özellikle Mart ayından sonra pek ders çalışasın gelmiyo, önündeki 30 40 yıl aynı mesleği yapıcaksın idealinden sapma 1 sene için
  • Hiçbir şey olmaz inan bana ama çalışmazsan o sene senin için boşa harcanmış bir sene olur. Sen güzel güzel Temmuz gibi başla çalışmaya.
  • Lysde bu puan yakın bişey yapsam ve bu puanla biyerlere girsem kaybım ne olur?
  • quote:

Lysde bu puan yakın bişey yapsam ve bu puanla biyerlere girsem kaybım ne olur?

İstediğin bir bölüm değilse pişman olursun.Benim bu sene 2.senem psikoloji için çalışıyorum ama olmazsa 3.seneye mecbur kalıcam.Sen daha ilk senende hiç böyle şeyler düşünme bence.Kaybın 1 sene olur ama 40-50 yıl boyunca çalışacağın mesleği belirleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 27 Mayıs 2013; 17:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaybın bir sene olur. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbirşey, ben bu sene çalışamadım, ama seneye çalışıcam arkadaş diyorsan eğer mezuna kalmanı öneririm.
  • quote:

YGS'de sayısalda 290 yaptım son 1-2 ayda çok boşladım nerdeyse dershaneye gitmekden başka bişi yapmıyorum seneye tekrar girersem kaybım ne olur önerileriniz nedir hedefim yıldız teknik veya dokuz eylül mühendislikti?

bende 320 aldım ama durum aynı. Sadece dersane başka ek bir çalışma olmadı. Konu eksiğim çok fazla + pratik yok. şu 2 hafta eksiklerimi hafiften kapatsam iyi olur ama hiç çalışmıyorum. Bari LYS den 350 falan alayımda Celal Bayar a gideyim diyorum ya da seneye artık
  • gecen sene kaldim ve ygsde gecen sene yaptigim siralamanin biraz daha kotusunu yaptim.

eger ders calisamiyor ve “seneye sadece buna odaklanacagim icin kesin calisirim“ diyosan, lysye bakabildigin kadar bak bu sene ve git. bu gereksiz bir seneyi bunca stres altinda cekmeye degmez, dedigim gibi yani benim gibiysen hicbisey degimeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbulpageat

gecen sene kaldim ve ygsde gecen sene yaptigim siralamanin biraz daha kotusunu yaptim.

eger ders calisamiyor ve “seneye sadece buna odaklanacagim icin kesin calisirim“ diyosan, lysye bakabildigin kadar bak bu sene ve git. bu gereksiz bir seneyi bunca stres altinda cekmeye degmez, dedigim gibi yani benim gibiysen hicbisey degimeyecek.

Aynı stres bi daha yaşamak istemiyorum ama bi yandan da kendimi kısıtlamak istemiyorum çok kararsızım sürekli babamla kavga ediyorum o seneye kalırsan evde oturmakdan başka bişi yapmazsın diyor ben seneye gireyim rahat rahat daha iyi yaparım diyorum of kararsızım.
  • puanını ciddi oranda yükselteceğine inanıyorsan 1 sene bekle derim. ama zeka kapasitesi diye bir şey var. ne kadar çalışırsan çalış belli bir noktayı geçemeyebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.