Şimdi Ara

Senetle araba alıcam istanbul yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar senetle bmw almayı düşünüyorum 15bin liraya kadar en fazla. fakat internette bulamadım. elimde hiç peşinat yok aylık 500-600 lira verebilirim o yüzden senetle almak istiyorum. bide banka kredisi çekip arabayı senetle satan yerlerde varmış ama bulamıyorum varmı tanıdığınız bildiğiniz yerler. bu işi nasıl halledebilirim yer İstanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cebinde paran yokken araba almak "Ayranı yok içmeye tattaravanla gider .... ." Deyimini hatırlattı bana paran yoksa alma kardeşim nedir bu araba isteği

• 15 lik arabayı 25 e verirler.uzak dur
  • 15 e aldigun araba en basiti lastik yarildi farin kirildi, ekstra 500 verebilecek misin? Akilli ol. Bi de bmw. Ya sen git intihar et daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Cebinde paran yokken araba almak "Ayranı yok içmeye tattaravanla gider .... ." Deyimini hatırlattı bana paran yoksa alma kardeşim nedir bu araba isteği

Tahtaravan değil o Taht-ı Revan Yani şu oluyor hocam

• Bahcelievlerdeki galericiler senetle satiyor ama dokuk arabayi piyasa fiyatinin 5 6 bin uzerine ama pesinat olmadan kimse vermez verse de bu sefer 15 binlik arabayi 25 bine alirsin cok uzer gerek yok derim.

• haciz memurlarını iyi anlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Cebinde paran yokken araba almak "Ayranı yok içmeye tattaravanla gider .... ." Deyimini hatırlattı bana paran yoksa alma kardeşim nedir bu araba isteği

Düzeltme için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Bahcelievlerdeki galericiler senetle satiyor ama dokuk arabayi piyasa fiyatinin 5 6 bin uzerine ama pesinat olmadan kimse vermez verse de bu sefer 15 binlik arabayi 25 bine alirsin cok uzer gerek yok derim.

Riskin ederi para işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Bahcelievlerdeki galericiler senetle satiyor ama dokuk arabayi piyasa fiyatinin 5 6 bin uzerine ama pesinat olmadan kimse vermez verse de bu sefer 15 binlik arabayi 25 bine alirsin cok uzer gerek yok derim.

Riskin ederi para işte

Risk de almiyorlar ki mueccel koyduruyorlar senedin 1 tanesini kacirdin mi araci geri alma sarti

• bende 30 bine levent te daire arıyorum ,bilen varsa söylesinpara peşin

• Kardeş yapma...

15 bin liraya alacağın bmw seni perişan eder, ruh sağlığın bozulur. Belli ki maddi gücün zayıf, 15 bin liralık bmw alıpta kendini yakma. Ödeyemezsin o borcu, 3-5 ay sonra o iş bataklık olur sana. Arabayı da alırlar elinden, senetleri de zorla ödetirler. Etme eyleme.

Git para biriktir, küçük bir motosiklet al, ulaşım ihtiyacını öyle hallet.
  • Senet, 15 bin, pesinatsiz ve bmw

Basiniza bela aramak istemiyorsaniz uzak durun derim. Hem pesinatiniz yok hem de senet yaptirmak istiyorsunuz. Zaten pesin para almadan araba verecek yerler cok kistlidir. Neden guvenip de senetle para almadan versin degil mi?
    O senet en iyi ihtimalle 25 bin liralik olur. 30 derlerse de sasirmam. Senedi odersin odersin sonlarina gelince sıkışıp odeyemeyecegin tutar. Aninda arabayi elinden alirlar. Bunlari kafadan atmiyorum. Bu tarz olaylari cok goruyorum.

Zaten 15 bine bmw almak ayri bir risk. O arabanin tamiri, bakimi hic bitmez ve cok para tutar. Surekli sanayiye gidersiniz yani. Illaki aldiginizda da masraf yapmaniz gerekecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Forum ruhu, bu arada bir şey daha öğrenmiş oldum.

Teşekkürler.

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniarius

Senet, 15 bin, pesinatsiz ve bmw

Basiniza bela aramak istemiyorsaniz uzak durun derim. Hem pesinatiniz yok hem de senet yaptirmak istiyorsunuz. Zaten pesin para almadan araba verecek yerler cok kistlidir. Neden guvenip de senetle para almadan versin degil mi?
    O senet en iyi ihtimalle 25 bin liralik olur. 30 derlerse de sasirmam. Senedi odersin odersin sonlarina gelince sıkışıp odeyemeyecegin tutar. Aninda arabayi elinden alirlar. Bunlari kafadan atmiyorum. Bu tarz olaylari cok goruyorum.

Zaten 15 bine bmw almak ayri bir risk. O arabanin tamiri, bakimi hic bitmez ve cok para tutar. Surekli sanayiye gidersiniz yani. Illaki aldiginizda da masraf yapmaniz gerekecektir.

bmw neden sıkıntı çıkarsın ki. 91 model araba üstelik bmw yani. bmw sıkıntı çıkaran bi arabaysa diğer arabalar hergün sanayiden çıkmaması lazım ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: R-John

quote:

bmw neden sıkıntı çıkarsın ki. 91 model araba üstelik bmw yani. bmw sıkıntı çıkaran bi arabaysa diğer arabalar hergün sanayiden çıkmaması lazım ozaman

çok değil 2 ay önce arkadasım 93 model bmw 3,16 aldı 17 bine arabaya dıstan vurulmus aldığı gibi direk tamirciye verdi eksik ne varsa yap dedi toplam 5 bin lira para gitti ve hala eksikleri var araba eski olduğu için arkadasın yası da 25 olduğundan 13OO liraya da sigortasını yaptırdı araç bmw olduğu için parçaları çok pahalı diğer araçlarda 5O lira tutacak masraf bmw olunca 25O tutuyor geçen gün kullandım açık söylim doğandan farkı yok bmw diye de gidip 25 yasında araba alınmaz o da simdi çok pisman bana tecrübe oldu diyor ve hatta satıyor aracı kendisine 22 bine mal olan aracı 19 bine satısa koydu 1 tane arayan yok

• R-John R kullanıcısına yanıt
    eski bmw ler tam sorun makinesi alda gör ebeninkini madem bildiğini okuyacaksın neden foruma soruyorsun ???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R-John

quote:

çok değil 2 ay önce arkadasım 93 model bmw 3,16 aldı 17 bine arabaya dıstan vurulmus aldığı gibi direk tamirciye verdi eksik ne varsa yap dedi toplam 5 bin lira para gitti ve hala eksikleri var araba eski olduğu için arkadasın yası da 25 olduğundan 13OO liraya da sigortasını yaptırdı araç bmw olduğu için parçaları çok pahalı diğer araçlarda 5O lira tutacak masraf bmw olunca 25O tutuyor geçen gün kullandım açık söylim doğandan farkı yok bmw diye de gidip 25 yasında araba alınmaz o da simdi çok pisman bana tecrübe oldu diyor ve hatta satıyor aracı kendisine 22 bine mal olan aracı 19 bine satısa koydu 1 tane arayan yok

ne alicam ben. 76 model mercedes var orjinal tertemiz. otomotiv tamircisine gosterdim iyi araba al dedi 14bin lira böyle klasik tarz tam sevdiğim. onu mu alsam acaba

• senetle alamada çok sıkıntı olur başına senet

ters birine denk gelirsin evine gelir yok hastam var der tüm para ister vs

silah çeker bu tarz işlerden kaç

bir süre araba alma derim kriz var zaten derinleşicek kriz ucuza alırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.