Şimdi Ara

Seneye 12. Sınıfım TM lere sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan günde 3 saat calisiyorum. 1 saat geometri 1 saat coğrafya 1 saatde edebiyat bakıyorum. Sizce nasıl yapmalıyım? Hangi derslere ağırlık vereyim? Kalan vaktimde de spor salonuna gidiyorum, yaz olduğu için bilgisayara da bakıyorum. İyi bir yerlere gitmek istiyorum sizce şuan ki çalışmam yetersiz mi? Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 27 Haziran 2018; 1:14:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 1-1.5 saat tr 1.1-5 saat mat çalışıyorum şimdilik , yeni başladım zaten
  • bir de konuyu soru çözüm yerine açmışsın düzeltiliyorsa düzelt istersen
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Konuyu açarken dümdüz açtım şimdi değiştiremiyorum. Adminler ilgili bölüme taşırlarsa daha iyi olur.

1.5 saat türkcede dil bilgisi mi bakıyorsun yoksa eserlere falanda başladın mı?

Matematikte nelere bakıyorsun?

Birde saati artırmayı planlıyor musun, sence 3 saat yeterli mi?

• hocam mat 1 temelim iyi değil o yüzden daha ilk konulardayım 0 dan aldım . Türkçede 40dk video 40dk test yapıyorum. 3 saat şuanlık iyi bence ama yavaş yavaş arttırmamız lazım. bu arada hedef neydi senin ? sıralama bölüm
    Evet haklısın. Ben de senin gibi düşünüyorum. 10 Ağustosta dershane açılacak zaten o zamana kadar az buçuk toparlamalar yapıp günde 3 saat bazen 4 saat çalışıp, Ağustos ile birlikte normal çalışma temposuna başlamayı planlıyorum. Ben edb ve dil anlatımı kitaptan çalışıyorum konu bitince de testini çözüyorum. Coğrafya da aynı şekilde. Geometriye yeni başladım ilk videoyla konu dinleyip sonra test şeklinde yapmayı planlıyorum. Hedef iyi bir üniversitede (İstanbul-Ankara) Hukuk veya çok iyi bir üniversitede işletme vs gibi alanlar. Yani çok iyi bir sıralama yaparsam üniversite tercihi yapacağım. Biraz zor ama olurda 2k ya falan girersem Boğaziçi işletmeye falan giderim. Ama dediğim gibi bunun olabilme ihtimali çok çok zor. Eğer biraz daha orta ayarlarda bir sıralama yaparsam tercihim direkt olarak hukuk olacaktır.

• Edebiyatı biraz daha ileri zamanlara bırakabilirsin. Unutma ihtimalin çok yüksek çünkü. Onun yerine fen derslerine bak bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edebiyatı biraz daha ileri zamanlara bırakabilirsin. Unutma ihtimalin çok yüksek çünkü. Onun yerine fen derslerine bak bence.

• Ben olsam türkçe dil bilgisi tyt matematik ve geometriden de üçgenlere bakardım edebiyatı unutma ihtimalin yüksek eğer türkçede dil bilgisinde iyi durumdaysan edebiyat bak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Evet haklısın. Ben de senin gibi düşünüyorum. 10 Ağustosta dershane açılacak zaten o zamana kadar az buçuk toparlamalar yapıp günde 3 saat bazen 4 saat çalışıp, Ağustos ile birlikte normal çalışma temposuna başlamayı planlıyorum. Ben edb ve dil anlatımı kitaptan çalışıyorum konu bitince de testini çözüyorum. Coğrafya da aynı şekilde. Geometriye yeni başladım ilk videoyla konu dinleyip sonra test şeklinde yapmayı planlıyorum. Hedef iyi bir üniversitede (İstanbul-Ankara) Hukuk veya çok iyi bir üniversitede işletme vs gibi alanlar. Yani çok iyi bir sıralama yaparsam üniversite tercihi yapacağım. Biraz zor ama olurda 2k ya falan girersem Boğaziçi işletmeye falan giderim. Ama dediğim gibi bunun olabilme ihtimali çok çok zor. Eğer biraz daha orta ayarlarda bir sıralama yaparsam tercihim direkt olarak hukuk olacaktır.
    aynen hocam benim de planım aynen bu şekilde, zaten 1.5 ay her gün 3 saat çalışşsak yeterli dershaneyle beraber arttırmaya çalışırız .
    bu arada hangi dershane senin

• neinname kullanıcısına yanıt
    demir1394 kullanıcısına yanıt
    İkinizde haklısınız dil bilgisi çalışmak daha mantıklı fakat bende edebiyatta yazar-eser ezberlemiyorum şu anda. Şiir bilgisi ve söz sanatlarına çalışıp dil bilgisine geçmeyi planlıyordum. Bence en mantıklısı bu

Ben samsunda oturuyorum. Finale gidecem bu sene hocam

• demir1394 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin dediğiniz plan düşündüğümle birebir uyuşuyor. Ancak tyt matematiğe başlamak konusunda kararsızım. 9-10da üniversite sınavına çalışır gibi değil ancak gene de okulda görüp tekrar edip konu testlerini çözdüm. Tyt matematikte 0 değilim anlayacağınız. Şuan başlarsam yanlışlarımı soracak biri olmadığından oraya çok bulaşmak istemiyorum. Sizce genede başlayayım mı?

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Ben çok dengesiz gidiyorum dershane var bı yandan kendim bakıyorum sayısal geçişliyim coğrafya 11 zorlar mı acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt matı ilerletmeye, 11 den trigo logaritma dizi vs den eksik bırakmamaya, yine 11 den milli servet tanzimatı arada bir tekrar etmeye bak bence geometriyi de bırakma böyle devam edersen zaten ister istemez ilerlersin

• Ben de 12 ye geçtim tm yim mebin tyt denemesini çözdüm orta zorluk bir deneme bu sitede yazılanlara gore 68 net yaptım siz herhangi bir tyt denemesi çözdüyseniz kaç net yaptınız? Sene sonu ilk net son net yaparız .
    .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Ben samsunda oturuyorum. Finale gidecem bu sene hocam
    aynen hocam ben de finale kaydoldum
  • quote:

Ben de 12 ye geçtim tm yim mebin tyt denemesini çözdüm orta zorluk bir deneme bu sitede yazılanlara gore 68 net yaptım siz herhangi bir tyt denemesi çözdüyseniz kaç net yaptınız? Sene sonu ilk net son net yaparız .

ben 51 yaptım hocam ondan :/ seneye 90lara çıkarım umarım :)

quote:

Ben çok dengesiz gidiyorum dershane var bı yandan kendim bakıyorum sayısal geçişliyim coğrafya 11 zorlar mı acaba

11 coğrafyası kolay
    Yazın kendim halletmeye calisicam matematik çalışıyorum şu sıralar ama bazen bayiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61 net yapmıştım okulum %4lük dilimle alan bir okul 120 kişiden 34. olmuştum.

(Ama ben geçen sene mf idim yani fen çözerek yaptım bu neti)

@5555SabriReiz5555 Sağolun hocam tavsiyeniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 27 Haziran 2018; 23:3:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.